https://www.sportmotor.hu/video/wFp5ILzyGyQ
Sajnos nem felhőtlen az öröme, amit meg is értek....
Szép munka, Vinkler most biztosan vigyorog mint a vadalma...violin írta: ↑2020.07.26., vas. 12:28Valamiért egészen egyszerűen nem tudok fotót feltölteni...![]()
Sebaj, megpróbálom máshogyan...
https://www.sportmotor.hu/album/UA7EiALnrNj
Nincs motorbarát idő, azért tudtál valamennyit menni?
Csak hazaugrottam kajálni.
És fotózkodsz motorozás helyett
Jupíííííííí!!!
Sok örömöt a használatához!
Ejj, nyavajások! Szórakoznak itt az emberrel...asebestyen írta: ↑2020.07.22., szer. 14:22Ezen a héten se lesz ebből már motor. Nem jöttek meg a motor papírjai állítólag.A műszaki viszgabiztos meg nincs már a héten csak ma.
![]()
asebestyen írta: ↑2020.07.22., szer. 07:49Várom , mint fiu gyermek karácsonykor a kisvasutat.![]()
Elzarándokolok reggel a siratofalhoz (ATM), és viszek sisakot, kabátot, hátha...
Szuper!asebestyen írta: ↑2020.07.17., pén. 11:30Szerda, csütörtök vehetem át a motort, attól függ, az extrák mikor jönnek meg.
Kértem rá:
Hátsó kapaszkodós konzol + doboz + zárszett (motor kulccsal nyílik a doboz)
Kényelmes ülésszett (e+h)
Emelőszemes láncfeszítő végzáró + emelő
Puig állítható alu fék- és kuplungkar (a gyári 43e/db)
Ezekből igen komoly kedvezményt kaptam. De csak ezekből, a motorból semmit. :)
Köszi, de már kifizettem az MT07-et.tottyi írta: ↑2020.07.16., csüt. 14:51Hello, utananezzek mi mikor tudnank megszerezni?asebestyen írta: ↑2020.07.14., kedd 18:20Háááát, van némi változás... Nem lesz (most biztosan) XSR900.![]()
Hello, utananezzek mi mikor tudnank megszerezni?asebestyen írta: ↑2020.07.14., kedd 18:20Háááát, van némi változás... Nem lesz (most biztosan) XSR900.![]()
Igen, viszonylag könnyen is indult. Olyan kompresszió van benne, hogy kétszer felborítottam állvánnyal együtt....
Elég egészséges a hangja is!
asebestyen írta: ↑2020.07.14., kedd 18:20...már csak azt éreztem, hogy túl akarok lenni ezen a hercehurcán....mégsem tudnám jó szívvel leszurkolni azt a minimum 3,5m Ft-ot... arra amire kell, melóba járni és néha mókázni, tök jó. Ezt lelkiismeretfurdalás nélkül meg tudom engedni magamnak. És nem, nem arról van szó, hogy a családnak nem lenne mit enni, ha megveszem az XSR-t, ez egy ilyen belső gát nálam..... Lúzer vagyok, mi?