Így van valóban jól láttad, de csak az MX20, 30-40-el kompatibilis a mérete. Egyébiránt kapaszkodj meg!
800 Euróért adja, ha minden igaz!

Így van valóban jól láttad, de csak az MX20, 30-40-el kompatibilis a mérete. Egyébiránt kapaszkodj meg!
Van rajta ragasztó gyárilag, vasalni kell.heineken írta: ↑2020.10.13., kedd 21:15Hogyan "ragasztottad" fel a kőzetgyapotra?Morph írta: ↑2020.10.13., kedd 19:46A minap szorgoskodtam. Rendbe raktam a szigetelést . Ugyebár az lcr és mélynyomók között van hely az MX10-nél, ami nem tesz jót a hangnak, így ma csináltam spacer-eket oda. Rockwool Airrock XD 100mm és ezt vontam be pafix nevezetű, ragasztós anyaggal. Ez a fajta hangszigetelő, nyelő, van az akusztikai paneljeimben is, illetve a mélycsapdákban is. Szerintem elég jók lettek, de, ha annyira nem is szép, akkor is a vászon mögött a kutya sem látja majd, funkcióját tekintve , viszont tökéletes lesz.
Nézzük mire is gondoltam:
20201013_192735.jpg
20201013_192729.jpg
20201013_192718.jpg
Hogyan "ragasztottad" fel a kőzetgyapotra?Morph írta: ↑2020.10.13., kedd 19:46A minap szorgoskodtam. Rendbe raktam a szigetelést . Ugyebár az lcr és mélynyomók között van hely az MX10-nél, ami nem tesz jót a hangnak, így ma csináltam spacer-eket oda. Rockwool Airrock XD 100mm és ezt vontam be pafix nevezetű, ragasztós anyaggal. Ez a fajta hangszigetelő, nyelő, van az akusztikai paneljeimben is, illetve a mélycsapdákban is. Szerintem elég jók lettek, de, ha annyira nem is szép, akkor is a vászon mögött a kutya sem látja majd, funkcióját tekintve , viszont tökéletes lesz.
Nézzük mire is gondoltam:
20201013_192735.jpg
20201013_192729.jpg
20201013_192718.jpg
Most nem. Ez angliai beszerzés volt.>t97eat írta: ↑2020.10.12., hétf. 13:21Nem csodálom, jó a hangja![]()
Itt sikerült beszerezni?
https://www.hifi-im-hinterhof.de/heimki ... mc-10.html
Nem csodálom, jó a hangja
Hidd el, így jártál a legjobban.
Erre már válaszoltam 1x...
Ciki? Miért lenne bármi is ciki? Csak az gondolkozik így aki másnak mutogatni veszi a cuccot és nem saját magának.
Mindegy is! Most már úgy marad meg hogy az egész rendszered kukázott, rommá tört szedett-vedett szett!
"törött" inkább úgy fogalmaznék, hogy esztétikai/szépség hibás.DeLorean írta: ↑2020.10.10., szomb. 20:22Igazad van.Fish írta: ↑2020.10.10., szomb. 19:45Ilyen ebben a hobby-ban nincs és ezt te is jól tudodVolt már olyan eszközöd, amit nem adtál el?
Sztem nem tudsz ilyet mondanim és végül nagy virágtartó ládád is erre a sosra jut majd, még ha most azt mondod ,hogy nem így lesz ,akkor is.
Ráadásul Morph nagyon hasonló hozzád, néha 3 hetet sem pihen meg nála valami ,már cseréli..![]()
Ezeket is majd el akarja adni, és akkor nagyon nehezen fog menni a dolog.. Sztem!
És most lehet nem leszek népszerű, de ha a csordaszellem mésfele tekintget majd, na akkor mi lesz?![]()
A pro hírtelen ciki lesz ne adj isten ,akkor majd tömeges eladások után ,másfele megy a nép.. számtalan oka lehet valami eladásának..de ez már már bunkóság részemről és elnézést mindenki felé aki felveszi és attól is aki nem! bocsi...
Peace!![]()
Én nagy kedvezményre gondoltam. Akkor jól ki lehetne jönni belőle.
De lehet úgy is bántana a tudat, hogy összetört.
A csordaszellem "szurka" is részben igaz.
Viszont a csordaszellem más módon jelentkezik a pro vonalon.
Ha Morph beüzemeli a rendszerét és ír róla, akkor majd visszatérhetünk erre.
Remélem a két törött szub helyett kap két hibátlan szubot és hajrá!!!
![]()
Atmos nem Krix lesz (túl mélyek és nincs fenn elég helyem), de még billegek a döntésről. A háttér az megaphonix flat lesz.
Már régóta írtad, hogy hetekig, hónapokig be sem kapcsoltad az "upgrade rendszert" - így valóban jó megoldás volt a "downgrade".