- BB8DBDF6-F583-4867-AC19-4CEA0DBDFEEA.jpeg (1.81 MiB) Megtekintve 59 alkalommal
Figyelem: a szabályzat 6.8.3.1 - es pontja alapján az adás vételi részen a "pü ment" és "válasz ment" jellegű hozzászólásokat törölni fogjuk, csakúgy mint a hely / posta adatok és ár nélkül feladott hirdetéseket.
Kávéházi csevegő
Ezzel lepett meg a fiam ma reggel
Re: Kávéházi csevegő
"Még egy kávé és teret váltok." Star Trek - Voyager (Jane Way)
Audio Analogue Maestro & Chario & TEAC
Nem kell, hogy merőleges legyen. Nem szabad eröltetni. Az újabb tömítések vastagabbak.mackohaz írta: ↑2021.01.07., csüt. 16:32lacee írta: ↑2021.01.04., hétf. 19:50Sziasztok!
Leszedtem ma az E61 fejből a felső szűrőt+gumit (elsőnek) nem igazán tudtam visszatenni tökéletesen, a szűrőkart nem tudtam visszahúzni rendesen.Mi lehet a gond a szilikon tömítést be kell kenni valamivel,ha igen háztartásban mivel lehet?
Nálam ugyanez volt, nincs gond ha nem ereszt, majd idővel bejáratódik.Elején kb 80 fokig tudtam csak ráhúzni és koppon volt, két hét lett merőleges a gépre.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
Válasz a szövegben 

lacee írta: ↑2021.01.04., hétf. 19:50Sziasztok!
Leszedtem ma az E61 fejből a felső szűrőt+gumit (elsőnek) nem igazán tudtam visszatenni tökéletesen, a szűrőkart nem tudtam visszahúzni rendesen.Mi lehet a gond a szilikon tömítést be kell kenni valamivel,ha igen háztartásban mivel lehet?
Nálam ugyanez volt, nincs gond ha nem ereszt, majd idővel bejáratódik.Elején kb 80 fokig tudtam csak ráhúzni és koppon volt, két hét lett merőleges a gépre.
Sziasztok!
Köszi!
Köszi!
Ps Audio/Apple/Oppo/Denon/Kolibri.
Ez a kettő van még akciós áron:
Brazil Santos Koff.ment. P. Kávé 1000g-Akció!
Honduras Organic Koff.ment. P. Kávé 1000g-Akció!
Legközelebb január közepén pörkölünk ilyet is.
Webáruház:
Sziasztok,
Koffeinmentes kávét tudtok esetleg ajánlani,már ha fogyassza valaki egyáltalán....
Koffeinmentes kávét tudtok esetleg ajánlani,már ha fogyassza valaki egyáltalán....
Ps Audio/Apple/Oppo/Denon/Kolibri.
- vm69
- V.I.P.
- Értékelés: 96
Sziasztok.Nem tudom,hogy jó helyen kérdezek-e...
Esetleg tud valaki Bp.-en szakit ajánlani aki automata kávéfőző javítással foglalkozik?

A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd.
Daniel Nathan Leone
Daniel Nathan Leone
Köszönöm!
Cd: Arcam FMJ CD17; Zene lejátszó: Pioneer N30K, DAC: Audio Note One 1.x, Erősítö: Line Magnetic 211IA; Tápkábel:PS Prelude Sc; Hangsugárzó: Xavian XN 270; IC kábel: Audience Conductor; Hangfalkábel: Audience Conductor.
Sziasztok!
A Bicafé kapszulák anyaga műanyag vagy alumínium?
A Bicafé kapszulák anyaga műanyag vagy alumínium?
Cd: Arcam FMJ CD17; Zene lejátszó: Pioneer N30K, DAC: Audio Note One 1.x, Erősítö: Line Magnetic 211IA; Tápkábel:PS Prelude Sc; Hangsugárzó: Xavian XN 270; IC kábel: Audience Conductor; Hangfalkábel: Audience Conductor.
-
- Újonc fórumos
- Értékelés: 0
Sziasztok,
E61 gépnél általában mennyi idő alatt éri el a 9 bar nyomást a pumpa bekapcsolása után? Az a problémám hogy kb.8-10 mp-ig csak 2 bar-on megy és utána megy föl 9-re, de ezalatt nagyon eláztatja a pogácsát. Mi lehet a gond? Vagy lehet ezt az előáztatási időt állítani? Segítségetek előre is köszönöm.
E61 gépnél általában mennyi idő alatt éri el a 9 bar nyomást a pumpa bekapcsolása után? Az a problémám hogy kb.8-10 mp-ig csak 2 bar-on megy és utána megy föl 9-re, de ezalatt nagyon eláztatja a pogácsát. Mi lehet a gond? Vagy lehet ezt az előáztatási időt állítani? Segítségetek előre is köszönöm.
-
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 1
Sziasztok!
A kávéhoz felhasznált víz minősége meghatározó,a végeredmény szempontjából,a kv gép élettartam,ízvilág,vízkövesedés,stb.
Elég kevés infórmáció található a témában,mindenki másra esküszik.Érdekelne a véleményetek,mit használtok?Pl;víztartályos géphez,kancsót milyen szűrővel,Bwt halózatra köthető,oscar párna,szűrőpatron,estleg desztvíz keverése,tds,ph.
Válaszokat előre is köszönöm!
A kávéhoz felhasznált víz minősége meghatározó,a végeredmény szempontjából,a kv gép élettartam,ízvilág,vízkövesedés,stb.
Elég kevés infórmáció található a témában,mindenki másra esküszik.Érdekelne a véleményetek,mit használtok?Pl;víztartályos géphez,kancsót milyen szűrővel,Bwt halózatra köthető,oscar párna,szűrőpatron,estleg desztvíz keverése,tds,ph.
Válaszokat előre is köszönöm!
Akkor a fogadó oldalakat is cseréld le, és a probléma örökre megszüntetve.
Nem, sajnos ez külső átmérő 4mm -es tefloncső és nincs az Expolygonnál .

AVM Evolution CD 5.2 ; Usher Audio ; Ayon Spirit III MK III. - KT150 ; Valhalla Aura V2 ; DH labs ; Tellurium Q ; Pointe ; Bodor +; TIDAL
Ez szvsz 6mm teflon cső, roppantógyűrűkkel.
Expolinál is kell legyen, de még nálam itthon is van

Köszönöm!
Megkérdezem náluk.
Megkérdezem náluk.
AVM Evolution CD 5.2 ; Usher Audio ; Ayon Spirit III MK III. - KT150 ; Valhalla Aura V2 ; DH labs ; Tellurium Q ; Pointe ; Bodor +; TIDAL
Sziasztok !
Elfáradt egy átm. 4mm-es cső a Bezzerámban , talán teflon cső peremezve. Az Expolygonnál nincs alkatrész vagy cső hozzá.
Van tippetek hol tudok beszerezni.
Köszönöm.
Elfáradt egy átm. 4mm-es cső a Bezzerámban , talán teflon cső peremezve. Az Expolygonnál nincs alkatrész vagy cső hozzá.
Van tippetek hol tudok beszerezni.
Köszönöm.
nyomásmérős kar
Sziasztok!
Szegeden nem lenne valakinek nyomásmérővel felszerelt karja kölcsönbe? Gaggia-hoz kellene ellenőrzéshez. Ha már itt vagyok, a Silviámat is leellenőrizném, az is érdekelne.
Előre is köszi!
Szegeden nem lenne valakinek nyomásmérővel felszerelt karja kölcsönbe? Gaggia-hoz kellene ellenőrzéshez. Ha már itt vagyok, a Silviámat is leellenőrizném, az is érdekelne.
Előre is köszi!
Rancilo Silvia full tuning, Eureka mignon specialita
- Linn
- V.I.P.
- Értékelés: 47
Nagyon köszönöm. Most 3kg rendeltem, kb 2 hónapig elég. Ismét ezt szeretnék rendelni majd.
Isotek GII Sigmas
Linn Sondek Lp12, Ittok LVII, AT33PTGII, Linn Klyde
Marantz SA-15S1
Unison Research Sinfonia+Simphy Phono, Unico SE+Linn Linto
Sonus faber Venere 2.5
Marantz SA-15S1
Sonus faber Venere 2.5
Amíg van mindkét összetevőből, addig lesz belőle.
Már az egyik elfogyott az anerikai cégnél, de mi betáraztunk belőle. Kb fél évig kitart még.
https://www.avxcafe.hu/avxcafe/eshop/1- ... -kave-500g
Most a héten lesz ebből világosabb pörkölésű is. Azt is érdemes megkóstolni.
Már az egyik elfogyott az anerikai cégnél, de mi betáraztunk belőle. Kb fél évig kitart még.
https://www.avxcafe.hu/avxcafe/eshop/1- ... -kave-500g
Most a héten lesz ebből világosabb pörkölésű is. Azt is érdemes megkóstolni.
Webáruház:
- Linn
- V.I.P.
- Értékelés: 47
AVX 100% Arabica Fairtrade Blend Pörkölt kávé 1000g
Pörkölési szint: Közepes.
Ízvilág: Csokoládés
Tejes italban: Tejcsokoládé, nugát és karamell.
Összetevők: 100 % Arabica
Brazil NY2/3, scr.14up, fine cup Fairtrade 18/19 + Costa Rica SHB EP Fairtrade-82p
Tegnap jött meg, eddig ez számunkra a legfinomabb. Lesz vajon belőle folyamatosan? Mert úgy veszem észre, hogy változik a kínálat.
Pörkölési szint: Közepes.
Ízvilág: Csokoládés
Tejes italban: Tejcsokoládé, nugát és karamell.
Összetevők: 100 % Arabica
Brazil NY2/3, scr.14up, fine cup Fairtrade 18/19 + Costa Rica SHB EP Fairtrade-82p
Tegnap jött meg, eddig ez számunkra a legfinomabb. Lesz vajon belőle folyamatosan? Mert úgy veszem észre, hogy változik a kínálat.
Isotek GII Sigmas
Marantz SA-15S1
Sonus faber Venere 2.5
Marantz SA-15S1
Sonus faber Venere 2.5
-
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 1