Mondjuk a Zero jobb vétel (lenne) tőled.

Ebbű baj lesz
Force mindkettő. 24-es gumit tettem rá. A schwakbe ultremo zx evo 23-as elég h7lyén nézet ki rajta,de az inkább 22-es. Az Attack a Fulcrum Quattrokon vanAAttila írta: ↑2019.12.26., csüt. 20:00Ááá... Ilyen szedett-vedett cuccotHátul az Attack a Force párja. Nem csoda, hogy nem haladsz, amikor hátulra is első gumikat szerelsz
Nagyon tetszik egyébként és azt is értem, milyen fontos a jó kerék, de hogy szinte same árban van a teljes bringámmal, ezt így egy kicsit túlzásnak gondolom a jelenre. Ha komolyabb vázam, stb. lenne, akkor ez nagyon komoly ajánlat lehetne (bárki számára, már ha Revi egyáltalán eladná)![]()
És sötétben világítanak a matricák. Reflexcsík... Vagyis izé,.. nyilak... Így nem kell rá kerékprizma, csak csengő és dinamós világítás és pedálprizma,ha a cipő sarkán nincs fényvisszaverő
Bazzrevox írta: ↑2019.12.26., csüt. 19:57Vinkler írta: ↑2019.12.26., csüt. 19:52Revi!revox írta: ↑2019.12.26., csüt. 19:02Ha kiveszem,eldől a faliszőmyeghifi mögötti faliszőnyeget támasztja :)
De majd nyomok párat,csak most kajáltam tele magam :)
Szerintem méterpontosan meg tudom mondani. Minden ut esetén beírom, milyen kerékkel mentem :)
Síkon statikus kb 200, bükkben 50 egyszer. Az se volt KOMvadászat(attól már messze vaghyok)Lényegében új.
Gumi a Conti leggyorsabb peremese, a belső meg neve ellenére nem lekönnyített lufi, 90g(normál belső 100g), de valami fura a felülete,mint a csiszolópapír, így sokkal jobban kapaszkodik a felniben és a külsőben. Érezhetően sokkal dinamikusabb így a kerék. Csak ilyen belsőt használok.
Vehetek tőled én is kereket?![]()
![]()
![]()
![]()
De egy XS Meridánk van eladó![]()
Vinkler írta: ↑2019.12.26., csüt. 19:52Revi!revox írta: ↑2019.12.26., csüt. 19:02Ha kiveszem,eldől a faliszőmyeghifi mögötti faliszőnyeget támasztja :)
Szerintem méterpontosan meg tudom mondani. Minden ut esetén beírom, milyen kerékkel mentem :)
Síkon statikus kb 200, bükkben 50 egyszer. Az se volt KOMvadászat(attól már messze vaghyok)Lényegében új.
Gumi a Conti leggyorsabb peremese, a belső meg neve ellenére nem lekönnyített lufi, 90g(normál belső 100g), de valami fura a felülete,mint a csiszolópapír, így sokkal jobban kapaszkodik a felniben és a külsőben. Érezhetően sokkal dinamikusabb így a kerék. Csak ilyen belsőt használok.
Vehetek tőled én is kereket?![]()
Pont megy is a kecskémhez
Revi!revox írta: ↑2019.12.26., csüt. 19:02Ha kiveszem,eldől a faliszőmyeghifi mögötti faliszőnyeget támasztja :)
Revi,követelek képeketrevox írta: ↑2019.12.26., csüt. 17:48Átgondolom. Most várok egy kereket 50-es felnivel. Ha megtetszik, lehet veszek belőle egy 35-öst is. Akkor eladom. Vagyis,ahogy magam ismerem, ha belezúgok, nincs megállás.
Ha ez bekovetkezik, Zero Nite +Continental Force(622x24) +Vittoria ultralite belsők + nem használt gyári gyorszár(sajátommal használtam),papírok, mágneskulcs küllőszereléshez. Van keréktáska is, de a helyett adnék jobbat. Jól mutat a hangfalak között a piros. De ha nagyon kell,.. Egyébként az általam valaha látott legrosszabb keréktáska, semmit nem véd. Ez így 200. Ha apróba teszem, a gumik lejönnek róla :)
De ez csak vagylagos... vagy-vagy, kb 1-2 hét. Kereket kapom kb 1 hét múlva,de ha trocsok az idő,nem tudom kipróbálni. Nem vagyok az,aki elájul a nevétől, így csak próba után tudom eldönteni érdemes e többet venni belőle, vagy megy a többi közé az ágy mögé :)
Nekünk Salice van. Sors fintora,miután az elsőt még magamnak vettem, később szponzor lett. Egyébként itthon sokal olcsóbb,mint kint. Az aerosabb 35 ezer a welossimonal, Ghiblit még lehet tudok 20-ért.de csak narancs-fekete. Van mindkettő. Féltem, hogy az aeros kevésbé szellőzik, de nincs vele ilyen gond. Kényelmesek, könnyűek.
revox írta: ↑2019.12.26., csüt. 17:48Átgondolom. Most várok egy kereket 50-es felnivel. Ha megtetszik, lehet veszek belőle egy 35-öst is. Akkor eladom. Vagyis,ahogy magam ismerem, ha belezúgok, nincs megállás.
Ha ez bekovetkezik, Zero Nite +Continental Force(622x24) +Vittoria ultralite belsők + nem használt gyári gyorszár(sajátommal használtam),papírok, mágneskulcs küllőszereléshez. Van keréktáska is, de a helyett adnék jobbat. Jól mutat a hangfalak között a piros. De ha nagyon kell,.. Egyébként az általam valaha látott legrosszabb keréktáska, semmit nem véd. Ez így 200. Ha apróba teszem, a gumik lejönnek róla :)
De ez csak vagylagos... vagy-vagy, kb 1-2 hét. Kereket kapom kb 1 hét múlva,de ha trocsok az idő,nem tudom kipróbálni. Nem vagyok az,aki elájul a nevétől, így csak próba után tudom eldönteni érdemes e többet venni belőle, vagy megy a többi közé az ágy mögé :)
Van neki. Már egyszer le is szakított, amikor új gumi volt fent és istennek nem induilt be
Átgondolom. Most várok egy kereket 50-es felnivel. Ha megtetszik, lehet veszek belőle egy 35-öst is. Akkor eladom. Vagyis,ahogy magam ismerem, ha belezúgok, nincs megállás.
Hihetetlen itt is milyen összegek vannak....a múltkor 10% kedvezménnyel fizettem majd 50 e. Ft.-ot pár kacatért...
Vinkler írta: ↑2019.12.26., csüt. 16:05Mert tényleg nem a hangyák hordják össze!![]()
http://m.velo.hu/geraint-thomas-309-kil ... lt-ra.html
Nálam is az a sorrend, ahogy írtam.
Azért a WT csapatok első emberei a Giro-n mennek, így a TDH-n nem látunk Yates vagy hasonló nagy neveket egyiküknél sem. Ettől függetlenül, biztosan sokkal magasabb színvonalú menet lesz, főleg ha 1év múlva már a Pro Series-hez szeretnének tartozni.lehoako írta: ↑2019.12.26., csüt. 10:44Meg tudja csinálni? Ezt úgy érted, h sima végigmenés, v esetleg kiborít előle Yates a célegyenesben?revox írta: ↑2019.12.26., csüt. 10:02Itthon nyilván ez így dukál és érte fognak dolgozni,az is fix. Szerintem Barniban van annyi,hogy meg is tudja csinálni ilyen támogatással. Jó verseny lesz!!!!lehoako írta: ↑2019.12.26., csüt. 09:47Peák Barna a kezdőben!!!![]()
'Peák Barnabással a versenyzői között indul a Tour de Hongrie-n a Mitchelton-SCOTT kerékpáros csapat - írta szerdán a körverseny weboldala.'
https://index.hu/sport/bringa/2019/12/2 ... e_nevezes/![]()
![]()
![]()
Revinek vigyázni kell, egyszer az asszony megteker egy rendes gépet a decathlonos után és Revi lehet lemarad...
Visszafelé nem lépünk