Alex_Aston írta: ↑2021.01.09., szomb. 19:16
Tctronic írta: ↑2021.01.09., szomb. 19:14
Alex_Aston írta: ↑2021.01.09., szomb. 19:09
Nem a műszaki színvonal már ami számít. Igen, ezek nem az én szempontjaim. Bár azért, mert autós újságírók, nem azt jelenti, hogy értenek is az autókhoz. Már rég nem ez a szempont ott sem...
Hát, a mosógépekhez biztos jobban értenek, de meg kell élni valamiből így elvállalták.

Egyébként koránt sem biztos, hogy azok a szempontok alapján értékelnek ahogy te vagy én.
Meg elég sokak szempontja sem számít, akik szeretik az autókat. Csak azt nézik, ami "eladható".
Szerintem ők is meg vannak véve, de ez csak az én véleményem persze...
Azt nem hinném hogy az újságírók "meg vannak véve". Ők egy közönséget szolgálnak ki, nem a hittérítés a feladatuk hanem a tájékoztatás (kivéve Karotta... de remélem sose engedik a COTY közelébe).
Azonban el kell fogadni, hogy az autógyártók nem az autóbuziknak gyártják a termékeiket, hanem a VEVŐKNEK. Anyukáknak, cégvezetőknek, szőke tini lányoknak stb. Ugyanezeket a szempontokat kell figyelembe venni a COTY szavazáson is.
Érzékeltetném a különbséget:
Az én szempontjaim (nem fontossági sorrendben, csak úgy):
- Tartósság
- Megbízhatóság
- Biztonság
- Ár/érték arány
- Praktikum
- Vezetési élmény
A VEVŐK szempontjai:
- Hatalmas tapizós képernyő
- Ájfón kapcsolódás
- Nagy kerék
- Nézzen ki drágábbnak, mint a szomszédé
- Mindegy, csak SUV legyen
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln