Háááát, van némi változás... Nem lesz (most biztosan) XSR900.
Az van, hogy nagyon bejött az XSR, ahogy írtam a múltkor. Alapból ugye MT07 volt a kiszemelt, de mondták a srácok, menjek egy 900-assal is. Mentem, nagyon bejött. Aludtam rá 1-2-t, megnéztem, ki tudom-e fizetni. Ki. Bementem a szalonba, hogy akkor megrendelem a fehér-piros (mint a tesztmotor volt) verziót az XSR900-ból. Hát az nincs az országben, egyik kereskedésben sem, importőri készleten sem, sehol. Leghamarabb 4 hét múlva lenne, de azt sem tudják megígérni. Ha az országban van a gép, akkor még 2 hét, mire el lehet hozni, azaz a legoptimistább becslések szerint is minimum 6 hét, de inkább 8+. Erre nagyon nem számítottam, mocskosul lelombozott, mert erről nem szólt a fáma a próbaút előtt, után. Mondták, hogy van viszont MT09 minden színben helyben raktáron. De hogy menni kéne vele, mert nagyon más a kettő. Ami szerintem ebben a formában nem igaz. 1 dolog van máshol, az ülés, a kormány - lábtartó ugyanott van, az XSR-en hátrébb van az ülés, ennyi. Persze más testhelyzetet ad a kettő, de az eltérés nem olyan nagy. Mondták vigyem el mind a kettőt megint 1-1 órára egymás után, hátha az MT09 is bejön, akár jobban, mint az XSR. Nem volt nálam motoros cucc, ma du 3-ra beszéltük meg, hogy megyek megint tesztelni. Aztán hazaértem, leültem a kanapéra és már csak azt éreztem, hogy túl akarok lenni ezen a hercehurcán. Végül arra a döntésre jutottam, hogy az XSR egy fantasztikus motor, soha nem ültem hasonlóan jón se, de mégsem tudnám jó szívvel leszurkolni azt a minimum 3,5m Ft-ot, mert miután leszállnék róla, lelkiismeretfurdalásom lenne, hogy egy ilyen nekem drága motort megvettem magamnak. Úgyhogy visszatértem fejben az eredeti tervhez, az ice fluo MT07-hez és megkönnyebbültem, ez anyagilag kényelmes, ereje nekem elég, az utas lábtartó normális helyen van (kipróbáltan jó ha a lányommal megyünk), mindenből kevesebb mint a 900-asok, de arra amire kell, melóba járni és néha mókázni, tök jó. Ezt lelkiismeretfurdalás nélkül meg tudom engedni magamnak. És nem, nem arról van szó, hogy a családnak nem lenne mit enni, ha megveszem az XSR-t, ez egy ilyen belső gát nálam. Ez egy reálisabb döntés nekem, ezt érzem. Reggel bementem, megrendeltem, kifizettem, elvileg jövő hét végére lesz meg.
Sajnos, amikor reálisnak kéne lenni, elragadnak az emóciók, mikor csak az érzéseimre kéne hagyatkozni, akkor előtör a realista énem. Szarul működök, ez van. Remélem a kis Yamaha jól fog működni. Nagyon sokan imádják. A tesztnapon (Yamaha - Kawasaki) próbaúton felvezető srác ugyancsak MT07 fan, nagyon dícsérte. Az MT09-ek előtt is szépen tudta húzni a brigádot, alkalmanként a 200-ba is belenyalva. Lehet le volt kötözve, mert én annó 150-nél azt éreztem szétszaggat a szél, letép a motorról. Hát ennyi... Lúzer vagyok, mi?
Alces 6 | Audio-PC - Elementary OS - DeaDBeef | Core Audio Karuna Reference MK1 USB-SPdif konverter | Audio-gd Reference 10.32 dac/előfok | APS Aeon aktív monitorok | Supra kábelezés