Látom nálad is balra húz a Gaggia Classic szakkolléga! Szinte (de nem) lehetetlen azonos mennyiséget húzni a két kifolyón.
Legyen itt egy másik kép az új gunpuwder színű legújabb kedvenc kávéscsészémben.
Látom nálad is balra húz a Gaggia Classic szakkolléga! Szinte (de nem) lehetetlen azonos mennyiséget húzni a két kifolyón.
Próbáltam egy Silversmith audio palladium kábellel, de túl fémes lett a kávé íze
Ha még azt a gyári hálózati kábelt lecserélnéd, még pompásabb lenne az eredmény
Igen, de a Te virtuális földed nélkül fabatkát sem ér az egész!
A kávét egy kedves fórumtársunktól kaptam ajándékba. Pacificafe Columbia Tolima San Juan. 89 fokon 20,4 gramm őrleményből készítettem, naked karral.
Nem akarok nagy hülyeséget mondani, de szerintem Ukrajnában gyártják, vagyis mostanában lehet, hogy akadozik a gyártás, és mostanra fogytak el a készletek...Alex_Aston írta: ↑2022.11.12., szomb. 11:01Nem tudja valaki, hova tűnt a boltokból a Győri háztartási keksz? Sehol sem találok hetek óta.
Szívesen leírom, de azt tudni kell, hogy az elkészítéshez kell egy kb 400 fokos kemence, vagy erre képes sütő, különben az eredmény közel sem ilyen.
Köszi!
Itt voltak a rizikék > https://www.google.com/maps/place/47%C2 ... 19.4834785cannonball írta: ↑2022.10.13., csüt. 16:50aha :-) ..és mely település mellett van az a fenyves?stx írta: ↑2022.10.13., csüt. 15:08KB. 300 méterre van itt egy öreg fenyves, egy kitört fenyőfa alatt találtam a rizikéket (miközben bejártam az egész 50 ha erdőt..). A vargányát a lőtéri erdőben. Többet is, csak egyet hagytam magunknak.cannonball írta: ↑2022.10.13., csüt. 13:15
Ha nem vagyok Vindisgréc, hol? Mindkét fajta nagy kedvencünk, rizike is nagyon jól fagyasztható, vagy ecetes gombaként eltehető.