Én is

Én is
Mindezt úgy, hogy kb. egy éve - legalább 5 figyelmeztetéssel ezelőtt - már kapott egy utolsó figyelmeztetést. Valamelyik topikban megvan még, talán rá is lehet találni és beidézni.
Pedig úgy hírlik, hogy több, általa kellemetlen beírónak nevezett fórumtárs után nyomoz személyes adatok megszerzése ügyében. Én már mindig hátranézek ha sötétben megyek haza, nehogy valaki rámverjen egy öreg, demagnetizált rézkorbáccsal.
jaaa, én sem. minösítek, vagy gondolok bárkire is.Robici írta: ↑2020.12.01., kedd 17:37Nem szokásom senkit minősítgetni (igyekszem is elkerülni). De én cables-t nem látom ilyen sötéten, sőt engem mostanában már inkább mulattatnak a megnyilvánulásai meg a trollkodásai és egy percig se tudom komolyan venni egyetlen szavát se, se a cuccait.
(Szerk: de tény hogy velem nem volt igazából soha semmi komoly konfliktusa, nem is igazán beszélgettünk. Bizonyára vannak akiknek sokkal inkább a lelkébe gázolt vagy akikkel tényleg etikátlanul viselkedett.)
igen én is gondoltam - ha a hasonlatnál maradunk ott is van - olyanra is, hogy a szankció súlyossága akkora (esetleg ezt ne csak 1 modi, hanem X, mondjuk legalább 3 godolja így), akkor nem csak "finom figyelmeztetés jár ...csak nem akartam én "megszabni" az ilyeneket.
Persze, lehetséges, hogy csak kevésbé kell komolyan venni. Én személy szerint nem is ismerem, de tény, hogy rengeteg helyen látom a hozzászólásait, olykor olyan stílusban, amit egy csendesebb fórumtagtól nehezebben fogadnánk el.
Ezt meg fogjuk beszélni moderátori körben. Lehet, hogy már van is ilyen, csak még nem egyeztettük (én csak szűk 11 hónapja vagyok moderátor).avl2 írta: ↑2020.12.01., kedd 14:38evvel teljesen egyetértek; valamiféle "pontgyüjtö" rendszer, halmozódó károsodás :-)Szalon írta: ↑2020.12.01., kedd 14:33...Véleményem szerint jó lenne, valami átlátható rendszer, hogy x figyelmeztetés után 1 hét pihi. Aki ezt elérte, annak a következő után már 2 hét, azután 2 hónap, az x+3 figyelmeztetés már 6 hónapos pihenőidőt von maga után, x+4. figyelmeztetés pedig végleges kitiltást. ...
2 sárga lap 1 narancssárga, 2 narancssárga 1 piros, sárga = 1 het elzaras, narancs = 3 het elzaras, piros = 6 het elzaras, masodik piros = örökös eltiltás
vagy bármi hasonló fokozás; legyen a delikvensnek lehetösége ha akar visszavenni/tanulni és maradni, de ha nem ..hát nem
evvel teljesen egyetértek; valamiféle "pontgyüjtö" rendszer, halmozódó károsodás :-)Szalon írta: ↑2020.12.01., kedd 14:33...Véleményem szerint jó lenne, valami átlátható rendszer, hogy x figyelmeztetés után 1 hét pihi. Aki ezt elérte, annak a következő után már 2 hét, azután 2 hónap, az x+3 figyelmeztetés már 6 hónapos pihenőidőt von maga után, x+4. figyelmeztetés pedig végleges kitiltást. ...
Aszpirin írta: ↑2020.12.01., kedd 13:37Tájékoztatásul: a legutóbbi moderálási akciómmal kapcsolatos polémia átkerült a helyére, a Fórummal kapcsolatos észrevételek topikba.
Minden kedves fórumtársat bátorítanék, hogy ott tényleg szóljon hozzá a dologhoz, mondja el a véleményét, végülis a moderátorok is emberek, nincs fórum-moderátorkodásból végzettségünk (mert tudtommal nincs ilyen), a visszajelzés tehát fontos, és sokat tanulhatunk belőle.
Szerintem a legynagyobb probléma, hogy Cables sorozatosan visszaeső, a fórum messze legnagyobb provokátora, gerillamarketingese!
Akkor a további tisztánlátás miatt: Cables is megkapta a "magáét". Korábban, mint Te, és komolyabb tartalmú figyelmeztetéssel, mint egy egyszerű warning (amit egyébként szintén kapott az éjjel).istvan01 írta: ↑2020.12.01., kedd 11:57OFF
csak a tisztánlátás miatt. osztottál nekem egy "figyelmeztetést" amiatt, hogy válaszoltam cables témához tartalmilag egyáltalán kapcsolódó, ellenben személyemet lenéző, csöves területen 25 év alatt szerzett szakmai tapasztalatomat holmi hencegésnek állítására.
Érdekes modi hozzáállás.
/Azt persze még még mindig nem tudni, cables ad-e TÜV igazolást főleg a hálózati kábelei mellé, és ezt persze a modik nem kérhetik számon tőle/
Túlkapásoktól mentes fórum igazgatást kívánok.
OFF
Értem, köszönöm!
Nagyon sok vitát, flamelést, és problémát váltott ki a negatív értékelés. Volt, hogy egy időre “próba jelleggel” visszakapcsoltuk, de végül úgy döntöttünk, hogy végleg lekapcsoljuk a negatív értékelési lehetőséget.
Igen ez még mindig gond, de nem tudunk mit csinálni vele.Hiába: az olvasni tudó embernek párja nincs...zoli73 írta: ↑2020.11.14., szomb. 08:39Úgy látom, sokaknak még mindig gondot jelent, a hely meghatározása, hogy az általa hirdetett készülék merre található.
Pedig a szabályzatot elfogadták ugye...
A másik észrevételem, hogy többen hirdetnek úgy, hogy meghirdet egy komplett rendszert, a neki megfelelő helyen, majd a rendszer elemeit beteszi külön-külön a megfelelő topicba is. Tudom, ez így hatékonyabb, de tudtommal szabályellenes.
Köszönöm, ezt én sem láttam eddig. De jóval kevésbé idegesítő így, meg látszik az eredeti hirdetés is, egyszerűbb mint visszakeresni a Hup tengerben.Aszpirin írta: ↑2020.11.13., pén. 15:56Bevallom, én nem tudok róla, hogy lenne ilyen terv. Nem igazán zavar a 100. up sem, ha szabályos, és ha a hirdetőt nem zavarja. Viszont pont ez ilyen hirdetőtopik "lerövidítése" miatt próbálom felhívni a figyelmet az "Előreugrasztás" funkcióra (lásd GyIK). Ha belefutok egy ilyen n-edik up-ba, akkor szoktam küldeni egy pü.-t, ami felhvja a figyelmet a lehetőségre. Általában köszönetet kapok érte, és elkezdik használni. Nem tudnak róla az emberek.cannonball írta: ↑2020.11.13., pén. 14:14Van-e tervbe véve e vezetőség részéről az egy témához kapcsolható maximális upok száma?
Vicces, hogy egyesek lassan a 100. upnál járnak, és 3 éve árulgatnak valamit változatlan áron. Ha meg szólsz neki, hogy ez így nem fog menni, akkor még neki áll feljebb.
Óriási mennyiségű a hirdetés, és erre nincs automatizmus. Lehetetlen erre figyelni. A duplikált hirdetéseknél is a memóriánkra meg a többi fórumtag segítségére tudunk támaszkodni. Utóbbit nagyon köszönjük!!!cannonball írta: ↑2020.11.13., pén. 15:29Elég korrekt itt a moderáció, törölnék az újabb hirdetést. Feltehetné, de mondjuk 3-6 hónap pihenő után.
Bevallom, én nem tudok róla, hogy lenne ilyen terv. Nem igazán zavar a 100. up sem, ha szabályos, és ha a hirdetőt nem zavarja. Viszont pont ez ilyen hirdetőtopik "lerövidítése" miatt próbálom felhívni a figyelmet az "Előreugrasztás" funkcióra (lásd GyIK). Ha belefutok egy ilyen n-edik up-ba, akkor szoktam küldeni egy pü.-t, ami felhvja a figyelmet a lehetőségre. Általában köszönetet kapok érte, és elkezdik használni. Nem tudnak róla az emberek.cannonball írta: ↑2020.11.13., pén. 14:14Van-e tervbe véve e vezetőség részéről az egy témához kapcsolható maximális upok száma?
Vicces, hogy egyesek lassan a 100. upnál járnak, és 3 éve árulgatnak valamit változatlan áron. Ha meg szólsz neki, hogy ez így nem fog menni, akkor még neki áll feljebb.
Nekem van.Hidd el így sem kevés hirdetést nézünk át napi szinten.Ilyen számolgatós bohóckodásra végképp nincs időnk.