A Fórum 2020-09-18-án pénteken frissítésre került.
Ha problémát láttok vagy hiányzik valami, kérjük jelezzétek!
Figyelem: a szabályzat 6.8.3.1 - es pontja alapján az adás vételi részen a "pü ment" és "válasz ment" jellegű hozzászólásokat törölni fogjuk, csakúgy mint a hely / posta adatok és ár nélkül feladott hirdetéseket.

ValhallA világa

Moderátor: ValhallA

Online
Avatar
ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja
Hozzászólások: 12441
Csatlakozott: 2008.02.11., hétf. 20:48
Értékelés: 3893

Re: ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: ValhallA »

"Music Is The Best."

FRANK ZAPPA
Csatolmányok
Zappa.jpg
Zappa.jpg (42.91 KiB) Megtekintve 68 alkalommal
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)

Avatar
BÓTAJÓZSEF
V.I.P.
V.I.P.
Hozzászólások: 2649
Csatlakozott: 2006.08.04., pén. 15:03
Értékelés: 239

Re: ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: BÓTAJÓZSEF »

Sziasztok!

Én is szeretném elmesélni a legújabb tapasztalataimat a Valhalla kábelekkel kapcsolatban. Már egy ideje az elosztó előtt van egy AgPt-RXF tápkábel, amiről írtam is egy keveset korábban.
Nagyon szeretem azt a kábelt, emiatt úgy döntöttem, hogy veszek még egyet, s nagy szerencsémre Ákoshoz pont visszakerült egy V2/2 verzió. Gyorsan le is csaptam rá, s milyen jól tettem. :D
Egy Naim Nap 180 végfokba került a kábel, ahol eddig sem egy rossz kábel volt bekötve. De itt valami egészen csodálatos szinergia mutatkozik meg.
A kifejezések, amelyek tegnap eszembe jutottak a bekötés után: folyékonyság, simaság, felbontás. Ez a mai napon még kiegészült olyan valóságérzettel, hogy nem bírok betelni vele. Nagyon arányos, dinamikus, élő. A térképzés is szuper, a ZU megmutatja a valós méreteket.
Szólt rajta Djabe- Táncolnak a kazlak, Marcus Miller- Silver rain, Roger Waters- Amused to detah, Carcass- Surgical Steel, Morbid Angel- Domination...
Minden stílus kiválóan szól, halkan és hangosan egyaránt.
Rendkívüli ez a kábel,s én azt gondolom, hogy jelentősen erősíti a kettő Valhalla tápkábel egymás erényeit.
Naim-ZU

Online
Avatar
tibi62
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1067
Csatlakozott: 2011.12.06., kedd 21:43
Értékelés: 143
Tartózkodási hely: Balatonberény

Re: ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: tibi62 »

Szép estét!
Megmondom őszintén, hogy az utóbbi egy hónapig még soha nem hallgattam, hallottam Valhalla kábeleket. Valahogy nem érdekelt. Az ismeretség a kábelekkel úgy történt, hogy egy kedves ismerősöm vett egy Valhalla Aura V2 Reference tápkábelt. Felhívott, hogy ilyen jó hangú kábelt még nem hallott mióta komolyabban hifizik. Magamban már lenyugodtam, hogy én már csak zenét hallgatok, nem cserélgetek, nem hajt a hifibogár. Viszont elkezdtem olvasgatni Ákos topikjait és arra lettem figyelmes, hogy sorra beszámításra kerültek olyan high-end kábelek, amikről halandó ember csak álmodhat. Erre felbuzdulva, amikor lett egy visszaszámolt Valhalla AgPt-RXF tápkábel egyből lefoglaltam. Írtam Ákosnak, hogy szeretném megvenni. Kiváncsi voltam, hogy tényleg igazak e a hírek, hogy ár érték arányban verhetetlenek. Ákossal hamar megtaláltuk az összhangot. Rendkívül, őszintén, alázattal beszél a kábeleiről! A csomag megérkezése után egyből bekötöttem a tápkábelt az Elektrocompaniet erősítő hátuljába. Két órai járatás után leültem hallgatózni. Döbbenet! Csak ismételni tudom a barátom szavait. Rendkívül jó felbontás, gyors, természetes, testes hangszerhangok stb. Korábban volt Siltech Ruby HILL g7-es kábelem, de azt kell mondjam, hogy G7 kábel köszönő viszonyban sincs az RXF tápkábellel! Ákossal való többszöri beszélgetés, messengeren írt rengeteg kérdés után vettem még 2 db RXF V2/2 tápkábelt. Ákos jelezte, hogy a sima RXF egy nagyon jó kábel, de RXF V2/2 még jobb felbontású, még tagoltabb hangú kábelek. Mindenben igaza van! Nagyon örülök, hogy megismerhettem Ákost, a kábeleit. Bár korábban, évekkel ezelőtt kellett volna kipróbálni ezeket a kábeleket. Nagyon sok vesződéstől, hallgatózástól megkíméltem volna magamat! Ha lehet ilyet írni, akkor aki megtehet tegyen egy próbát.
Tibor

Avatar
GOB
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Hozzászólások: 196
Csatlakozott: 2015.06.13., szomb. 18:41
Értékelés: 177

Re: ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: GOB »

Sziasztok! :)

Régóta nyomon követem Ákos munkásságát és November elején végre nekem is szerencsém adódott belépni Ákos kábeleit használók társaságába egy AgPt-RXF V2 tápkábelnek köszönhetően. :smile29:
Ákos kábeleiről szóló visszajelzéseknek köszönhetően már nagyon izgatott voltam a kábel érkezése napján kora reggel. :D

Az érkezés napján be is kötöttem, és mit ne mondjak ledöbbentem a hallottaktól. Sok kábelt hallottam eddig, melyek közt volt 7 számjeggyel rendelkező is, de ott van az AgPT-RXF V2 a szeren. Az eddig hallott kábelek számomra hatásvadászok voltak. Ez pedig pont illik a lejátszómhoz. Nem szól bele csak megmutatja mi hogyan lett rögzítve. A kábel érkezése óta minden nap több órát hallgattam a lemez gyűjteményem, jazz-től a prog rockon át az elektronikusig sok stílusban.
Akadt olyan lemez, amit ki is vettem a lejátszóból mert pocsék minőségben lett rögzítve, végig se hallgattam. Illetve volt album, amit pedig többször meghallgattam már.

Sablonokat nem akarok írni, sok minden mást pedig az előttem nyilatkozók már elmondtak.
Egyszerűen imádom azt, amit hallok. :rolleyes:

Valamint Ákostól ajándékba kaptam egy 3 db-os Rain Drops fém készülék alátét szettet.
Az alátéteket is kipróbáltam :)
Eddig fából készült alátéteket használtam, mert a japán precíz hangzásba hoztak egy kis lazaságot. Ezért kíváncsi is voltam milyen lesz fémmel. A fa lazasága illetve melegsége eltűnt és valahogy sterilebb lett a hangzás. Számomra kevésbé szimpatikus hatást váltott ki. Ugyanakkor van ötlet/terv hol fogom használni. Nem, nem asztal láb alatt :)

Egy szó, mint száz, hihetetlen mi rejtőzik az otthoni készülékeinkben, csak jó és hozzájuk passzoló kábelek is kellenek!
Csatolmányok
20201203_062242.jpg
20201203_062242.jpg (2.12 MiB) Megtekintve 428 alkalommal
Van, hogy úgy érzed:
Mekkora egy hülye vagy. És tényleg.
 

Online
Avatar
gyuszmo
Moderátor
Moderátor
Hozzászólások: 2140
Csatlakozott: 2008.09.20., szomb. 20:42
Értékelés: 765

Re: ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: gyuszmo »

Elment ismét egy kiváló zenész, Isten nyugosztalja Benkő Lászlót! sad.gif


youtu.be/ZwLXMWCvw-U
"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/

Avatar
Palm
Fórumlakó
Fórumlakó
Hozzászólások: 942
Csatlakozott: 2018.01.09., kedd 15:46
Értékelés: 185

Re: ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: Palm »

Fejlesztés történt a hangrendszeremben.
A mélyláda kapott egy Sub-X mély jel kábelt (2m hosszú) és a front hangfalaknál (Tannoy Saturn S8, amik házimozinál frontok, stereo-ban pedig a "hangadók", amíg nincs kész az igencsak komoly épülgető hangfalpárom) CuAg SS 8 MK3 hangfal kábelt (elötte Sub-X hangfal kábel volt).
A mélyláda (Tannoy TS 2.12) jól szólt, de "megtáltosodott" a Sub-X mély jelkábeltől. Részletgazdag és nagyon tiszta. Tényleg ennyit jelent a kábel! Nincs mit tovább ragozni: Fontos és nagyon komolyan befolyásoló tényező.
Nagyon szerettem a Sub-X hangfal kábelt, mert részletgazdag és nagyon tiszta hangú, de komoly mélyei vannak, szóval egy hosszú távon kellemes partner.
A CuAg SS 8 MK3 hangfalkábel magasabb kategória. Többet is nyújt. Ezt főleg a magasok és közép terén vettem észre, de a mélyek is komolyabbak lettek. Még tisztább lett a hangzás és a közép és magas tartomány dinamikusabb lett jó értelemben. Nagyon beleszerettem mindkét kábelbe. A hangszerek nemcsak valósághűen hallhatóak, de érezhetőek is. Hatalmas élmény így hallgatni zenét és filmet is nézni.
Bejáratáshoz a Trónok harca sorozatot néztem jódarabig eredeti Blu Ray-ről és zenéket is hallgattam széles repertoárról, de csak párat említenék:
-Malia - Convergence
-Texas - Conversation
-Fancy - Bolero
-Johnny Cash - Hurt
-Nalin & Kane - Beachball
-Electric Universe - Meteor
-Pryda - Project L.O.V.E.
-Alanis Moriset - Everything
-Allan Taylor - Color to the moon
-Fairy Tales - Hollywood hills
-The Offspring - The kids aren't alright
-Rammstein - Te quiero puta!
-Marilyn Manson - This is the new shit!
-Ozzy Osbourne - Dreamer
-Guns & Roses - You could be mine
"Más dolog ismerni az utat, és más dolog járni rajta." - Morpheus

Online
Avatar
gyuszmo
Moderátor
Moderátor
Hozzászólások: 2140
Csatlakozott: 2008.09.20., szomb. 20:42
Értékelés: 765

Re: ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: gyuszmo »

Érkezett pár finomság, gondoltam megosztom veletek. :rolleyes:
David Bowie utolsó albuma, a Blackstar, írtam róla régebben, hátborzongató.
Nem rég jelent meg Steve Hackett 2013-as koncertje a Royal Albert Hall-ban, tripla LP-n, 2 cd-vel, gyönyörű kiadvány.

youtu.be/wYS-O3eFmrU

És egy CD, Renaud Garcia-Fons és Claire Antonini tavaly megjelent gyönyörű albuma. Köszönöm Ákosnak, hogy anno megfertőzött ezzel a földönkívülivel! :D

youtu.be/Q1ip3X1rbXo
Csatolmányok
IMG_20201112_124929.jpg
IMG_20201112_124929.jpg (2.27 MiB) Megtekintve 1079 alkalommal
"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/

Online
Avatar
ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja
Hozzászólások: 12441
Csatlakozott: 2008.02.11., hétf. 20:48
Értékelés: 3893

Re: ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: ValhallA »

Komolyan érdekel, hogy milyen vezetők vannak benne.
A Draco, referencia szériába tartozó kábel. A megszokott ezüst/arany/platina összetételű ribbon vezetőket tartalmazza egy három rétegű bevonattal, illetve a Graphene kábeleknél kikísérletezett szigetelés és egyéb nem publikus trükkök bevetésével.
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)

Online
Avatar
KisMarci
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1028
Csatlakozott: 2005.01.24., hétf. 22:02
Értékelés: 231

Re: ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: KisMarci »

KisMarci írta:
2020.11.08., vas. 20:41
És mi van ebben a hevederben? :kapdelm:
Komolyan érdekel, hogy milyen vezetők vannak benne.

Online
Avatar
KisMarci
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1028
Csatlakozott: 2005.01.24., hétf. 22:02
Értékelés: 231

Re: ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: KisMarci »

És mi van ebben a hevederben? :kapdelm:

Online
Avatar
ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja
Hozzászólások: 12441
Csatlakozott: 2008.02.11., hétf. 20:48
Értékelés: 3893

Re: ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: ValhallA »

ValhallA Audio - Leviathan
Csatolmányok
LEVIATHAN 6.JPG
LEVIATHAN 6.JPG (151.09 KiB) Megtekintve 1425 alkalommal
LEVIATHAN 5.JPG
LEVIATHAN 5.JPG (187.71 KiB) Megtekintve 1425 alkalommal
LEVIATHAN 4.JPG
LEVIATHAN 4.JPG (192.75 KiB) Megtekintve 1425 alkalommal
LEVIATHAN 3.JPG
LEVIATHAN 3.JPG (200.67 KiB) Megtekintve 1425 alkalommal
LEVIATHAN 2.JPG
LEVIATHAN 2.JPG (120.96 KiB) Megtekintve 1425 alkalommal
LEVIATHAN 1.JPG
LEVIATHAN 1.JPG (172.7 KiB) Megtekintve 1425 alkalommal
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)

Avatar
arthur3d
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Hozzászólások: 31
Csatlakozott: 2017.12.02., szomb. 10:22
Értékelés: 104

Re: ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: arthur3d »

Sziasztok,

Ismét egy kis "kábel-es story" jön :)

Az erősítőmhöz kértem Ákostól tanácsot, hogy milyen tápkábelt ajánlana. Eddig egy Aurora N V2 tápkábel volt rákötve, amit kipróbáltam Puklics Józsiék tápregenerátora előtt és bizony ott is maradt. Az egész rendszer sokat profitált ezzel a lépéssel, viszont az erősítőhöz már "csak" az AgPt-RxF kábelem maradt.
Szóval, Ákos javasolta, hogy érdemes lenne kipróbálnom az erősítőnél egy Draco HC tápkábelt, de küldene mellé egy másik Aurora tápkábelt is, biztos ami biztos. Én egy kicsit telhetetlen voltam és kértem, ha van rá lehetőség, akkor kérnék a csomagba egy Ab OvO USB kábelt is :)

Íme a Draco HC az AgPt-RxF mellett:
Draco_HC.jpg
Draco_HC.jpg (3.12 MiB) Megtekintve 1615 alkalommal
Előző héten végre megérkeztek a kábelek és hétvégén jöhetett a próba. A Draco HC kezdte a sort. Kettő nap járatás után - több nem kellett, hiszen egy beszámított kábelről van szó -, egy sebészien pontos, erőteljes dinamikával "megáldott" kábel tárta elénk lenyűgöző produkcióját. Egy kis Canor TP-134 csöves erősítőm van, de olyan "fenevaddá" transzformálta ez a tápkábel, amit nem hallottam még itthon.
Ezután jött az Ab OvO USB kábel. Jelenleg egy AgPt-RxF USB kábelem van, amit egy nagyon jó kábelnek tartok és sok-sok örömteli órát okozott már nekünk. De az Ab Ovo egy teljesen más világ! Hatalmas felbontást és fantasztikus részletességet hozott a rendszerbe. Olyan részletek is megjelentek a zenékben amiket még sohasem hallottunk, pedig Aura Ref. az összekötőm, a hangszóró kábelem és Aura Ref. Anniversary a DAC tápkábele. Most hallottuk csak meg, hogy micsoda tartalékok is voltak ezekben a kábelekben, amihez kellett egy Ab OvO USB kábel, hogy kibontakozhassanak. Elképesztő micsoda összhangban "dolgoznak" együtt.
Mivel már nem csak digitális forrásom van - pár hete jött meg a lemezjátszóm -, ezért fölváltva hallgatjuk a zenéket számítógépről és LP-ről is. Azt tapasztaltam a rendszeremben, hogy LP lejátszásnál megváltozott a hang karaktere a Draco HC-vel. Egy picit szárazabbá, ridegebbé vált a hang. Digitális forrásról gyönyörű élmény volt a zenehallgatás, de LP-ről nem tetszett amit hallok.
Ekkor jött az Aurora tápkábel az erősítőbe. Digitális forrásról nem volt olyan mint a Draco HC, de nagyon közel volt hozzá. Nem olyan erőteljes a dinamika, de egy picit nekem jobban tetszett a tér leképezése, öblösebben szólalt meg a zene. Olyan, muzikálisabb volt az egész. LP-t lejátszva már elég nagy volt a különbség az Aurora javára. Nagyon szép meleg hangzás, ami szinte csiklandozza a fülünket minden irányból. Gyönyörű szinergia jelent meg a rendszerünkben, minden a helyére került.

Úgy gondolom, hogy a Draco HC tápkábel egy igazán kivételes kábel az erősítőkhöz, ami képes kisajtolni mindent az erősítőből. Az Aurora viszont belopta magát a szívembe, a melegségével, kellő dinamikájával. Nem rúgja az emberre az ajtót, de nem is visszafogott, nagyon egységessé varázsolta a rendszeremet.

Végszóként:
Az Ab OvO USB kábelről elmond mindent, hogy a feleségem azt mondta: "Írd meg Ákos-nak, hogy ez a kábel marad" :D
It's not enough to have talent, you also have to be Hungarian. Robert Capa (1913-1954)

Online
Avatar
gyuszmo
Moderátor
Moderátor
Hozzászólások: 2140
Csatlakozott: 2008.09.20., szomb. 20:42
Értékelés: 765

Re: ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: gyuszmo »

happybday.gif Steven Wilson
Számomra az az előadó, akinek ha semmi nem lenne a lemezén, azt is szeretném! leborulok.gif

youtu.be/ycYewhiaVBk
"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/

Avatar
Palm
Fórumlakó
Fórumlakó
Hozzászólások: 942
Csatlakozott: 2018.01.09., kedd 15:46
Értékelés: 185

Re: ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: Palm »

ValhallA írta:
2020.10.31., szomb. 20:27
Elhunyt Sir Sean Connery :(

https://ectopolis.hu/hirek/elhunyt-sir- ... AH0zvnU1Kk


youtu.be/3rKw8LnqLpw


Connery még arra is képes volt, hogy a puszta jelenlétével egy abszolút B kategóriás filmet a feledhetetlen moziélmények közé emeljen.:

youtu.be/cf6SaA-Kdro
Hatalmas színész volt! sad.gif

https://m.hvg.hu/elet/20201031_Sean_Con ... e_kepekben

Nyugodjék békében!
"Más dolog ismerni az utat, és más dolog járni rajta." - Morpheus

Online
Avatar
ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja
Hozzászólások: 12441
Csatlakozott: 2008.02.11., hétf. 20:48
Értékelés: 3893

Re: ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: ValhallA »

Kedvenc Satriani albumom szülinapos! happybday.gif leborulok.gif

"Flying in a Blue Dream" is the 3rd studio album by JOE SATRIANI. It was released on October 30, 1989. Happy 31st anniversary!"

https://en.wikipedia.org/wiki/Flying_in_a_Blue_Dream


youtu.be/lIiZION79-wyoutu.be/zDfy67my2So
Csatolmányok
Satriani Flying Concept ART.jpg
Satriani Flying Concept ART.jpg (114.83 KiB) Megtekintve 1908 alkalommal
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)

Online
Avatar
ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja
Hozzászólások: 12441
Csatlakozott: 2008.02.11., hétf. 20:48
Értékelés: 3893

Re: ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: ValhallA »

Elhunyt Sir Sean Connery :(

https://ectopolis.hu/hirek/elhunyt-sir- ... AH0zvnU1Kk


youtu.be/3rKw8LnqLpw


Connery még arra is képes volt, hogy a puszta jelenlétével egy abszolút B kategóriás filmet a feledhetetlen moziélmények közé emeljen.:

youtu.be/cf6SaA-Kdro
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)

Online
Avatar
ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja
Hozzászólások: 12441
Csatlakozott: 2008.02.11., hétf. 20:48
Értékelés: 3893

Re: ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: ValhallA »

Csatolmányok
Tone Audio.JPG
Tone Audio.JPG (31.82 KiB) Megtekintve 1947 alkalommal
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)

Online
Avatar
gyuszmo
Moderátor
Moderátor
Hozzászólások: 2140
Csatlakozott: 2008.09.20., szomb. 20:42
Értékelés: 765

Re: ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: gyuszmo »

Kis billentyűs történelem! ;) (Én azért Jon Lord-ot nem hagytam volna ki, bár lehet ő nem olyan "varázsló" :rolleyes: )
Izgalmas látni Jarre bácsit a nagy dögökkel, csak úgy mint az egyik kedvencemet, Klaus Schulze-t. Természetesen továbbra is tartom, hogy Jordan Rudess módosult az emberi fajtól! :D

https://www.musicradar.com/news/the-30- ... G3qqzDFZ2A
"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/

Online
Avatar
ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja
Hozzászólások: 12441
Csatlakozott: 2008.02.11., hétf. 20:48
Értékelés: 3893

Re: ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: ValhallA »

Sajnos én nem, vagy a legritkább esetben tehetem meg, hogy új készüléket, kábelt, vásároljak. Évek múltán az újkori ár 50-70%-áért, már szélesebb rétegnek elérhető egy készülék, kábelt, stb. Aki használt piacról vásárol(elég sokan) az természetesen kockázatot vállal, de azért a 20%-os ár, egy szinte új kábelért több mint gyanús, aki ilyen ajánlatnak bedől, csak magára vethet.
Nincs ezzel semmi gond!
Használtan az esetek többségében magasabb minőséghez, költséghatékonyan hozzá lehet jutni, viszont sajnálatos módon a High End cápák egyre többen vannak és egyre éhesebbek...
Értem ez alatt a kupeckedésből élő, mindenféle egyonhasznált, hibás szemetet újnak, hamisítványokat eredetinek feltüntető egyéneket!
Az ilyen, rongy embereknek kapóra jön a hazai „oldjuk meg okosba” típusú, kevesebb pénzből gazdálkodó, ám magasabb minőségre, csodára vágyakozó, vagy egyszerűen virtusból e-(tév)hitet valló vásárlói réteg.
Sajnos, vagy hál istennek, minőségi High End terméket nem lehet így vásárolni!
Ahogyan Bugatti - Veyron sincs "okosba" a sarki használt gumisnál, úgy Kharma - Enigma Veyron 1D-t sem fog tudni "mennyit engedsz a feléből" felkiáltással a Charles van Oosterum-tól senki sem "kiparasztkodni".
Amennyiben mégis látunk furcsán jó áron felső kategóriás termékeket, az a „túl szép, hogy igaz legyen” kategória! A világon semmilyen minőségi termék nem szerezhető meg gombokért!
Aki meglett férfi emberként még hisz a csodákban az menthetetlen!
Csatolmányok
11.jpg
11.jpg (29.35 KiB) Megtekintve 2132 alkalommal
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)

Online
Avatar
gyuszmo
Moderátor
Moderátor
Hozzászólások: 2140
Csatlakozott: 2008.09.20., szomb. 20:42
Értékelés: 765

Re: ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: gyuszmo »

Kis aktualitással szennyezném ezt a nagyszerű topicot! 31_1_21.gif
Kollégáim kirakták az irodáik ajtajára, hogy csak maszkban lehet bemenni, én is csatlakoztam, ezzel ;) :
Csatolmányok
IMG-2d692558581b60ed2f4e2bc3f25b874c-V.jpg
IMG-2d692558581b60ed2f4e2bc3f25b874c-V.jpg (206.68 KiB) Megtekintve 2277 alkalommal
"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/

Online
Avatar
ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja
Hozzászólások: 12441
Csatlakozott: 2008.02.11., hétf. 20:48
Értékelés: 3893

Re: ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: ValhallA »

Egy kiváló írás, aminek minden sorával egyet tudok érteni.:

https://ectopolis.hu/zene/a-kiralyno-ny ... tDRd29c3_s
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)

Online
Avatar
ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja
Hozzászólások: 12441
Csatlakozott: 2008.02.11., hétf. 20:48
Értékelés: 3893

Re: ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: ValhallA »

Nemrég osztotta meg a facebook-on, Bob James bácsi.:

November 6 - The Best of Fourplay (2020 Remastered)
- 1st time available on 180g Vinyl, MQA-CD, SACD & Hi-Res digital audio formats.
- Includes the bonus track, 'The Closer I Get To You’, featuring Patti Austin & Peabo Bryson.
Pre-order: https://smarturl.it/TheBestofFourplay20
Check out the video for "4 Play and Pleasure":
https://bit.ly/3nNKjMH
Csatolmányok
11.jpg
11.jpg (71.23 KiB) Megtekintve 2457 alkalommal
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)

Online
Avatar
zoli73
V.I.P.
V.I.P.
Hozzászólások: 1455
Csatlakozott: 2010.01.16., szomb. 22:11
Értékelés: 594
Tartózkodási hely: 2465

Re: ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: zoli73 »

LIMAR írta:
2020.10.25., vas. 11:53
trane írta:
2020.10.25., vas. 10:20
még amikor volt olyan szándékom, hogy vegyek (pl.) Siltech kábeleket, leginkább ezért nem tettem (fotó lentebb) :ohnoohnoohno:
Lehet, hogy hivatalos forgalmazót kellett volna megkeresni és akkor garantáltan eredeti kábelt kaptál volna.
Persze mindenki mindig jól akar járni, olcsón akar vásárolni.
Tudomásul kell venni, hogy 20%-os áron jó esetben a 20%-os minőséget lehet megvenni. Legtöbbször azt sem. Kidobott pénz minden fillér, amit hamisítványokra, utánzatokra, "annak látszó" tárgyakra költött. Pedig abban a pillanatban jó ötletnek tűnt.

A Siltech és CrystalConnect (ex Crystal Cable) minden konfekcionált kábelét olyan egyedi jelöléssel, azonosítással látja el, amin még a hivatalos importőr is be van azonosítva. Így minden kábele tökéletesen nyomon követhető. Ma hivatalos forgalmazótól 100%-ban eredeti terméket kapsz. Még a dobon lévő kábelek dobjai is be vannak azonosítva. Ott se lehetséges a hamisítvány vásárlása.

Aki meg szereti a kalandokat, vásároljon az Alin annak látszó tárgyakat.
Azt itt senki sem feltételezte, hogy egy hivatalos forgalmazó hamisítványt ad el.
Itt a hamisítványok használt piaci elterjedéséről van szó, ami ugyanúgy sajnálatos és kártékony.
Tűnjek nyugodtan "olcsó Jánosnak", de nekem(és még sok másnak is) elsősorban a használt piac jelenti az elérhető megoldást. Sajnos én nem, vagy a legritkább esetben tehetem meg, hogy új készüléket, kábelt, vásároljak. Évek múltán az újkori ár 50-70%-áért, már szélesebb rétegnek elérhető egy készülék, kábelt, stb. Aki használt piacról vásárol(elég sokan) az természetesen kockázatot vállal, de azért a 20%-os ár, egy szinte új kábelért több mint gyanús, aki ilyen ajánlatnak bedől, csak magára vethet.
Analóg: Alphason solo, Linn Akito, Benz-Micro ACE L, Silver Cord Plus, Hiraga headamp, ARC"By fpalotás", Heed Orbit 2
Digitális: Marantz CD-10, Benchmark dac 1
Rádió: Philips FT-950
Erősítő: Etalon + Conrad Johnson MF 2250
Hangsugárzó: JBL Ti 5000, AKG Q701
Kábelek: Kimber Hero, DIY

Avatar
LIMAR
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1117
Csatlakozott: 2017.04.27., csüt. 18:06
Értékelés: 2185
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Re: ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: LIMAR »

trane írta:
2020.10.25., vas. 12:45
a gyártótól vásároltam... leborulok.gif
Én is hat éve még és nem bántam meg. :D
Csatolmányok
Valhalla Aura Reference V2  04.jpg
Valhalla Aura Reference V2 04.jpg (309.01 KiB) Megtekintve 2580 alkalommal
Valhalla Aura Reference V2  03.jpg
Valhalla Aura Reference V2 03.jpg (281.07 KiB) Megtekintve 2580 alkalommal

Avatar
trane
V.I.P.
V.I.P.
Hozzászólások: 5600
Csatlakozott: 2008.11.21., pén. 12:54
Értékelés: 1698

Re: ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: trane »

LIMAR írta:
2020.10.25., vas. 11:53
Lehet, hogy hivatalos forgalmazót kellett volna megkeresni és akkor garantáltan eredeti kábelt kaptál volna.
Persze mindenki mindig jól akar járni, olcsón akar vásárolni...
a gyártótól vásároltam... leborulok.gif

védd a fákat> egyél hódot! ;-)))

Válasz küldése

Vissza: “ValhallA kábelek”