A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Figyelem! Az ártrollkodást, ill. az eladási ár kritizálását a hirdetési topikokban ezentúl első alkalommal 1 hét pihenővel, másodjára végleges kitiltással szankcionáljuk. További részletek itt:viewtopic.php?p=2759456#p2759456
Hogy ezt csak most láttam meg :-)
Mi ezteket úgy hívtuk, hogy lesütött hús, meg tepertős káposzta (csak Zalában a hús inkább hus, a másik meg töpörtyüs káboszta ;-)
Nagy kedvencem, de amúgy kínai. :) A kínai konyha tökéletes marketingje.
Jajjj! Ez elég ciki, elnézést, igazán nem akartam lejapánozni egy kínait. Nem tudom, miért gondoltam, hogy japán. Talán öntudatlanul is azt hittem, hogy Mao ez efféle finom szépséget ott már régen kiirtotta. Persze, most, hogy mondod, a kaják tényleg inkább kínaiasak (nem mintha pontosan tudnám, hogy milyen is az).
[quote=Klaca post_id=2355357 time=1551649404 user_id=18468]
Bár nem blog, de ennek a japán nőnek a csatornáját érdemes nézni. Nem is csak, hogy mit főz, hanem ahogyan, ahol, amivel ... https://www.youtube.com/watch?v=sbr-SAi6PHM
Nagy kedvencem, de amúgy kínai. :) A kínai konyha tökéletes marketingje.