violin írta: ↑2020.06.20., szomb. 20:51
Jut eszembe...

...most,hogy visszavitted az MT-t...nem indult meg a motoros "bogár"...?
Vagy annyira azért nem fogott meg...?
De, a bogár az dolgozik... Nem is feltétlen az MT miatt. Ha motorral álmodok, mindig Bandikán megyek. Nem vicc.
Az igazság az, hogy a Vstrom egy nagyon jó motor. Megnéztem a nyilvántartóban, patika állapotban hozták be 2016-ban, a külsérelmi nyomokat már a cross/endúrós brigád hozta össze. Mondjuk nem is tagadták a vásárláskor. :) Mindegy, így szeretem, ahogy van. De néha hiányzik a sor4 simasága, meg az az egész motor. A másik az, hogy nekem a full naked motorok tesztenek, viszont nekem nagyon kell vigyázni a tüdőmre/hörgőimre. Tavasszal/ősszel reggel mikor megyek melóba, nem tudom milyen lenne full szélben.
A kis MT jópofa kis motor, de nem hiszem, hogy ez lenne számomra "A" motor. Nem érzem ezt. Megkérdeztem persze, komfort ülés és hátsó doboz konzollal az alapon kívül, akkor 1.5m-t kéne rádobnom a Vstromra. És ez csak a minimum ami mindenképp kéne rá. Ha rátenném még ami kéne, akkor ott vagyok a BMW F900R-nél árban. Persze azt is lehet öltöztetni a végtelenségig.
Használtan érdekes lehetne még az F800R is. Meg a régebbi 600-asok, amik még normál méretűek, FZ6, XJ6, Hornet, ER6N.
Aztán mindig arra gondolok, alig van időm menni, akkor meg minek az egész vergődés? Persze, lehet pont azért, hogy abban a kevés időben valami olyan motoron üljek, hogy csuda.
Egy szó mint száz, az ésszerűség azt mondatja, hogy tartsam meg a Vstromot és menjek, ha van rá lehetőségem. De a bogár dolgozik... ami nem jó jel. Mindenki aki ismer, azt mondja, vegyek megint egy Bandikát, az volt hozzám való.
Alces 6 | Audio-PC - Elementary OS - DeaDBeef - Roon | Core Audio Karuna Reference MK1 USB-SPdif konverter | Audio-gd Reference 10.32 dac/előfok | APS Aeon aktív monitorok | Supra kábelezés