Tök jól néz ki így ahogy van
Én kedvelem a csicseriborsót, az is valami török hozomány
Tök jól néz ki így ahogy van
Csak egy ilyen "majd a Buday" volt az a rovata,hogy "mi van a dobozban". 3 összetevőből főz. Persze sosem,mert mindig jött azzal a dumával,hogy egy jó háziasszonynak mindig van a kamrájában ez,meg az,meg amaz.
9 bar az ideális.
Ez csak egy alap Rocket gép. Az a nyomásmérő a kazánban lévő nyomást mutatja. Ha a zöld zónában van, akkor elég meleg a víz belül. Persze még kicsit várni kell, hogy a fej és a kar is átmelegedjen. A nyomás fix, gyári beállításokkal megyünk. Nem csekkoltam még, hogy pontosan mennyi, de valahol abban a range-ben kellene lennie, amit írtál. Olasz stílusú presszózáshoz jelenleg ideális.
Akkor ez a te édességed, mert ez egy vaníliafagylaltba főzött presszó.
Hogy-hogy csak 1 bar? Nem 10-15-el szokta átnyomni?
Hmmm, ezért most fizetnék! Mi van a tetéjén?
Az is de jó :-)
Azt is imádjuk,szoktunk olyat is. bármi lehet,Tojásos nokedli,Tojásos krumpli,tészta..de akár krumplis tészta.
Vinkler említette,hogy náluk az egyik kedvenc a mascarpone. Én meg kipróbáltam. Kicsit sütöttem a Csabai parasztkolbászon,hogy legyen zsír. Abba beleöntöttem a mascarpone-t,jól elkevertem és még dobtam bele egy kis gouda sajtot (mert mi azt szeretjük). Amikor minden szépen folyt, beletettem a tésztát, átkevertem. Miután kiszedtem,tettem rá a kolbász darabokat,apróra vágott bazsalikomot és a kép elkészülte után egy kis reszelt sajtot.
A friss házi tészta annyira jó... Teljesen más vele az étel!