Örülök.KopaszKutya írta: ↑2021.03.28., vas. 17:09Én megvettem illetve végig néztem mind2 akusztikával foglalkozó videót és nagyon tetszett.![]()

Moderátor: fapaci
Örülök.KopaszKutya írta: ↑2021.03.28., vas. 17:09Én megvettem illetve végig néztem mind2 akusztikával foglalkozó videót és nagyon tetszett.![]()
Igen, 8500-ért vettem én is hasonlót egy hangszerboltban (Thunder Audio MS-07CR)
Milyen paraméterben okoz változást, ha az ebédet egy billegő asztal helyett egy stabil asztalról fogyasztod el? Az étel nyilván nem lesz más, de az élmény és utána a ruhád igencsak.
Ha a teljes plafonra álmennyezetet építesz, az nagy változást fog hozni minden paraméterben, vélhetően néhány panelt ki is kell majd vinned a szobából utána. Ha a hátsó könyvespolcokat alaposan megpakolod könyvekkel, hatékony basszuscsapdaként működnek majd.Dorian írta: ↑2021.01.19., kedd 10:29Az utózengésem azért szívesen vinném a jelenleginél lejjebb, ami ugye a basszus tartományban vet fel kérdéseket. max 20 cm vtg. álmennyezet 90kg/m3-es gyapottal töltve segít ezen?
(A hátsó két sarokban lesz majd 1-1 nyitott polcos könyves-szekrény, de gondolom ez ebben a tartományban annyira sokat nem oszt-szoroz)
Az utózengésem azért szívesen vinném a jelenleginél lejjebb, ami ugye a basszus tartományban vet fel kérdéseket.
Nem szép dolog, neked okod sincs rá.
Idén már biztosan nem, legközelebb január közepén, vagy végén lesz a következő oktatás mindkét témában és továbbra is havi rendszerességgel lesz ismétlés.
[/quote]A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. A foglalkozások 3-4 óra terjedelemben, kis létszámmal (5-10 fő) zajlanak.
Részvételi díj: 5.000,- Ft
Az oktatásra jelentkezni a Luxor Audio webshopban, vagy emailben az info@luxoraudio.eu címen lehet.
Idézek a honlapomon található leírásból:
Szia! Okay, a részleteket megbeszéljük privátban.
fapaci írta: ↑2020.10.01., csüt. 19:45Szia! Minden anyag jó valamire, egyikről sem lehet kijelenteni, hogy jó, vagy rossz.
A fagyapotot gyakran használjuk stúdiók csillapítására ásványgyapottal és légréssel kombinálva, ezzel a szendviccsel elég jó eredményt szoktunk elérni. Önmagában nem igazán hatékony.
Szia! Minden anyag jó valamire, egyikről sem lehet kijelenteni, hogy jó, vagy rossz.