Ha később tovább akarsz lépni, akkor ezt:
https://www.avxcafe.hu/avxcafe/eshop/44 ... e-Kaveorlo
Ha hosszabb távon marad a TB1, akkor a CG1 kiváló párosítás hozzá. Mindegyiket egyedileg beállítunk a szállítás előtt.
Ha később tovább akarsz lépni, akkor ezt:
Frissen pörkölt kávé is kell hozzá és akkor teljes siker.
Az AVX ár/érték arányt tekintve verhetetlen. Kizárólag a neve miatt nem választják még többen, de már hál istennek ez egyre kevésbé probléma. Most rendeltünk újabb 300db-ot.tokesz írta: ↑2021.03.12., pén. 17:22Köszi a tartalmas választ!Nagyon ismerős dolgokat írtál.
Ugyanis egy Saecohoz (asszem hd8427/19) nemrég nekem is volt szerncsém. Gyári nyomásfokozós karral az nem crema volt, inkább hab, ízre meg savanyú. Kávė mennyiségének csökkentése sokat javított a dolgon egész jó eredmény lett. Nyitott szűrővel nem volt lehetőségem próbálni sajnos.
Jelenleg a Dedica felé hajlok, egy ebayről beszerezhető nyitott szűrős portafilterrel, így már sokan dícsérik, gyakorlatilag kategóriájában no1. Hát meglátjuk... Az elvárható életartam (gari időn túl) nem tudom mennyi egy ilyen gépnél, igazából napi 1-2 kávéra kell csak. Ráadásul van egy Hario Mini Mill darálóm, hogy jó párosítás-e, majd elválik.![]()
Itt kérdezz rá:lacee írta: ↑2020.12.15., kedd 17:54Sziasztok,
Ezen termékkel esetleg van valakinek tapasztalata?
https://www.avxcafe.hu/avxcafe/eshop/44 ... iegeszitok
Kapszulás gépeket használok amivel meg vagyok elégedve, de gondolkodom hasonló jellegű gép beszerzésén, napi 2-3 capuccinot iszom......
Leírom a sorrendet, ahogy a vásárlók döntenek:
Ma éjfélig van akció.zsofi.cz.91 írta: ↑2020.11.15., vas. 10:20Sziasztok!
Kávéfőző vásárlás előtt állok, akár használt is szóba jöhet. Gaggia Classicon gondolkodom, de a véleményeteket szeretném kérni, hogy mely másik kávéfőzővel lehet még jó presszot készíteni, hasonló (vagy alacsonyabb) árkategóriában. Tejhabosításra biztosan nem használnánk, mindenki allergiás rá itthon, csak feketén fogyasztjuk és csak presszo kávét, napi 2x menne. Köszi a segítséget!
Jól teszik. Én is azt ajánlottam volna.Jókv írta: ↑2020.10.04., vas. 12:59Ez jól néz ki.
Közben egy másik oldalról is mossák az agyamat. Azt mondják, hogy a fent írt itthoni használathoz, inkább egy Eureka Mignon Specialitá 15BL vegyek. Napi 3-4 presszóhoz és 1-2 filterhez az jobban megfelel. Csak azt nem tudom, hogy az 55-ös kések kiadják-e minden őrlési típushoz a megfelelő őrleményminőséget. Ha igen, akkor a további kérdésem, hogy várható-e fehér színben ez a modell. Szeretném akkor, hogy a kávégéppel egy színben lennének.
Ami a mignonhoz van, az biztos nem jó hozzá.
A Zenith Club 60E mindenben a leggyengébb változat. Könnyebben benneragad a kávé is. Ha nem kávézóba kell, akkor a 65E HS típust javasolnám. Ez, meg a 75 HS között csak teljesítménybeli és kés méret különbség van. A kettő között van gyorsaságban a Helios 65-ös. Én most ezt venném a leginkább. Most egy ilyet hsználunk a bemutatóban:Jókv írta: ↑2020.10.04., vas. 09:00Kérdésem a forgalmazó felé: A kések átmérőjén kívül van-e egyéb különbség az Eureka Zenith Club 60E és az Eureka Zenith 65E HS között.
Továbbá Eureka Zenith 65E HS és az Eureka Olympus 75E HS között szintén csak a késméretben különböznek vagy van más műszaki eltérés is.
A fenti négy készülék közül melyik a leginkább ajánlott? A teljes őrlési tartományra szükségen van az eszpresszótól a V60-on át egészen a cold brew áztatásig.
Az Eureka őrlemény tároló ezekhez a típusokhoz is jó vagy csak a Mignonhoz? https://www.avxcafe.hu/avxcafe/eshop/0/ ... g-atlatszo