A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Figyelem: a szabályzat 6.8.3.1 - es pontja alapján az adás vételi részen a "pü ment" és "válasz ment" jellegű hozzászólásokat törölni fogjuk, csakúgy mint a hely / posta adatok és ár nélkül feladott hirdetéseket.
Az én dobozaim voltak. Ha jól emlékszem 450.000.-ért adtam oda neki.
A “nagy gonddal kivitelezett” állványokat pedig a régi ls5/8-as monitoraimhoz dobtam össze egyik este bauhaus/ikea anyagokból.
Nyilván az a gondosan tervezett állvány dobja meg az árat 500e-el...
Jól esik ha elismerik a munkámat , de ez az állvány nem konkrétan ehhez készült , csak odaadtam ingyen mert elfért rajta. Lehet kérnem kellett volna érte legalább egy üveg drága bort
Vagy utólag perelni a jogdíjért
A “nagy gonddal kivitelezett” állványokat pedig a régi ls5/8-as monitoraimhoz dobtam össze egyik este bauhaus/ikea anyagokból.
Nyilván az a gondosan tervezett állvány dobja meg az árat 500e-el...
Jó zenék --> Philips CD600 --> Kenwood KR4200 --> Braun L730
Jó zenék --> Marantz CD16 + Marantz ST72 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus
Jó zenék --> Panasonic SC-PMX70BEB, Panasonic SA-PM25
Mindezek különféle madzagokkal összekötve állványokon
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ez jó. Az egyedi felszerelésű és az Egyesült Államok Big Ear gyártója. Azt hiszem, nemzetközileg is szállítanak. Nos, remélem, megteszik, mert párra vágytam.
Elkezdtem nézegetni néhány kiszemelt (használt) házimozi erősítőt ebay-en és amazon-on (.de) és azt vettem észre, hogy felraknak dolgokat, egész jó áron, de legtöbbször még egy óráig sincsenek fent. Ma reggel is láttam 7 darabot egy Cambridge Audio CRX erősítőből, fél óra múlva már egy sem volt fent. Ilyen gyorsan elkapkodják ezeket vagy csak az eladó szedi le és rakja fel újra?
Volt fent két Arcam AVR550 is, az egyik 520 EURO volt a másik 1200 körül, állítólag mindkettő újszerű állapotban volt és még garancia is volt rá (gondolom a gyártói 5 év). Itthon ez több mint 1 millióba kerül, ezért nem értem ezeket az árakat. Az eladótól elég nehéz megtudni bármit, mert csak németül válaszol, de láthatólag érti amit angolul írtam neki (vagy csak pont passzolt a válasza a kérdésemre). Normális ez, hogy ennyire szórnak az árak és le kell csapni ha jó vételt lát az ember vagy ha valami ennyire olcsó, akkor azt jobb kerülni?
Ez itt nem a reklám helye: most jött szembe ez a link, osztrák használtlemezes bolt. Nem tudok róluk semmit, azon kívül, ami itt látszik. Van ebay boltjuk is. Egy próbálkozást talán megér, ha nagyon keresünk valamit. https://www.2ndmusic.at/
Ez itt nem a reklám helye: most jött szembe ez a link, osztrák használtlemezes bolt. Nem tudok róluk semmit, azon kívül, ami itt látszik. Van ebay boltjuk is. Egy próbálkozást talán megér, ha nagyon keresünk valamit. https://www.2ndmusic.at/