ennél kicsit szolidabb, egyszerübb és bevált típus ?revox írta: ↑2020.10.06., kedd 09:11jön a tél és a sötét... 10 dodó már-már vicc... Akksi bírja, utolsó előtti fokozaton olyan fénye van az úton,hogy a túloldalban settenkedő macskát simán láod a fasorbanAz autók leveszik az országútit. azt nem tudom, mit gondolnak,mi jön szembe, de brutál fénye van, bevilágítja az utat rendesen. az más tészta,hogy a szél átfúj, de látsz és látnak
![]()
https://www.aliexpress.com/item/4000304 ... 5176%23609
Figyelem: a szabályzat 6.8.3.1 - es pontja alapján az adás vételi részen a "pü ment" és "válasz ment" jellegű hozzászólásokat törölni fogjuk, csakúgy mint a hely / posta adatok és ár nélkül feladott hirdetéseket.
Kerékpározás
Re: Kerékpározás
azota lattam G heverését az eldobott Bahrain-os bidon-on.

a gen. valtas egyertelmü, es durva !
Pogacar, Hirschi, es lehetne folytatni a sort !! Remco Evenepoel ...Tom Pidcock** is lassan megérkezik !
.. persze Hirschi 2016-ban is mar parosban palya VB-nok lett palyan, 2017-ben 19 evesen U23 europabajnoksagon 3., 2018-ban 20 evesen elsö, VB-n U23-ban elsö, ... szoval nem hirtelen most
**: aki nem ismerné: https://en.wikipedia.org/wiki/Tom_Pidcock#Major_results
jön a tél és a sötét... 10 dodó már-már vicc... Akksi bírja, utolsó előtti fokozaton olyan fénye van az úton,hogy a túloldalban settenkedő macskát simán láod a fasorban
Az autók leveszik az országútit. azt nem tudom, mit gondolnak,mi jön szembe, de brutál fénye van, bevilágítja az utat rendesen. az más tészta,hogy a szél átfúj, de látsz és látnak

avantgardeAcoustic, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, Quad CDP, kondo KSL, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt
halfnote.hu
halfnote.hu
pedig a színek harmóniája kell a nyugalomhoz és tudjuk, a kerékpár fejben dől el :)
avantgardeAcoustic, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, Quad CDP, kondo KSL, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt
halfnote.hu
halfnote.hu
jön a generációváltás
halfnote.hu
halfnote.hu
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 3848
Na tessék, lehet újrafűzni az egészet...

Jó zenék --> Philips CD600 --> Kenwood KR4200 --> Braun L730
Jó zenék --> Marantz CD16 + Marantz ST72 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus
Jó zenék --> Panasonic SC-PMX70BEB, Panasonic SA-PM25
Mindezek különféle madzagokkal összekötve állványokon
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Jó zenék --> Marantz CD16 + Marantz ST72 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus
Jó zenék --> Panasonic SC-PMX70BEB, Panasonic SA-PM25
Mindezek különféle madzagokkal összekötve állványokon
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Persze ilyenkor veszem észre az esztétikai hibát
A váz fehér részénél fekete, a fekete részénél fehér kábelt tettem. 

Utolsó

segítekpärt írta: ↑2020.10.05., hétf. 16:23Kezembe kerül?trane írta: ↑2020.10.05., hétf. 15:03
ha a kezedbe kerül egy ilyen kormány rajta a fékkarral, érteni és érezni fogod> egyrészt, ilyen 'mai' ergonómia nem létezett, először a Modolo jelent meg új vonalvezetésű ergonomikus kormányokkal a '90-es években
- másrészt pedig tök más volt a hajlítás íve és kerülete, és a fékkart ehhez igazították
amúgy meg nem én jöttem elő a fékkar-pozícióval...- sőt, konkrétan te hoztad föl kritikaként lentebb
![]()
Húsz évig ilyeneket markolásztam...
A fékkart nem igazán igazították ívekhez, egyszerűen volt egy csiga evolúció, ami nagyan lassan elvezetett innen:
s-l400.jpg
...
Ez alatt nem nagyon változott a néhány alap kormánytípus geoja, méretei, szóval nem az húzta a fékkar fejlesztést.

és a korodnál fogva tudom, hogy ilyen fékkarjaid voltak neked is, pusztán arra utaltam, hogy ha ma megfognád...

védd a fákat> egyél hódot! ;-)))
Giro: mi van Ineos-nal ? most epp G. maradt brutalisan le (allitolag 2szer hevert, 1szer meg indulas elött a neutralis zomaban; de nem nezett ki sulyosnak)
mi van Yates-szel ?
érdekes
mi van Yates-szel ?
érdekes
Húsz évig ilyeneket markolásztam...(jobb híján). Illetve nem mindig, mert az itt már egyszer megénekelt Favoritom fékkarját, még kamaszként megkendácsoltam a Modolo Kronos mintájára, valami keményhabbal és ráragasztott műszálas anyaggal, hogy jobban egybesimuljon a kormány felső részével. De megnézném most azt a példányt, biztos mai szemmel is elégedett lennék.
Ő volt a minta:
A fékkart nem igazán igazították ívekhez, egyszerűen volt egy csiga evolúció, ami nagyan lassan elvezetett innen: ...kb. ide: Ez alatt nem nagyon változott a néhány alap kormánytípus geoja, méretei, szóval nem az húzta a fékkar fejlesztést.
- pärt
- Törzsvendég
- Értékelés: 843
Kezembe kerül?trane írta: ↑2020.10.05., hétf. 15:03
ha a kezedbe kerül egy ilyen kormány rajta a fékkarral, érteni és érezni fogod> egyrészt, ilyen 'mai' ergonómia nem létezett, először a Modolo jelent meg új vonalvezetésű ergonomikus kormányokkal a '90-es években
- másrészt pedig tök más volt a hajlítás íve és kerülete, és a fékkart ehhez igazították
amúgy meg nem én jöttem elő a fékkar-pozícióval...- sőt, konkrétan te hoztad föl kritikaként lentebb
![]()

A fékkart nem igazán igazították ívekhez, egyszerűen volt egy csiga evolúció, ami nagyan lassan elvezetett innen: ...kb. ide: Ez alatt nem nagyon változott a néhány alap kormánytípus geoja, méretei, szóval nem az húzta a fékkar fejlesztést.
A fékkart Pärt kollega említette....trane írta: ↑2020.10.05., hétf. 15:03ha a kezedbe kerül egy ilyen kormány rajta a fékkarral, érteni és érezni fogodpärt írta: ↑2020.10.05., hétf. 11:44Na igen, de a hifis örömszerzés H. Zs. féle alapigazsága itt is érvényes. Ne kelljen már szegénynek sötétedés után, elhagyatott részen kimerészkedni a kedve szerinti beállítással. Nekem biztos kikészülne a csuklóm annál a beállításnál, de az az én csuklóm.
Egyébként érdekes, milyen fura ergonómiai elképzelések éltek régebben kormány-fékkar párossal kapcsolatban:
f7ffb62689796dbd854391e9359d5aac.jpg> egyrészt, ilyen 'mai' ergonómia nem létezett, először a Modolo jelent meg új vonalvezetésű ergonomikus kormányokkal a '90-es években
![]()
ha a kezedbe kerül egy ilyen kormány rajta a fékkarral, érteni és érezni fogodpärt írta: ↑2020.10.05., hétf. 11:44Na igen, de a hifis örömszerzés H. Zs. féle alapigazsága itt is érvényes. Ne kelljen már szegénynek sötétedés után, elhagyatott részen kimerészkedni a kedve szerinti beállítással. Nekem biztos kikészülne a csuklóm annál a beállításnál, de az az én csuklóm.
Egyébként érdekes, milyen fura ergonómiai elképzelések éltek régebben kormány-fékkar párossal kapcsolatban:
f7ffb62689796dbd854391e9359d5aac.jpg

amúgy meg nem én jöttem elő a fékkar-pozícióval...

na,én lusta voltam ilyet keresni,leírni meg nem tudtam megfogalmazni,vagy nem volt kedvempärt írta: ↑2020.10.05., hétf. 11:44Na igen, de a hifis örömszerzés H. Zs. féle alapigazsága itt is érvényes. Ne kelljen már szegénynek sötétedés után, elhagyatott részen kimerészkedni a kedve szerinti beállítással. Nekem biztos kikészülne a csuklóm annál a beállításnál, de az az én csuklóm.
f7ffb62689796dbd854391e9359d5aac.jpg

de, ja. ezeknél a fékkar nem semmi elhelyezéssel bírt. de a felsőcső relatíve rövid, a kormányszár -itt még nincs hézagoló- magas, a stucnik aránylag rövidek voltak és a fékkarra ha rágfekszünk, szögben áll és nem kényelmetlen. de ja,ez ma már nem megszokott...
ami a vicces, ha megnézzük, a fékkar és az alsó fogás között kb annyi a lejtés, mint most a kompaktokon. mára a felső, egyenesfogás került mélyebbre.
halfnote.hu
halfnote.hu
még hozzácsapnám,hogy picit emelkedhet az orra(csuklónak jobb), de lehetőleg a sík legyen meg.
halfnote.hu
halfnote.hu
- pärt
- Törzsvendég
Na igen, de a hifis örömszerzés H. Zs. féle alapigazsága itt is érvényes. Ne kelljen már szegénynek sötétedés után, elhagyatott részen kimerészkedni a kedve szerinti beállítással. Nekem biztos kikészülne a csuklóm annál a beállításnál, de az az én csuklóm.
ez igaz, de azért van aranyszabály

majd bederül, ha kipróbálja 2-3 hézagoló nélkül. de az jól látszik,hogy a fékkarok lefele figyelnek, az meg tényleg nem a legoptimálisabb támasz a csuklónak. Csak akkor lehet leszedni a bandázst

egy javaslat,míg kormányállytgatás, probálgatás van, nem kell visszatenni. nyers korméány, imbuszkulcsok és legfeljebb kesztíű, ha zavaró a pucér karbon
halfnote.hu
halfnote.hu
SPACERMAN rulez! És akkor ott már elfér a nyeregtasi, vagy rénszarvasos karácsonyi pulcsi, akár zokni-szandál kombóval is (esetleg kamáslival).
Azt hiszem, ez inkább megszokás kérdése lehet, nem annyira a hézagolók miatt van. Annak idején sokan és sokat pörögtünk a nyereg- meg kormánybeállításon, de úgysincs aranyszabály ezekre; nem egyforma az anatómiánk.
- pärt
- Törzsvendég
Csak a legkeményebbek mernek így hézagolni.

a spacerek szeretik így

halfnote.hu
halfnote.hu
én is nyomtam valamenynit oldschool shimanoban, vattával betömve az orrnyílást, + betét elfért,de nem vastag + kamásli és elvoltam vele, de a víz ellen... ki lehet telelni iléyen kombóval, de a félváltókar majd feléből megvan a télicipő... nem lehet összehasonlítani semmilyen nyárituninggaltrane írta: ↑2020.10.05., hétf. 00:00a kamásli-témához annyit azé' mondanék, hogy alulról, a talp felől gyakorlatilag a nyári cipőd talpán ülsz, ami pedig a kamásli alján van egy műanyag talpréteg formájában, semmitől, de a hidegtől különösen nem véd. így, hacsak nem nagyobb vagy 3 számmal a nyári cipőd és tudsz belehúzni egy legalább 1cm vastag filc talpbélést meg miNYimum 1 termo zoknit, max. 1 óra után lefagynak a lábaid
. tudom, a 'mi időnkben' nem volt még bringás téli cipő, hajtani meg kellett...
![]()

halfnote.hu
halfnote.hu
a kamásli-témához annyit azé' mondanék, hogy alulról, a talp felől gyakorlatilag a nyári cipőd talpán ülsz, ami pedig a kamásli alján van egy műanyag talpréteg formájában, semmitől, de a hidegtől különösen nem véd

- gianni321
- V.I.P.
- Értékelés: 516
Speci Pride Editionrevox írta: ↑2020.09.24., csüt. 21:33Huhúúú, itt van az alu Speci. Lehet lehülyézni, de ott néztem Solymáron és ha a srác nem mondja,hoghy alu, sose tudom meg2: lejet ezt is Imre kománk festette :)
https://bringaland.hu/specialized-allez ... zett-20232
![]()

Forrás: Lumin U1 Mini
Dac: Naim dac
Erősítő: McIntosh MA7000
Hangfal: Focal Electra 1038 BE II
Hálózati kábelek: Wireworld Platinum Electra 7 és Silver Electra 7
Ic kábelek: Wireworld Gold Eclipse 7 RCA
Hangfal kábel: Wireworld Silver Eclipse 8
Dac: Naim dac
Erősítő: McIntosh MA7000
Hangfal: Focal Electra 1038 BE II