Vinkler írta: ↑2018.07.21., szomb. 09:31
Legközelebb próbáljátok ki Tihanyban a malac krumpli-t.
B***us, nemrég voltunk Tihanyban... De jövőre biztosan megyünk újra.
Az étlap tetszik, egyszerű, de érdekes. Nem szeretem azt sem, amikor 300 étel van az étlapon, meg az sem túl csábító, amikor 10, de mind olyan, amit én is megcsinálok itthon.
Az a rántott csirke gondolom nem TESCO-s... ;-) Na az finom lehet. A weboldalon rögtön ott sózza a mester a resztelt májnak látszó akármit - azt viszont nem láttam az étlapon, pedig de ugranék rá :-)
Biztosan meg fogjuk látogatni őket, köszönöm a tippet!
A resztelt májról jutott eszembe: Grazban a Schlossberplatzon van egy jó étterem, ha háttal állunk a buckának ;-) , akkor jobb kéz felől. Szép hosszan ki vannak pakolva. Egyszer véletlenül ettünk ott, hú de jó volt... Pont resztelt májat ettem, hát eltalálták. A feleségem meg valami stájer hústálat evett, mert vállalkozó kedvűbb: leveshús (pontosabban főtt császárszalonna) , főtt burgonya, leveszöldség, nyakon öntve levessel, megszórva friss reszelt tormával, az is szuper volt.
Utána meséltem az élményt ;-) grazi (osztrák) ismerősnek: azt mondta már csak pár olyan étterem van a városban, ahol még hagyományos ételeket készítenek, és az az egyik, ráadásul talán a legjobb.
Hát, ilyen az élet: néha véletlenül jó étterembe ül be az ember, néha meg tervezget, utánaolvas, és csalódik.