- dormir-avec-sa-moto.jpg (41.51 KiB) Megtekintve 421 alkalommal
Akkor nem marad más, mint a CBR1100xx, Hayabusa, ZZR1400 trióból valamelyikasebestyen írta: ↑2020.07.01., szer. 22:23Gondolhatod mekkora vagyonra sikerült szert tennem az eladásával.violin írta: ↑2020.07.01., szer. 22:19Most adtad el a Pánt....tehát van pénz lóvéra....asebestyen írta: ↑2020.07.01., szer. 22:15
Áhh, szegény is vagyok meg kevés is egy sportos ezreshez.![]()
Az ezresbe meg belenősz......szerintem a motorosok 80%-a "nagyobb" gépen ül mint kéne....
Többek közt én is.....![]()
![]()
Az MT07 ereje bőven elég nekem. A fő bajom vele, hogy nagyon pici méretre. Nincs az a motor érzés, ahogy ülök rajta.
Pont ezt mondom.....a Pán nagy...az MT kicsi....asebestyen írta: ↑2020.07.01., szer. 22:23Az MT07 ereje bőven elég nekem. A fő bajom vele, hogy nagyon pici méretre. Nincs az a motor érzés, ahogy ülök rajta.
Gondolhatod mekkora vagyonra sikerült szert tennem az eladásával.violin írta: ↑2020.07.01., szer. 22:19Most adtad el a Pánt....tehát van pénz lóvéra....asebestyen írta: ↑2020.07.01., szer. 22:15
Áhh, szegény is vagyok meg kevés is egy sportos ezreshez.![]()
Az ezresbe meg belenősz......szerintem a motorosok 80%-a "nagyobb" gépen ül mint kéne....
Többek közt én is.....![]()
Most adtad el a Pánt....tehát van pénz lóvéra....asebestyen írta: ↑2020.07.01., szer. 22:15
Áhh, szegény is vagyok meg kevés is egy sportos ezreshez.
GSX-S 1000 nem jött szóba?
Hááát.... azzal is fenntartásaim vannak.asebestyen írta: ↑2020.07.01., szer. 21:54Akkor most mehetsz a bótba' az MT-ért.....![]()
Hááát.... azzal is fenntartásaim vannak.asebestyen írta: ↑2020.07.01., szer. 21:54Akkor most mehetsz a bótba' az MT-ért.....![]()
Akkor most mehetsz a bótba' az MT-ért.....
Nem szerettem egyáltalán.
Nem szerettem egyáltalán.
Ez most gondolom jó hír...
Szia!puha írta: ↑2020.06.30., kedd 21:51Kedves motorosok!
Segítséget kérnék abban, hogyan tudnék halkítani a kipufogómon, mielőtt a szomszédaim kaszát egyenesítenek. Suzuki VL1500, a gyárija már nincs meg. Ami rajta van, tényleg hangos, szalámivégű dupla cső. Tizenéve megvan már, de ma 2 év után először beindítottam, egyébként is van egy kis visszadurrogása hidegen, de most 1-2 perc kínlódás, indítózás után akkorát durrant, hogy még én is ugrottam egyet.
Utána már minden rendben volt, de az azért alapban is hangos. Szomszédaim (60 méter) jelezték, hogy felsírt 3 (!!!!!) gyerek a durranástól, és hát a gyerekek ilyenek, pláne 3,... nekem is van, több is. Na viszont, akkor ennek véget kell vetnem, mondtam, és most véget akarok vetni, hiszen a felhördülés komoly dolog, valami megoldás kell, hogyan halkulhat a kipufogóm. Eddig nem volt gond, mindig is próbáltam kultúrált lenni, ami a motorozást illeti (alig használom, km is alig van benne, mégis megtartom, talán a fiamnak...), sőt a közvetlen szomszédok imádják ( néhányat megfiatalítottam pár körrel), de mivel a szomszédok is változnak, .... meg egyébként is, kell valami megoldás, hogy halkuljon. Kérnék tehát segítséget, javaslatot.... ha van!
Nekünk már kb 2 éve, mindenbe 100-as megy, még a fűnyíróba is. Kenje a hajára az az idióta, amelyik kitalálta ezt az etanolos marhaságot.
Nálunk is többet fogyasztott az autónál és ráadásul nem is megy annyira, sajna ez van át kell térni a 100-ra
asebestyen írta: ↑2020.06.29., hétf. 17:48Én el se merném vinni a Vstromot, még szétrúgja a drága padjukat.![]()
![]()
![]()
![]()