Aszpirin írta: ↑2021.01.02., szomb. 09:16
lacy írta: ↑2021.01.02., szomb. 08:57
Amúgy én azt nem értem, hogy egy hirdetésnél miért baj, ha valaki annyit ír csak, hogy " küldtem PÜ -t" ?
nem off nem beszólás, nem a termék lehúzása...
Pedig nagyon egyszerű a magyarázat, és a szabályzat ezt tiltó pontjából is kiderül az ok: előresorolja a hirdetést. Ugyanaz tehát az értelme, mint a 7 napos szabálynak.
A fölöslegesen (es idő előtt) előresorolt hirdetés két csoportot is zavar:
- akiknek a hirdetése emiatt túl gyorsan “süllyed” az adott kategóriában. Elég sokakat zavar ez, amit onnan tudok, hogy gyakran jelentik...
- illetve a moderátoroknak is extra munkát ad, ami főleg a kiemelkedően hirdetés-dömpinges (karácsony előtti) időszakban nehezíti a csalók/nepperek/inkorrekt hirdetések kiszűrését, mert az új hirdetések megtekintése elől veheti el az időt ( a moderátorok szabadidőben dolgoznak, és az ő erre szánt idejük is korlátos)
Ha már itt tartunk, a moderátorok munkájánál, megosztanék néhány gondolatot.
Előre bocsájtom, ezt a hozzászólást nem kritikának, hanem inkább figyelem felkeltőnek, gondolat ébresztőnek szánom.
Néhány hónapja bejött ugye az a rendelkezés, hogy a hiányos adatokkal feladott hírdetés, figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek. Ez mind szép és jó, én is támogatom, de ezt sokan mégis figyelmen kívül hagyják, elfelejtik, stb. majd szépen törlésre kerül, ha a moderátorok kiszúrják.
Itt jön a probléma, tudom, idő és kapacitás hiányában a moderátoroknak nincs lehetőségük minden hírdetést tüzetesen átnézni, így mindíg maradnak olyan hírdetések, amik hiányosan is fent maradnak, viszont ezt azok, akiknek e miatt törölték a hírdetésüket, jogosan érezhetik diszkriminálva magukat.
Tehát ha nincs minden ilyen, szabájtalanúl feladott hírdetés következetesen törölve, akkor ez megint a konfliktusokat gerjeszti.
Tudom a hirdetés, szabájoknak megfelelő feladása a mi felelősségünk, ezért is írtam hogy első sorban figyelem felkeltőnek szánom ezt a hozzászólást.
Igen, azt is tudom, hogy mi is segíthetjük a moderátorok munkáját, a "jelent" gombal, de sokan nem élnek ezzel a lehetőséggel, mondván, nem szeretnének "spicliskedni".
A magam részéről már éltem a jelentés lehetőségéve, több-kevesebb eredménnyel.
Mindent egybe vetve, azt kérem, hogy mindenki korrekten tartsa be a szabájokat.
Az elvártaknak megfelelően adja fel a hírdetést, tartsa be az előre sorolás "7 napos" szabáját, ne trükközzön, és ne szaporítsa a moderátorok feladatait feleslegesen!
Köszönöm, hogy elolvastat!
Analóg: Alphason solo, Linn Akito, Benz-Micro ACE L, Silver Cord Plus, Hiraga headamp, ARC"By fpalotás", Heed Orbit 2
Digitális: Audiomeca Mephisto, Benchmark dac 1
Rádió: Philips FT-950
Erősítő: Etalon + Conrad Johnson MF 2250
Hangsugárzó: JBL Ti 5000,
Kábelek: Kimber Hero, DIY