Dehogy, ez csak nagymotorhoz jár, ilyen kis rollerhez, mint nekem van, ez dukál:violin írta: ↑2020.06.28., vas. 18:57Esetleg ilyenen nyomod....?![]()
https://www.jofogas.hu/budapest/Minoseg ... 775525.htm

Dehogy, ez csak nagymotorhoz jár, ilyen kis rollerhez, mint nekem van, ez dukál:violin írta: ↑2020.06.28., vas. 18:57Esetleg ilyenen nyomod....?![]()
https://www.jofogas.hu/budapest/Minoseg ... 775525.htm
Esetleg ilyenen nyomod....?
Kanapét, itthon rohadok.
Akkor te sem unatkoztál....feket663 írta: ↑2020.06.27., szomb. 17:44Mikor egy olyan defektet kapsz egy szomszédos országban, amit a defektspray sem tud eltömíteni...
Szerencsére egy régi barátom véletlenül pont arra járt, és elvitte a kereket megjavíttatni... Egy ezer idegen echte román sráctól meg kaptam egy 2,5 literes hideg vizet...
Ráadásul még Bandit is....Bodoraudio írta: ↑2020.06.21., vas. 07:58Kényelem,szélvédelem,a sor 4 simasága,gőzmozdony nyomaték.
Ez kell neked.
De, a bogár az dolgozik... Nem is feltétlen az MT miatt. Ha motorral álmodok, mindig Bandikán megyek. Nem vicc.
Az már egyszer biztos....
Ezt határozottan visszautasítom...
Na jól van ám! Sokat motorozol Ferivel, úgy látom.violin írta: ↑2020.06.09., kedd 21:45Jó,hát a pálya tényleg rohadt unalmas....asebestyen írta: ↑2020.06.09., kedd 21:38
Csak hébe-hóba, tényleg. Most szombaton is 300km-t kanyarogtam, az egyenesek nem vonzanak. :)...pláne rendes burkolat hiányában...
200 felett már erős diszkomfort érzésem van...![]()
Jó,hát a pálya tényleg rohadt unalmas....asebestyen írta: ↑2020.06.09., kedd 21:38
Csak hébe-hóba, tényleg. Most szombaton is 300km-t kanyarogtam, az egyenesek nem vonzanak. :)
Csak hébe-hóba, tényleg. Most szombaton is 300km-t kanyarogtam, az egyenesek nem vonzanak. :)violin írta: ↑2020.06.09., kedd 21:26asebestyen írta: ↑2020.06.09., kedd 21:22Nyílt úton "krúzolni" persze más tészta, viszont ahhoz tényleg V2 rotyogás kell, Route 66, bele a Napba. Olyat még nemvolt szerencsém soha, de egyszer kipróbálnám azt is, biztos megvan a maga varázsa.![]()
...
Azért mondtam, hogy forgalmi helyzet függő...hatodikat nem sokat váltottunk, az biztos...![]()
De azért gondolom nem csak azon a környéken szoktál motorozni, hébe-hóba csak beesik egy egyenes szakasz...![]()
asebestyen írta: ↑2020.06.09., kedd 21:22Nyílt úton "krúzolni" persze más tészta, viszont ahhoz tényleg V2 rotyogás kell, Route 66, bele a Napba. Olyat még nemvolt szerencsém soha, de egyszer kipróbálnám azt is, biztos megvan a maga varázsa.
Mikor hárman gurultunk, emlékszel-e olyan pillanatra, amikor éppen haladtunk a nyílt úton?violin írta: ↑2020.06.09., kedd 21:00Az attól függ....hogy éppen mi a forgalmi helyzet. Nyilván, ha csak éppen haladsz a nyílt úton, nem gondolom, hogy csak azért nem váltasz feljebb, hogy bármikor kilőhess....asebestyen írta: ↑2020.06.09., kedd 20:53Én nyomatéktól függetlenül a fordulatszám tartomány közép szegmesét használom, akármennyire tol lentről (pl FJR1300). Több okból is. Csak oda akarok kilyukadni, hogy a lentről ébredő nyomaték nem helyettesíti a megfelelő fordulatszámot.![]()
![]()
![]()
De pl városban meg nem feltétlen váltasz feljebb, csak azért mert "elbírja"...
Az attól függ....hogy éppen mi a forgalmi helyzet. Nyilván, ha csak éppen haladsz a nyílt úton, nem gondolom, hogy csak azért nem váltasz feljebb, hogy bármikor kilőhess....asebestyen írta: ↑2020.06.09., kedd 20:53Én nyomatéktól függetlenül a fordulatszám tartomány közép szegmesét használom, akármennyire tol lentről (pl FJR1300). Több okból is. Csak oda akarok kilyukadni, hogy a lentről ébredő nyomaték nem helyettesíti a megfelelő fordulatszámot.![]()
![]()
Én nyomatéktól függetlenül a fordulatszám tartomány közép szegmesét használom, akármennyire tol lentről (pl FJR1300). Több okból is. Csak oda akarok kilyukadni, hogy a lentről ébredő nyomaték nem helyettesíti a megfelelő fordulatszámot.
Good vibes!
Vagy olyan vas kell aminek mindegy melyik fokozat, és milyen fordulat....