Oldal: 1 / 6

Re: Házimozi Stúdió bemutatóterem

Elküldve: 2019.11.03., vas. 22:07
Szerző: malac6011
hazimozi-studio írta:
2019.10.18., pén. 15:47
Szia, kérlek vedd fel a kapcsolatot bemutatótermünkkel és a kollégák segíteni fognak.

Üdv,
HMS
malac6011 írta:
2019.10.07., hétf. 21:33
Üdv!
Nem biztos, hogy ez a megfelelő hely, de keresek valakit aki segíteni tudna ARCAM AVR 850 erősítőm beállításában.
Revel Performa 3 F208 C208 és 2 db REL S5 SHO kellene, hogy megszólaljon.
Előre is köszönettel!
Most biztosan a hazai HIFI SHOW zavart be, de a kapcsolat továbbra sem jött létre.
Igaz én is tengeren túl voltam, de nem volt hívásom.

Re: Házimozi Stúdió bemutatóterem

Elküldve: 2019.10.29., kedd 00:50
Szerző: Cutler
Szombat délután én is ellátogattam a HMS nyíltnapra.

Tron szobával kezdtük.
A szoba nekem nagyon tetszik, igazi kis mozi. AT vászonnal, elrejtett hangsugárzókkal.
A hang nem annyira nyerte el a tetszésemet. Számomra sok és éles volt a magas, a mély meg kissé bedöngött.
A kép azonban kárpótolt mindenért. Pazar, éles, hatalmas fenyerő, szuper színek, szivárvány nekem semmi.
Nagyon jó volt. De ez egy 2.37-es chippes, speciális lencsével felturbózott Projectiondesign vetítő volt.
Nem csodálom, hogy a Barco eltüntette őket a palettáról.

Nappalis szoba, a szokásos Revel hangminőség volt. A 6db Rel mélynyomó jó volt, Tsanyival egyet tudok érteni, hogy jobban sikerült, mint az előző évben.
Bár szerintem 2db szub is elég lett volna. Nappaliba szerintem senki nem telepít 6db-ot, mégha nagyon csinos is volt a kinézetük.
A vetített kép Sim2 volt, a márkára jellemző szép képpel.

Tetőtéri 2.0
Egy speckó Revel hangsugárzó pár volt meghajtva egy integrált Mark Levinson erősítővel, Oppo forrással.
A hang számomra tökéletesnek hangzott, le a kalappal! Ha érdekelne a zene, egy ilyen szett végállomás lehetne számomra.

Utoljára hagytam a nagy JBL szobát, ami a decemberi hallgatózásomhoz hasonlóan most is jelesre vizsgázott. Ez számomra a mozi, az igazi házimozi.
Teres, öblös, testes, hatalmas hang. Kiemelném a mélyeket, amik nagyon keményen, de mégse zavaróan szóltak. Világszinten is top hang, az egyszer biztos.
Sajnos a képről már nem tudok ilyen szuperlatívuszokban nyilatkozni. A nyílt hétvége előtt eladták az abba a szobába való nagyobb Sim2 4K vetítőt, ami elegendő fényerővel rendelkezett volna, hogy megvetítse a 4m széles AT vásznat. Ezért egy kisebb model került istallállásra helyette, aki viszont csak egy jóval kisebb képet tudott megvetíteni, ami még így is a határait feszegette a vetítőnek.
Félre ne érte senki a szavaimat, a Sim2 képe jó volt, a fényereje volt kevés és ami a legnagyobb gondom volt vele, hogy egyszerűen kicsi volt maga a vetített kép.
Számomra önmagában is kicsi volt a kép( persze ez egyéni gond nálam, mert én 1:1-es arányhoz vagyok már régóta szokva, aki 4-5m-ről néz, 2.5-2.7m széles képet, azoknak valószínűleg nem volt problémájuk a mérettel), de a Synthesis hatalmas hangja miatt még kisebbnek hatott. Egyszerűen nem voltak összhangban egymással.
Oda mindenképp kell a nagy Sim2, hogy a kép is felnőjön, a nagyszerű hang mellé.

Köszönöm a meghívást és a bemutatót, élmény volt a javából.

Re: Házimozi Stúdió bemutatóterem

Elküldve: 2019.10.27., vas. 16:26
Szerző: TSanyi
Kihasználva a nyíltnapot, éltem a lehetőséggel.

A nappaliban kezdtünk. Szerintem most jobb volt a mélyhang mint legutóbb. Igaz most középen ülltem. Hogy ez a másik proci, végfok, vagy beállítás, vagy ezek mindöszesen az nem is fontos.
A szobáról/szobákról nem is írnék, szépek, igenyesek.
Tron szoba is ütős hanggal rendelkezik, itt nem töltöttünk sok időt.Itt is jól sikerült az update a frontoknál, subnál.

Nagy szobára a szellős hangzás jutott eszembe amikor meghallottam. Ezen a vásznon a színek jobban tetszettek, világosabbnak is hatott. Igaz ez egy neutrális váazon, míg a nappaliban szürke van.

Köszönöm a lehetőséget!

Ajánlom másnak is!

Re: Házimozi Stúdió bemutatóterem

Elküldve: 2019.10.21., hétf. 10:27
Szerző: hazimozi-studio
Sziasztok!

Elnézést kérünk, az évszámot véletlenül elírtuk, természetesen a nyílt hétvége idén (is) lesz!


Tehát a nyílt hétvége időpontja: 2019. Október 26-27 (szombat, vasárnap). Az óránként kezdődő demonstrációkon egyszerre legfeljebb 3 fő vehet részt, bemutatótermünk 10:00-19:00 óráig lesz nyitva. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az eseményre jelentkezni név, telefonszám és e-mail cím megadásával, ide kattintva, kapcsolat felvételi űrlapunk kitöltésével lehet. Bemutatótermünk hétvégén autóval 15 perc alatt megközelíthető Budapest belvárosától, parkolási lehetőség mindenkinek biztosított. BKK járattal érkezők a 172-es, Kelenföld Vasútállomáról érkező autóbuszt vehetik igénybe, amelynek megállójától (Tükörhegy) 150 méterre található stúdiónk (Kastély utca 20). Mindenkit várunk szeretettel!

Re: Házimozi Stúdió bemutatóterem

Elküldve: 2019.10.21., hétf. 06:47
Szerző: TSanyi
mancsi1974 írta:
2019.10.20., vas. 08:08
Ez most lesz? Mert a linken2018 van?
Most megnéztem, tényleg a leírásban 2018- van,. Elírás, a dátum többi része jó! :D
A rendszer leírás is már az idei!

Jelentkezz be, és fogadnak. Ha nincs véletlen nyíltnap akkor is, legfeljebb nem jönnek 1 óra múlva újabb látogatók és tovább élvezheted a Nirvana-t!

Re: Házimozi Stúdió bemutatóterem

Elküldve: 2019.10.20., vas. 21:35
Szerző: Fish
Igen a most következő hétvége szombat ,vasárnap, amikor a kiállítás is zajlik!

Re: Házimozi Stúdió bemutatóterem

Elküldve: 2019.10.20., vas. 08:13
Szerző: TSanyi
mancsi1974 írta:
2019.10.20., vas. 08:08
Ez most lesz? Mert a linken2018 van?
Igen, az idén is. A linken tudsz bejelentkezni.

(Hozzájuk egész évben, így lehet időpontot kérni. Tudtommal.)

Re: Házimozi Stúdió bemutatóterem

Elküldve: 2019.10.20., vas. 08:08
Szerző: mancsi1974
Ez most lesz? Mert a linken2018 van?

Re: Házimozi Stúdió bemutatóterem

Elküldve: 2019.10.19., szomb. 13:11
Szerző: Fish
Sziasztok!

Most jöttem meg a házimozi studióból, egy kis elő meghallgatásról :D Azt kell mondjam, nagyon érdemes lesz ellátogatni hozzájuk idén is! Köszönöm a lehetőséget! :smile53:

Most ismét, nem csak a házimozi szerelmeseinek érdemes elzarándokolni törökbálintra ,hanem a szetero kedvelők is 2 finomsággal lehetnek élményben gazdagabbak !2 szoba is várja őket!
Mikor azt hiszed ,hogy ennél még nem halottál jobbat, a következő szoba még rárak egy lapáttal..Mit is mondjak ,ha uszkálnék a pénzben,tudnék mit elhozni ! :D

Házimozi fronton is van mit megvizslatni ,mind 3 szoba nyújt valami kiemelkedőt,meglepetést! Azt kell mondjam,okosan van kitalálva a nappalitól a kis dedikált szoba és a nagy termig mindenki megkapja,magkaphatja álmai elképzelését! Miközben,mind 3 installáció tökéletes hanggal és képpel rendelkezik, sehol sem kapunk kevesebbet vagy rosszabbat és még is mind más, sok tekintetben! Azt hiszem ez eléggé különleges ,mert megszoktuk ,hogy a kevésbé jobbtól megyünk a legjobbig, és hallhatóak a nagy átmenetek ,de itt valahogy ez az érzés nincs meg, itt minden szobában megkapjuk a katarzis érzést és sztem ez nagy szó.. :smile53:

Pár érdekesség:
A nappaliban 6db high-end Rel G1MK2 sub dolgozik, de még is tud visszafogott lenni és akkor űt amikor kell,vizszont akkor pont azt halljuk amit elvárnánk és addig amíg kell ,a lyngdorf proci+végfokok+ revel performa 3 hangszoró család nagyon szépen dolgozik velük együtt,egyszerűen tökéletes az összeállítás!

A kisebb dedikált szoba mindenben kiemelkedő,kép,hang, mélyek, egyszerűen beszarós a cucc, 4 db rel audiophile 10" ládikó van szemben velünk elrejtve és hihetetlen amit azok tolnak :D plusz jbl synthesis beépített hangszorói tolmácsolják a közép és felső tartományt,mindenképpen hallgassátok meg,garantáltan nagy élményt nyújt majd!

Nagy terem: nme tudok mást ,mint hogy non plusz ultra,el kell jönni, látni kell ,hallani kell!( full jbl syntesis rendszer)

Ne hagyjátok ki a nyilt napot, semiképpen sem!

bővebben:
https://www.hazimozistudio.hu/nyilt-het ... more-27762

Re: Házimozi Stúdió bemutatóterem

Elküldve: 2019.10.18., pén. 15:53
Szerző: hazimozi-studio
Kép
Nyílt hétvége a Házimozi Stúdióban!

Örömmel értesítjük kedves látogatóinkat és vásárlóinkat, hogy a hagyományhoz hűen idén is megnyitjuk bemutatótermünket egy egész hétvégére, hogy bárki kipróbálhassa legújabb és legjobb házimozi rendszereinket!

Miért érdemes idén is ellátogatni hozzánk?

A lelkes film és zenerajongók számára minden évben igyekszünk a korábbi alkalmakhoz képest újat és jobbat mutatni. Ezúttal 5 szobában, 4 beüzemelt házimozi rendszerrel és egy Mark Levinson elektronikával megtámogatott sztereó hangrendszerrel várjuk Önt!

Irány a high end!

Nappali szobánkban meghallgatható a szenzációs felbontású, Dolby Atmos/IMAX/Auro 3D-képes Lyngdorf Audio elektronikával (3 db Lyngdorf SDA-2400 végerősítő, egy MP-50 processzor, a magassági háttérsugárzókhoz pedig Arcam P429 végerősítő) kiszolgált 5.6.4 csatornás házimozi rendszerünk, melynek alsó frekvenciás alapját 6 db REL G1MKII mélyláda biztosítja, Revel Performa hangsugárzókkal kiegészítve.

Grand Theatre bemutató szobánkban a legendás JBL Synthesis gyártó 8000 W RMS teljesítményű elektronikával hajtott hangrendszere lesz kipróbálható, aktív hajtású frontokkal. Sztereó demó szobánkban pedig a Mark Levinson No. 5805 integrált sztereó erősítő fog muzsikálni Revel F228Be hangsugárzókkal, így a filmrajongó és audiofil beállítottságú látogatók is gyűjthetnek értékes tapasztalatokat!

Várjuk szeretettel egy demóra!

A nyílt hétvége időpontja: 2018. Október 26-27 (szombat, vasárnap). Az óránként kezdődő demonstrációkon egyszerre legfeljebb 3 fő vehet részt, bemutatótermünk 10:00-19:00 óráig lesz nyitva.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az eseményre jelentkezni név, telefonszám és e-mail cím megadásával, kapcsolat felvételi űrlapunk kitöltésével lehet:

https://www.hazimozistudio.hu/kapcsolat/


Bemutatótermünk hétvégén autóval 15 perc alatt megközelíthető Budapest belvárosától, parkolási lehetőség mindenkinek biztosított. BKK járattal érkezők a 172-es, Kelenföld Vasútállomáról érkező autóbuszt vehetik igénybe, amelynek megállójától (Tükörhegy) 150 méterre található stúdiónk (Kastély utca 20). Mindenkit várunk szeretettel!

Re: Házimozi Stúdió bemutatóterem

Elküldve: 2019.10.18., pén. 15:47
Szerző: hazimozi-studio
Szia, kérlek vedd fel a kapcsolatot bemutatótermünkkel és a kollégák segíteni fognak.

Üdv,
HMS
malac6011 írta:
2019.10.07., hétf. 21:33
Üdv!
Nem biztos, hogy ez a megfelelő hely, de keresek valakit aki segíteni tudna ARCAM AVR 850 erősítőm beállításában.
Revel Performa 3 F208 C208 és 2 db REL S5 SHO kellene, hogy megszólaljon.
Előre is köszönettel!

Re: Házimozi Stúdió bemutatóterem

Elküldve: 2019.10.07., hétf. 21:33
Szerző: malac6011
Üdv!
Nem biztos, hogy ez a megfelelő hely, de keresek valakit aki segíteni tudna ARCAM AVR 850 erősítőm beállításában.
Revel Performa 3 F208 C208 és 2 db REL S5 SHO kellene, hogy megszólaljon.
Előre is köszönettel!

Re: Házimozi Stúdió bemutatóterem

Elküldve: 2019.09.05., csüt. 13:42
Szerző: hazimozi-studio
Örömmel értesítjük látogatóinkat és vásárlóinkat, hogy mostantól kínálatunkban a hifi iparág ténylegesen innovatív résztvevőjét is felfedezhetik: a dán székhelyű Lyngdorf Audio valamennyi terméke kipróbálható és megvásárolható bemutatótermünkben!

Bővebb információk: https://www.hazimozistudio.hu/lyngdorf- ... studioban/

Re: Házimozi Stúdió bemutatóterem

Elküldve: 2019.05.01., szer. 17:24
Szerző: Hiccusz
hazimozi-studio írta:
2019.04.29., hétf. 16:04
Sziasztok,
Elkészült legújabb bemutató videónk, fogadjátok szeretettel:
https://youtu.be/WEIMvapF0pk
Ami jó, az jó. Ez jó. 36_1_11.gif

Re: Házimozi Stúdió bemutatóterem

Elküldve: 2019.04.29., hétf. 16:04
Szerző: hazimozi-studio
Sziasztok,
Elkészült legújabb bemutató videónk, fogadjátok szeretettel:
https://youtu.be/WEIMvapF0pk

Re: Házimozi Stúdió bemutatóterem

Elküldve: 2018.12.18., kedd 11:24
Szerző: hazimozi-studio
Sziasztok,

Köszönjük, hogy részt vettetek az "évzáró" nyílt hétvégénken, és a pozitív hozzászólásokat is!

Mindenkinek Kellemes Ünnepeket kívánunk!

Re: Házimozi Stúdió bemutatóterem

Elküldve: 2018.12.16., vas. 22:28
Szerző: Hiccusz
Cutler írta:
2018.12.16., vas. 22:13
Köszönet Sándornak a meghívásért és a nyitvatartási idő utáni fogadásért, nagy élmény volt.
bravo.gif
Hiába no. Vannak egyenlőek és egyenlőbbek. ;)

Re: Házimozi Stúdió bemutatóterem

Elküldve: 2018.12.16., vas. 22:13
Szerző: Cutler
Tegnap én is jártam a HMS bemutató házában.
A lenti Synthesis nagyszobát kaptam szem és fülügyre.
Rögtön a közepébe is csaptunk, egy Venom atmosos jelenettel.
A kép is klassz volt, de a hang az valami brutál jól szólt.
Venom hangja nagyon öblösen, testesen hallatszódott, de az összes effekt és robbanás is a helyén volt. Ahogy én különösen szeretem, recsegős, ropogós középtartománnyal, részletes, de nagy hangerőn se bántó magasakkal és testes, gyors, brutális mélyekkel.
Fury harckocsizós jelenete is hasonló vehemenciával szólt, ahogy a Mélytengeri pokol robbanás utáni jelenete is körbeölelt, frankó atmos hangeffektekkel. A mentőexpedíció robbantós jelenete hatalmas dinamikával szólalt meg, de TC is szuperül landolt a Feledésben.
Ez a rendszer is bizonyította, hogy egy igazi mozi szett, az AT vásznat, mögé rakott frontoldalt jelent. Fantasztikus látni és hallani a kép és hang teljes szinkronját, amikor mindent onnét hallunk, ahol az a képen történik. ;peace;
Zenén is elképesztően hangot produkált a rendszer, legyen az Santana, Chris Botti vagy Gregory Porter. Utóbbi különösen tetszett, szépen elkülönült hangszerekkel, énekhanggal, nem túlzó mélyekkel.
A 4K Nero, kellő fényerővel és képi dinamikával töltötte ki a 3,65m széles vásznat, a Sim2 hírnevéhez méltóan.
Véleményem szerint, az eddigi legjobb hangot hozták össze a HMS munkatársai.
Az én képzeletbeli dobogómra mindenesetre felkerült ez a Synthesis összeállítás, a Stenway és az Alcons korábban hallott rendszerei mellé.
Köszönet Sándornak a meghívásért és a nyitvatartási idő utáni fogadásért, nagy élmény volt.
bravo.gif

Re: Házimozi Stúdió bemutatóterem

Elküldve: 2018.12.15., szomb. 20:38
Szerző: TSanyi
Ismét köszönet a Házimozi Stúdiónak a lehetőségért hogy elmehettünk meghallgatni a nagy moziszobát. Sajnos az 1 óra túl gyorsan eltelt, így pl. a Tron szobára nem jutott idő. Azért nem voltunk elkeskenyedve, legfeljebb kékültünk az irígységtől hogy egy ilyen rendszeren milyen jól néz ki és jól szól a Blue Man Group!
leborulok.gif

Re: Házimozi Stúdió bemutatóterem

Elküldve: 2018.12.07., pén. 13:25
Szerző: hazimozi-studio
Kép
4K hétvége a Házimozi Stúdióban
A közelmúltban jelentős mértékben fejlesztettük bemutatótermünk házimozi rendszereit. Immár három 4K (UHD) HDR-képes vetítőt is ki lehet nálunk próbálni, a Grand Theatre és a TRON pedig még jobb audió komponensekkel lett felvértezve. A nagy érdeklődésre való tekintettel ismét megnyitjuk bemutatótermünket egy egész hétvégére!

4K – a saját szemének higgyen!
A SIM2 4K projektor kínálata nemrégiben felfrissült és kibővült. Mostanra meg is érkeztek hozzánk a cég legújabb csúcsragadozói. Ezek név szerint:

- Domino4
- CRYSTAL4 UHD HDR
- NERO4S UHD HDR [/list]

Megújult hangrendszerek
A hang terén is komoly előrelépést értünk el: Grand Theatre szobánk új, extrém magas hatékonyságú, 300 W/csatorna teljesítményű, D osztályú JBL Synthesis végerősítőkkel üzemel tovább.

A Grand Theatre vetítővászna mögül a korábbiakhoz képest 2x nagyobb, 3 db JBL Synthesis 4367 stúdió monitor hangfalak szólalnak meg. Az oldalsó háttérsugárzók a célra jobban megfelelő JBL Synthesis SCL-4 típusokra lettek kicserélve. Nem mellesleg most már 4 személy is kényelmesen szórakozhat a helyiségben, ugyanis 3-ról 4 férőhelyesre bővítettük az ülőgarnitúrát.

TRON moziszobánkban a ma létező házimozi processzorok egyik legjobbja, a JBL Synthesis SDP-75 trónol. A Grand Theatre-ben már bizonyítottak a JBL Synthesis SCL4-ek, ezért úgy döntöttünk, hogy ebben a helyiségben front szerepet bízunk rájuk. Az eredmény a korábbihoz képest sokkal terhelhetőbb, dinamikusabb, erőteljesebb LCR szekció lett!

Várjuk szeretettel egy demóra!

A 2018. novemberi nyílt hétvége sikerére és a pozitív visszajelzésekre való tekintettel decemberben is megnyitjuk bemutatótermünket, hogy mindenki kipróbálhassa a prémium házimozi élményt saját bőrén. Ezúttal is a maximumra törekedtünk - élje át a SIM2, Arcam, JBL Synthesis és Lexicon eszközök által megtestesített, nem hétköznapi élményt!

A nyílt hétvége időpontja: 2018. december 14-15-16 (péntek-szombat-vasárnap). Az óránként kezdődő demonstrációkon egyszerre legfeljebb 3 fő vehet részt.

Az érdeklődők számára pedig természetesen TRON moziszobánk is kipróbálható lesz!

A nyílt napok időtartama:
12.14 (PÉNTEK): 10:00 – 18:00-IG
12.15 (SZOMBAT): 10:00 – 18:00-IG
12.16 (VASÁRNAP): 10:00 – 18:00-IG

A Házimozi Stúdió nyílt hétvégén való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az eseményre jelentkezni név, valós telefonszám és e-mail cím megadásával, az alábbi oldalon, kapcsolat felvételi űrlapunk kitöltésével lehet:

https://www.hazimozistudio.hu/kapcsolat/

Az óránként kezdődő bemutatókon legfeljebb 3 fő vehet részt. Bemutatótermünk hétvégén autóval 15 perc alatt megközelíthető Budapest belvárosától, parkolási lehetőség mindenkinek biztosított. BKK járattal érkezők a 172-es, Kelenföld Vasútállomáról érkező autóbuszt vehetik igénybe, amelynek megállójától (Tükörhegy) 150 méterre található stúdiónk (Kastély utca 20). Mindenkit várunk szeretettel!

Re: Házimozi Stúdió bemutatóterem

Elküldve: 2018.10.29., hétf. 17:46
Szerző: hazimozi-studio
Sziasztok,

Szeretnénk megköszönni mindenkinek a nyílt hétvégénken való részvételt!

Örülünk, hogy évről évre egyre nagyobb az érdeklődés folyamatosan fejlődő bemutatótermünkre.

Többen is jelezték itt is, telefonon is, hogy szívesen jönnének máskor is.

Éppen ezért idén újabb nyílt napot fogunk tartani! A dátumot illetően még pontosítani fogunk.

Addig is köszönjük a pozitív visszajelzéseket, és mindenkinek élménydús házi-mozizást kívánunk!

Üdv,
Házimozi Stúdió

Re: Házimozi Stúdió bemutatóterem

Elküldve: 2018.10.28., vas. 21:20
Szerző: Fish
Köszönjük szépen a szíves vendéglátást,szép volt ,jó volt , jövőre is megyünk ,mint mindig! :smile53: :smile32:

Re: Házimozi Stúdió bemutatóterem

Elküldve: 2018.10.27., szomb. 23:12
Szerző: Spiky03
Nem volt teljesen kesz, hianyzott par akkotoelem meg nah. :D
Igy ott csak par percet voltunk csak, a legtobb idot a nappaliban toltottuk el.
A 4Ks vetitos teremben is csak egy filmreszletet neztunk meg es mar mentunk is at a nappaliba.

Re: Házimozi Stúdió bemutatóterem

Elküldve: 2018.10.27., szomb. 23:04
Szerző: TSanyi
Hiccusz írta:
2018.10.27., szomb. 22:03
Spiky03 írta:
2018.10.27., szomb. 21:25
Mi is koszonjuk a lehetoseget, nekem is meg havernak is nagyon tetszett minden.
En mar a kis szobaval is boldog lennek egy eletre. :D
Azt sajnalom, hogy a nagy JBL-eket nem tudtuk meghallgatni,de ha kesz lesz az a szoba is akkor meg visszaterunk. :)
Nincs még kész?? TSanyi akkor hogy nézhette meg? S ha jól tudom, Cutler is bent volt a JBL szobában. gondolkodik.gif gondolkodik.gif
Az igazsághoz hozzá tartozik hogy 2 sub hiányzott a rendszerből "csak" 2 db üzemelt.
Nálunk még műköďött, nem én voltam! 31_1_21.gif

Re: Házimozi Stúdió bemutatóterem

Elküldve: 2018.10.27., szomb. 22:03
Szerző: Hiccusz
Spiky03 írta:
2018.10.27., szomb. 21:25
Mi is koszonjuk a lehetoseget, nekem is meg havernak is nagyon tetszett minden.
En mar a kis szobaval is boldog lennek egy eletre. :D
Azt sajnalom, hogy a nagy JBL-eket nem tudtuk meghallgatni,de ha kesz lesz az a szoba is akkor meg visszaterunk. :)
Nincs még kész?? TSanyi akkor hogy nézhette meg? S ha jól tudom, Cutler is bent volt a JBL szobában. gondolkodik.gif gondolkodik.gif