es ehhez a gephez mit szolsz?
ez jobb lehet egy picit?
https://www.jofogas.hu/veszprem/Delongh ... 773919.htm

egyebkent mi a baj a szarvasi fozovel? annyira rossz lenne?
Igazi zenet akarsz? Menj koncertre, hangversenyre....
Ebből a keretből anno egy kotyogóst vettem egy darálóval. Bármelyik jobb kotyesszel sokkal jobb eredményt kapsz mint egy Szarvasival, de kell a jó alapanyag is hozzá. Akár itt a shopbannis találsz megfelelőt. Bialetti brikka, és egy pl DeLonghi kg79-es daráló (a propellereseket felejtsd el, túl sok lisztszerű őrleményt csinálnak, és keserű lesz a végeredmény).Coldplay írta: ↑2018.12.06., csüt. 20:54Sziasztok Guruk!
A segitsegetek kernem! Nem vagyok egyaltalan jaratos a kv-zas vilagaban. Most viszont a felesegemmel azt beszeltuk,hogy venni kellene egy jobb minosegu kv fozot,mert mostanaig egy nem kifejezetten erre alkalmas kv es tea fozo kombos geppel csinaltunk magunknak kv-t es ez tonkre ment.
A problema annyi,hogy ket kicsi gyerek van,es az anyagi lehetosegeink igen szerenyek. A projektre kb 15,max 20 ezer forintot tudok aldozni. :( Tudom nem sok de ez van. :(
A kerdes a kovetkezo: Tudtok e ennyi penzbol megbizhato gepet ajanlani,hasznalt is jo lenne,de en nem ertek hozzajuk.
Ha pedig minden kotel szakad,akkor venni fogunk egy szarvasi mini expressot,bar nem tudom errol mi a velemenyetek?
Koszonom a segitsegetek.
Igazi zenet akarsz? Menj koncertre, hangversenyre....
igen
Igen, a héten láttam is a kávéitokat a Media Markt melleti kávéshopban (persze lehet, hogy az is a Media Markt-hoz tartozik).
Nem a szél fúj rossz irányból, te mész rossz felé.
AVX írta: ↑2018.10.02., kedd 09:31Valaki írjon már ennek a srácnak az Indexre:
"varmis
Tisztelt forumozók!
Segítséget szeretnék kérni abban tud-e valaki segíteni abban hogy gaggia classichoz hol tudnék venni 2 személyes reneka micro sieve szűrőt, én sehol sem találok. Minden segítség jól jön előre is köszönöm"
Már nem forgalmazzuk, mert a gyártó feljebb vitte az árat és ennyiért már nem lehetne eladni. Kb 12000 Ft lenne most.
Ez a szűrő tökéletes helyette, ráadásul több méretben is kapható.
https://www.avxcafe.hu/avxcafe/eshop/8- ... ves-Szurok
IMS E61 Superfine14/16g 58mm-es Szűrőkosár
IMS E61 Superfine16/18g 58mm-es Szűrőkosár
IMS E61 Superfine18/20g 58mm-es Szűrőkosár
Közel fele az ára, de csak nálunk.
Nem a szél fúj rossz irányból, te mész rossz felé.
Sajnos a mi keretünkbe nem biztos, hogy beleférne.
George Clooney. És lehetne az a szlogen, hogy jobb, mint a Nespresso! :) (Bocs a komolytalankodásért!)
Hétvégétől már a Budaörsi Mediamarktban is lehet AVX kávékat venni.
A sztori jó volt, csak a csajos képpel volt a gond. A múltkor a google már egy kábel hírdetés miatt is le akarta tíltani az oldalt.
Pedig érdekes sztori volt. Egy kávézóban forgattak videot - nyilván a kávézó népszerűsítése érdekében. Persze egyből beindultak a facebook önkéntes cenzorai, így végül gyorsan elég komoly média visszhang lett belőle. Felmerült a közszemérem sértés, a szokásos szexistázás... Mindenesere a világ másik felén is mindenki tudott egy egyébként jelentéktelen thai kávézó megnyitásáról. Bejött a húzás, a tulaj 6 hónap alatt a 3at nyitja.
Ő is nagyon jó
Én szerintem nő 25-40 közötti lehetőleg elég nagy Face-Insta követő tábora legyen !
Minden reklám lehetőséget kihasználunk a jövőben.