A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Figyelem: a szabályzat 2021.10.01.-ei hatállyal módosult a 6.2.1-es eredetiségre vonatkozó kiegészítéssel. Kérjük mindenki figyelmesen olvassa el és ennek értelmében hirdessen.
A 6.8.3.1 - es pont alapján az adás vételi részen a "pü ment" és "válasz ment" jellegű hozzászólásokat továbbra is törölni fogjuk, csakúgy mint a hely / posta adatok és ár nélkül feladott hirdetéseket.
Ma megérkezett a: AVX 7020R 58mm 20g-os Prec. Szűrőkosár, de sajnos nem megy bele a szűrőtartó karba. /Rancilio Silvia E V5 Kávégép/ Az alsó peremét jobban be kellett volna törni, mert az éle akad fönn. Kérdésem, melyik 20g-os szűrőkosarat vegyem hozzá? Köszönöm.
Ma megérkezett a: AVX 7020R 58mm 20g-os Prec. Szűrőkosár, de sajnos nem megy bele a szűrőtartó karba. /Rancilio Silvia E V5 Kávégép/ Az alsó peremét jobban be kellett volna törni, mert az éle akad fönn. Kérdésem, melyik 20g-os szűrőkosarat vegyem hozzá? Köszönöm.
Solidsteel asztal, Isotek GII Sigmas tápszűrő
Linn Sondek Lp12,Mose-Hercules, Ittok LVII, Linn Klyde, Linn Linto MC phono
Marantz SA-15S1
Unison Research Sinfonia+Simply Phono,
Sonus faber Venere 2.5
Kábelek: Van den Hul
Én két hónapja vettem meg a Rancilio Silviát, nagyon szép gép, picit hangos a kávékészítése. A főkapcsolónál csak a zöld világít, a sárga soha. Eddig Szarvasi kávéfőzőket használtam, hát ég és föld a különbség, de árban is! Nem bántam meg, finom a kávéja. Lefőztem már vele 4x1000+200gr AVX kávét.
Solidsteel asztal, Isotek GII Sigmas tápszűrő
Linn Sondek Lp12,Mose-Hercules, Ittok LVII, Linn Klyde, Linn Linto MC phono
Marantz SA-15S1
Unison Research Sinfonia+Simply Phono,
Sonus faber Venere 2.5
Kábelek: Van den Hul
Ma megjött a Rancilio szállítmány. Nagyon sokféle alkatrész is jött, ezeket folyamatosan rakom be a shopba, mert ez nem kis idő. Mostantól lesznek ehhez a géphez is gyári alkatrészek.