Ezek után elmondhatjuk, hogy mi még nem is tekertünk igazi szembe szélben

Ezek után elmondhatjuk, hogy mi még nem is tekertünk igazi szembe szélben
...a szel revi terepe
Ez általában így szokott lenni.....AAttila írta: ↑2020.11.17., kedd 20:24Na a szokásos formám.Kérdeztem a FB-n, van-e valakinek eladó FA Duo-ja, mert vevő lennék rá. Semmi.
Ma elmentem a Zerge-be, megvettem az új Uno-t, hazaérek és látom, hogy Orosz Gergő most rakta fel a Duo-ját eladni.![]()
Most azzal nyyugtatom magam, hogy az enyém legalább ÚJ![]()
tegyél alá bicikligumit, az jól izolál. főleg a szingó...
de a beforgatsára vigyázni kell!!!AAttila írta: ↑2020.11.17., kedd 10:07
Elhelyezni is könnyebbrevox írta: ↑2020.11.17., kedd 09:58ez úgyis többet tud WattbanAAttila írta: ↑2020.11.16., hétf. 20:47Az eladó hangsugárzó topikban láttam asebestyen kolléga Xavian hangsugárzóit. Nagyon komolyan elgondolkodtam rajta. Sajnos akárhogyan nézegetem a nappalit, töröm a fejem az átrendezésen, nem tudtam dűlőre jutni. Sajna nem tudom megfelelően elhelyezni őket. Ezért mást hozott a Jézuska (már megint egy hülyeség):
Uno.jpg![]()
![]()
gyártó válogatja.de kb XS vagy 2XS. csekkolni kell a mérettáblát. mellbőség kb mérvadó lehetavl2 írta: ↑2020.11.17., kedd 10:16lanyommal megkedveltettem a kerekparsport szurkolast-követest; "beleszeretett" QuickStep-be
hol tudnek Neki QuickStep (vagy korabbi Mapei) hosszu ujju felsöt talalni - nem is kerekparozashoz (!) szanva ?
es vajon mekkora meretet ? (most kb. 43kg, es 169cm)
eddig ezt talaltam: https://www.holokolo.hu/katalog-produkt ... quick-step
Olcsóbban sehol szvsz.avl2 írta: ↑2020.11.17., kedd 10:16lanyommal megkedveltettem a kerekparsport szurkolast-követest; "beleszeretett" QuickStep-be
hol tudnek Neki QuickStep (vagy korabbi Mapei) hosszu ujju felsöt talalni - nem is kerekparozashoz (!) szanva ?
es vajon mekkora meretet ? (most kb. 43kg, es 169cm)
eddig ezt talaltam: https://www.holokolo.hu/katalog-produkt ... quick-step
Elhelyezni is könnyebbrevox írta: ↑2020.11.17., kedd 09:58ez úgyis többet tud WattbanAAttila írta: ↑2020.11.16., hétf. 20:47Az eladó hangsugárzó topikban láttam asebestyen kolléga Xavian hangsugárzóit. Nagyon komolyan elgondolkodtam rajta. Sajnos akárhogyan nézegetem a nappalit, töröm a fejem az átrendezésen, nem tudtam dűlőre jutni. Sajna nem tudom megfelelően elhelyezni őket. Ezért mást hozott a Jézuska (már megint egy hülyeség):
Uno.jpg![]()
ez úgyis többet tud WattbanAAttila írta: ↑2020.11.16., hétf. 20:47Az eladó hangsugárzó topikban láttam asebestyen kolléga Xavian hangsugárzóit. Nagyon komolyan elgondolkodtam rajta. Sajnos akárhogyan nézegetem a nappalit, töröm a fejem az átrendezésen, nem tudtam dűlőre jutni. Sajna nem tudom megfelelően elhelyezni őket. Ezért mást hozott a Jézuska (már megint egy hülyeség):
Uno.jpg
Kihúzhatod magad
Vannak jobb gyártmányok, de szerencse kell hozzá,hogy sehol ne törjön(ha nem a pálca, a r9gzítés valahol,vagy simán kiszakad a rögzítőszem a sárvédőből). Egy-két próba után nem xaroztam,megvettem a legbrutálisabb U-vasat
Ja, persze, teljesen igazad van. Az én teljesítményem az én teljesítményem, ha ketten vagyunk, az csapatmunka
Egy jó tanács (persze szvsz). Sarokkő időket mindig egyénileg mérünk.
Ahhha! Most már értem miért törnek a pálcák. Nálam még egyszer sem tört sárvédő pálca.
Egyedül nyomtad?