Téli?
[/quote]
Nem, hiszen még csak ősz van

Téli?
Téli?
Nyilván mindig volt egyfajta versengés bmx-es bandák között,de belül is,de ez velejár. De ott a "harc" után bandábaverődve, így duplájára duzzadva lehetett menni "rosszalkodni"pärt írta: ↑2020.11.12., csüt. 22:07Nem vagy egyedül.Én tíz évesen. Azután egy huszas kerekű ugribugri bicikli -amivel haladni nem lehet, csak kunsztozni- értelmezhetetlen lett volna. Meg amúgy is magamnak való voltam, szerettem csak úgy menni akárhova. A bmx a társaságkedvelő kölyköknek volt kitalálva, hiszen trükközni senki nem fog a maga örömére, csak ha van aki látja.
Nem vagy egyedül.
Az elől lévó jutubi tag-et? Majd próbálgatom
Apropó, pálya. EB-t nézitek? Majd kukkantsatok rá a gumiszélességreVinkler írta: ↑2020.11.12., csüt. 20:28Akkor én vagyok a zufó. 11 évesen kaptam első outimat. Átalakított valami német váz. 3 sebességes agyváltó!!!. Előtte bármivel is tekertem heti 7 napot. Aztán elkezdtem gyűjteni és 14 évesen megvettem első Giant outim. Abban az évben a szponzortól kaptam egy rám méretezett Mali acél vázas bringát, szóval tobzódás. Onnantól nem volt megállás. Egyszer-egyszer volt montim, de nem nagyon érdekelt. Mostanában kapiskálom megint, de sztem gravel lesz belőle, megy a cross trekking is. Szóval egy szól mint 100. Sosem volt BMX-em, tesóm akapott egy fehér csepelt. Egyszer kiprobáltam, mondom ez egy sz@r és visszaültem az outira.![]()
A kód előtti részt ki kell törölni.
Nekünk a moci kimaradt. 14 évesen jött a bmx. Előtte isten tudja,milyen bringákkal tekeregtünk. Csak simán 24-esnek hívtukAAttila írta: ↑2020.11.12., csüt. 19:22Volt idő, amikor csak egykerekezve közlekedtünk a haverokkal. De olyan szinten tudtunk, mintha kétkeréken mennénk. Még csak-csak elfogadták a felnőttek (mert ugyi, az autóúton is így mentünk), viszont amikor nagyobbak lettünk és ugyanezt már motorokkal is csináltuk, hát az (érthető módon) nem tetszett a közlekedőknek. (többször jártam ez ügyből kifolyólag a rendőrségen is8. utáni nyáron már ott tartottunk, hogy a sikeres felv. ellenére nem akartak a gimibe engedni a rend. ügyeim miatt.
)
Volt idő, amikor csak egykerekezve közlekedtünk a haverokkal. De olyan szinten tudtunk, mintha kétkeréken mennénk. Még csak-csak elfogadták a felnőttek (mert ugyi, az autóúton is így mentünk), viszont amikor nagyobbak lettünk és ugyanezt már motorokkal is csináltuk, hát az (érthető módon) nem tetszett a közlekedőknek. (többször jártam ez ügyből kifolyólag a rendőrségen is
Ez csak álom volt
ET.. De akkor lövésünk nem volt, mi az, így amikor a talán Klepp nevű prospektusokat nezegettünk és "stoppoltunk" (stpp,nekem ez kellene
Főleg a BMX banditák c. film után, mindenki azt akart
A szett 84-ben jött ki. Ebben a verzióban pár évet élt, mert a delta fék egy mérnöki agyrém volt(de gyönyörű).
Láttam!Szalon írta: ↑2020.11.11., szer. 14:17Ammenyiben már az értelmetlen pénzköltésnél járunk... Láttátok az új BMC Roadmachine-t?
Szép, meg biztos jó is, de ha eddig fájtak a 10.000 EUR csúcs brigák, akkor eljött a 10.000 EUR csupasz vázak ideje is? Ennyire eladtak mindent is a járvány alatt?
0.JPG
5.JPG
1.JPG
2.JPG
4.JPG