Jég felóldódott, vevő jelöltem eltűnt.
Annyi,hogy csak ezután az keressen, akinek komolyak a vásárlási szándékai, köszönöm!
Figyelem: a szabályzat 6.8.3.1 - es pontja alapján az adás vételi részen a "pü ment" és "válasz ment" jellegű hozzászólásokat törölni fogjuk, csakúgy mint a hely / posta adatok és ár nélkül feladott hirdetéseket.
Cav A8M
Re: Cav A8M
"A zene magasabb rendű minden tudománynál és filozófiánál." Ludwig van Beethoven
Re: Cav A8M
Üdv!
Jégre dobnám a vasakat kis időre.
Jégre dobnám a vasakat kis időre.
"A zene magasabb rendű minden tudománynál és filozófiánál." Ludwig van Beethoven
Cav A8M
Eladó sorba került szeretett megkímélt erősítőm, amit tudni kell róla, hogy korához képest szép állapotnak örvend.
Nem kis teljesítményű eléggé terjedelmes darab, így végfoknak is alkalmas, igen dinamikus a hangja, zenére is alkalmas.
Annyit azért meg kell említeni róla, hogy az rca csatlakozók eléggé gyenge minőségűek a hátában, néhány kijár, de vissza lehet tolni, én így használtam a következő tulaj tuninglehetősége adva is van.
Az árát 130 000e forintra lőném be.
Némi infó,[urlhttps://www.manualslib.com/manual/1015080/Cav-A8m.html][/url]
Tapolcán található, egyelőre a saját rendszerben való kipróbálást preferálnám, szívesen odaadom és ha tetszik kifizeted, ennyit tudok segíteni.
Ja még annyi, hogy a tesója is eladó (CAV A 12, ha valakinek az is tetszene vagy mindkettő.
Tel 70 397 6609
Képek is lesznek.
Addig távoli
Nem kis teljesítményű eléggé terjedelmes darab, így végfoknak is alkalmas, igen dinamikus a hangja, zenére is alkalmas.
Annyit azért meg kell említeni róla, hogy az rca csatlakozók eléggé gyenge minőségűek a hátában, néhány kijár, de vissza lehet tolni, én így használtam a következő tulaj tuninglehetősége adva is van.

Az árát 130 000e forintra lőném be.
Némi infó,[urlhttps://www.manualslib.com/manual/1015080/Cav-A8m.html][/url]
Tapolcán található, egyelőre a saját rendszerben való kipróbálást preferálnám, szívesen odaadom és ha tetszik kifizeted, ennyit tudok segíteni.
Ja még annyi, hogy a tesója is eladó (CAV A 12, ha valakinek az is tetszene vagy mindkettő.

Tel 70 397 6609
Képek is lesznek.
Addig távoli