Figyelem: a szabályzat 2021.10.01.-ei hatállyal módosult a 6.2.1-es eredetiségre vonatkozó kiegészítéssel. Kérjük mindenki figyelmesen olvassa el és ennek értelmében hirdessen.
A 6.8.3.1 - es pont alapján az adás vételi részen a "pü ment" és "válasz ment" jellegű hozzászólásokat továbbra is törölni fogjuk, csakúgy mint a hely / posta adatok és ár nélkül feladott hirdetéseket.

Creaktiv

Moderátor: Audiome

Avatar
Audiome
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Hozzászólások: 13
Csatlakozott: 2022.02.16., szer. 14:13
Értékelés: 0
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Re: Creaktiv

Hozzászólás Szerző: Audiome »

A termékek itt érhetőek el közvetlenül: https://audiome.hu/termekcimke/creaktiv/

Avatar
Audiome
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Hozzászólások: 13
Csatlakozott: 2022.02.16., szer. 14:13
Értékelés: 0
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Re: Creaktiv

Hozzászólás Szerző: Audiome »

CREAKTIV HIFI állványok
Creaktiv_Midi_Ref_nyitokep-480x578.png
Creaktiv_Midi_Ref_nyitokep-480x578.png (265.01 KiB) Megtekintve 504 alkalommal
A CREAKTIV több, mint 30 éve működő, hifi készülékállvány-specialista fejlesztő és gyártó német vállalat, amely öt minőségi kategóriában gyártja termékeit a belépő sorozatú Trend-től kezdve egészen a high-end szintű Big Reference Plus-ig.
Creaktiv_MidiReference_anyag-300x300.jpeg
Creaktiv_MidiReference_anyag-300x300.jpeg (11.36 KiB) Megtekintve 504 alkalommal
A Németországban fejlesztett és kizárólag német alapanyagokból gyártott CREAKTIV HiFi állványok és HiFi bútorok több mint 30 éve a legmagasabb minőséget és fenntarthatóságot képviselik. A CREAKTIV nagy hangsúlyt fektet az első osztályú anyagminőségre, a legmagasabb szintű kézműves munkára és a korszerű környezetvédelmi előírások betartására is. Minden állvány- és szekrényrendszert úgy terveztek, hogy azok garantálják a maximális használhatóságot, ugyanakkor könnyen igazíthatók legyenek az egyéni igényekhez is. A termékpaletta igen széles: hifi állványokból, rezgéselnyelő elemekből/bázisokból és intelligens kiegészítőkből, például padlókúpokból, tüskékből és padlógörgőkből áll.
Creaktiv_TREND_colors-1024x576.jpeg
Creaktiv_TREND_colors-1024x576.jpeg (44.71 KiB) Megtekintve 504 alkalommal
A még jobb hangzás érdekében a CREAKTIV olyan kiegészítő rezgéscsillapító elemeket is kínál, amelyek tovább növelik állványrendszereik rugalmas használhatóságát, mivel segítségükkel akár meglévő bútorok is alkalmasabbá tehetők a zenehallgatásra minden hifi-rajongó számára.
Creaktiv_BigReference2-1024x683.jpeg
Creaktiv_BigReference2-1024x683.jpeg (45.96 KiB) Megtekintve 504 alkalommal
A Trend és Audio állványok elsősorban a belépő kategóriájú hifi és házimozi rendszerek számára készültek, a Little Reference képviseli a középkategóriát, míg a Midi, Big Reference és Big Reference Plus modellek egyre kompromisszum mentesebb rezgéscsillapítási megoldásokat kínálnak, mindamellett, hogy makulátlan megjelenésük és színválasztékuk miatt bútordarabként is megállják a helyüket.

A CREAKTIV állványokat a moduláris felépítés, négykamrás kialakítású lábak, rendkívüli méretpontosság, melamin, rétegelt lemez, illetve üveg/fakompozit készülékpolcok és kiemelkedő tulajdonságú, a kategóriákban felfelé haladva egyre kifinomultabb rezonancia elnyelő töltőanyagok használata jellemzi.

Válasz küldése

Vissza: “AudioMe Consult”