Hogy ezt csak most láttam meg :-)
Mi ezteket úgy hívtuk, hogy lesütött hús, meg tepertős káposzta (csak Zalában a hús inkább hus, a másik meg töpörtyüs káboszta ;-)
De így, kínai változatban is guszti nagyon! :-)
Hogy ezt csak most láttam meg :-)
Klaca írta: ↑2019.03.03., vas. 22:43Bár nem blog, de ennek a japán nőnek a csatornáját érdemes nézni. Nem is csak, hogy mit főz, hanem ahogyan, ahol, amivel ...
https://www.youtube.com/watch?v=sbr-SAi6PHM https://hu.flatfy.com/
Ha meg valaki végignézi ezt a tésztagyúrást/készítést, az kész meditációs gyakorlat. Érdemes. Elképesztő. https://www.youtube.com/watch?v=Pj0Xoo0XEJQ
nor írta: ↑2019.03.07., csüt. 14:11Jajjj! Ez elég ciki, elnézést, igazán nem akartam lejapánozni egy kínait. Nem tudom, miért gondoltam, hogy japán. Talán öntudatlanul is azt hittem, hogy Mao ez efféle finom szépséget ott már régen kiirtotta. Persze, most, hogy mondod, a kaják tényleg inkább kínaiasak (nem mintha pontosan tudnám, hogy milyen is az).Klaca írta: ↑2019.03.03., vas. 22:43Bár nem blog, de ennek a japán nőnek a csatornáját érdemes nézni. Nem is csak, hogy mit főz, hanem ahogyan, ahol, amivel ...
https://www.youtube.com/watch?v=sbr-SAi6PHM
Nagy kedvencem, de amúgy kínai. :) A kínai konyha tökéletes marketingje.