Ez már egy idje javítva lettuzenetkuldeskor amikor elonezetben meg utoljara ra akarok nezni, 1 kepnel tobb eseten az elso kivetelevel a tobbi eltunt regen (nem tudom hogy van ez, egy ideje mar nem merek kiserletezni vele :) )
A biztonsági kód nem a hozzászólást védi, hanem hogy ember küldi e az adatot a szerver felé.elonezet utan mi szuksege van a biztonsagi kodot ujra beirni?
Volt olyannal gond, hogy előnézetet elkezdték bombázni és a szolgáltató elkezdte korlátozni a hozzáférést.
Ezért csináltam a biztonsági kódot.
Ez egy captcha, hogy "biztos ember vagy?"
Ezt nem értem. mindig kér biztonsági kódot, minden post-olásnál.mikozben irom a hsz-t es masok is irnak, mielott kitenne hsz-emet megmutatja az alatt milyen tovabbi hsz-ek szulettek (ez tok jo), de ilyenkor megint ker biztonsagi kodot
Mindent lehet a vezetőség hozzájárulásával és utasításával.uj hsz szerkesztesekor jo lenne, ha nem BB-koddal kellene szorakozni, tobben emiatt is keptelenek normalisan idezni. Nem egyszeru a szinek, felkover, alahuzott stb. kinyomozasa egy hsz soran, sokkal jobb lenne ha a vegleges format lathatnank. Vannak erre BB beepulo megoldasok, nem lehetnr rzek kozul hasznalni?
Ha van ilyen szerkesztő PHPbb-vel akkor ki lehet próbálni, lehet tesztelőket bevonni, fejlesztési/fordítási költségét és idejét kikalkulálni és mérlegelni annak előnyeit.
Idézésnél ajánlom a hosszászólásoknál az idézés gombot.
Ez dicséretes, de nem mindenki ilyen hozzáértő. Ha lekorlátozzuk a képeket, azzal csak akadályt gördítünk a felhasználók elé.uj kep csatolasakor a hsz-be a kepet lemeretezi a motor valami kisebbre automatikusan? En mar alapbol megprobalom a kepeimet redukalni 1 mega ala, mielott benyomom csatolmanykent
Kisképet lehet készíteni igen, azontúl hogy lesz egy extra fájl, az eladásoknál, hasznos az eredeti méret megtartása, hogy láthatóak legyenek a részletek
Bélyegképpel effektíve rosszabb a helyzet, mert csak több helyet fogyasztunk és több fájl van a szerveren.
Ez a kisebbik rossz szerintem.
Ha tudsz javasolni egy adatbázis struktuáris és indexelési metodikákat, amivel - ahogy te is írtad sok ezer - hozzászólás között, aminek egyebként nem kevés a kiterjedése, hatékonyan lehet keresni és nem kell várnod 5-10-20 percet várni (próbáltam a szöveges keresést, ami scanneli az egész adatbázist, ennyi időbe tellett 1 keresés) akkor várom a javaslatokat.kereses: “audio pc” na erre konkretan nem dob ki semmit, pedig sok hirdetes szuletik igy. Mivel az audio szo sokszor szerepel (nem meglepo modon egy hifis forumon), azt eldobja, a pc pedig ketto karakter... ez nagyban kinyirja a hasznalatot egy sok ezer hsz-es topikban
Ez a rendszer így oldotta meg a keresést, van egy kulcsszavas adatbázis ami igyekez gyorsítani az egészen. Ha engedjük a 3-nál kisebb szavakat, vagy a nagyon sokszor keresett szavakat akkor ez az adatbázis nagyobb lenne az eredetinél amivel az egész az értelmét veszti.
Egy viszonylag "kis" fórum így tudja megoldani a keresést.
Vannak cégek akik ezzel foglalkoznak és van erőforrásuk az emberi írást használhatóan értelmezni - ami az egyik legnehezebebb programozói kihívás - biztos hallottatok róluk: Google
(akarsz röhögni?
beírtam a google-ba: site:avx.hu audio pc
és a te hirdetésed jött be első találatnak

A google keresést be lehet építeni a fórum fejlécébe, ha úgy gondolja a vezetőség
Ugyanaz a probléma, mint a post-okban keresés.kereses az uzenetek kozott: az nagyon hianyzik, de ahogy hallottam nem fog osszejonni (nem, nem fogom felhasznalonkent konyvtarazni az uzentek mappamat, nincs ra 2 hetem
Had legyek egy kicsit szókimondó: Ha fontos neked a levelezés és pénz múlik rajta, akkor szánd rá az időt, hogy ami nem kell kitörlöd, ami kell azt meg rendezed.
Jelenleg nincs ehez a fórummotorhoz üzenet keresés, csinálni egyet pedig nem kis munka lenne.