Figyelem! Az ártrollkodást, ill. az eladási ár kritizálását a hirdetési topikokban ezentúl első alkalommal 1 hét pihenővel, másodjára végleges kitiltással szankcionáljuk. További részletek itt:viewtopic.php?p=2759456#p2759456

Ncore

Elsősorban a nem hifivel kapcsolatos kérdések / dolgok helye
meridián
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 531

Re: Ncore

Hozzászólás Szerző: meridián »

"hogy milyen tahók az adminok."

Több mint 12-éve az oldalon vagyok.....érdekes módon 1-gyel sem találkoztam...... :rolleyes:

Mert magamat kigúnyolom, ha kell,

De hogy más mondja, azt nem tűröm el!

almera36
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 27

Hozzászólás Szerző: almera36 »

Köszönöm szépen a válaszokat!
Nagyjából tudtam ezeket, mert rengeteget olvastam ezügyben, csak arra gondoltam, hogy hátha valami féle bizalom van a fórumtagok között és esetleg akivel valaha pl volt üzleti kapcsolatom, küld egyet.
De jobban belegondolva én sem kockáztatnám, hogy kidobjanak. Főleg, hogy sokat olvastam arról is, hogy milyen tahók az adminok. Nem is biztos, hogy akarok már csatlakozni :)
Digital Projection M-Vision Cine LED; Bydium 92"; Marantz SR6014; Dynavoice Definition DF-8 / DM-6 / DC-5 5.0 hangfal szett; Onkyo BD-SP809; HDI Dune BD Prime 3.0; Audioquest madzagok

Gulka.
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 250

Hozzászólás Szerző: Gulka. »

Meghívás Ncore

Meghívni jelenleg csak elite rangtól, vagy Prémium tagság alatt lehet.
A meghívás részleteiről a Meghívás menete cikkben olvashatsz.
A meghívó fél a továbbiakban felelősséggel tartozik a meghívottjaiért!
Meghívó kéregetése a Stafftól azonnali törlést von maga után!
Meghívó árulása, cseréje külső fórumokon, oldalakon azonnali törlést von maga után, szigorúan TILOS!
Meghívó visszavonása esetén jóváírjuk a küldéskor felhasznált pontmennyiséget.
A pontrendszerről bővebben a Pontrendszer cikkben olvashatsz.

Ismeretlennek biztos nem küldenék ezért:

A meghívó fél a továbbiakban felelősséggel tartozik a meghívottjaiért!
Lindemann Limetree Network 1 - Hegel H90 - Dynaudio Emit 20 - Beyerdynamic DT 880 - HiDiamond F1-D2-D3-D3.

pali923
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 760

Hozzászólás Szerző: pali923 »

Ncore meghívót csak nagyon magas szintet elérők vagy olyanok osztogathatnak, akik fizetnek a magasabb szintű tagságért. Ezért csak úgy szerintem kicsi esélyed van kapni ilyet. Valóban vannak helyek, ahol árulják, de még nem hallottam olyanról, ami igazi is lett volna. Alapból tilos egyébként az oldal szabályzata szerint is, és ki is zárhatják érte az illetőt.
Szóval nem lesz könnyű.
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Schiit Mani, streamer: Auralic Aries Mini+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla

almera36
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 27

Ncore

Hozzászólás Szerző: almera36 »

Sziasztok!

Remélem már jó helyen teszem fel a kérdést/kérést leborulok.gif
Szóval szeretnék egy ncore meghívót kapni.
A neten vannak oldalak ahol némi pénz ellenében ígérik, hogy kapok, de vannak oldalak ahol azt írják, hogy kamu az összes.
Tud valaki segíteni nekem?

Köszönöm!
Digital Projection M-Vision Cine LED; Bydium 92"; Marantz SR6014; Dynavoice Definition DF-8 / DM-6 / DC-5 5.0 hangfal szett; Onkyo BD-SP809; HDI Dune BD Prime 3.0; Audioquest madzagok

Válasz küldése

Vissza: “Gyors kérdések helye, minden, amit máshol nem tudsz megkérdezni”