Most ettem harmadszor Mohácson egy olyan étteremben, ahova magamtól nem mentem volna be.
Ismerős hívott meg és kérdezte, hogy szeretem-e a halat.
Miután jeleztem, hogy én nagyon szeretem, de ritkán lehet jót enni mondta, hogy bízzak benne.
Az étterem neve nem sok jóval kecsegtetett: “Kishalász vendéglő és pizzéria” amikor egy vendéglő pizzériával van kombinálva általában egyik sem..
Az már bizakodásra adott okot, hogy vendéglátóm kérte, hogy pontosan érkezzek, mert az étel: HARCSAPAPRIKÁS (így nagy betűvel)frissen készül.
Életem legjobb halpaprikása, azért merem ezt mondani mert már 3 alkalommal ettem ott és mindig hibátlan volt.
Friss napi beszerzésű alapanyag, ruganyos és mégis puha hal.
Mást még nem kóstoltam, mert ritkán járok arra és még nem tudok elszakadni ettől a csodától..
Végig ettem a Duna-menti éttermeket, Szeged is jónéhányat, de nekem ez a csúcs..
Bejelentkezés ajánlott:
https://kishalaszmohacs.hu/etlap/