Figyelem: a szabályzat 6.8.3.1 - es pontja alapján az adás vételi részen a "pü ment" és "válasz ment" jellegű hozzászólásokat törölni fogjuk, csakúgy mint a hely / posta adatok és ár nélkül feladott hirdetéseket.
Popcorn A410
Popcorn A410
Nem tennél fel ide képeket? Egyszerűbb,mint küldözgteni embereknek és mindenki látja legalább.
Amúgy vinyó nélkül is eladó?
Popcorn A410
Igen,értem.Viszont ha Dac-ként használnám mennyire tekinthető jó Dac-nak?
Popcorn A410
Az audiofile Dac ként nevezett Dac mégsem az?Vagy mi vele a probléma?
De az, csak az A410 egy médialejátszó és nem külső dac-ra tervezték. Nem alkalmas arra, amire te szeretnéd.
Popcorn A410
Az audiofile Dac ként nevezett Dac mégsem az?Vagy mi vele a probléma?
Popcorn A410
Nem lenne felesleges ha jó lenne a koax kimenet és a szoft. Nem az, és usb-n sem megy, így max erős közepes a végeredmény.
ezért írtam, hogy értelmetlen.
- Mézga Aladár
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 65
Popcorn A410
Nekem is ilyen van, ebben mar eleg tisztességes dac van, felesleges hozza kulso, szerintem.
Nem lenne felesleges ha jó lenne a koax kimenet és a szoft. Nem az, és usb-n sem megy, így max erős közepes a végeredmény.
Mindig, mindennél van jobb!
Popcorn A410
Üdv!Érdeklődnék,hogy usb-n ad ki hangot?Konkrétan külső dac maghajtható vele usb-ről?Köszi
Értelmetlen A410-est venni külső dac-ra.
Popcorn A410
Nekem is ilyen van, ebben mar eleg tisztességes dac van, felesleges hozza kulso, szerintem.
Popcorn A410
Üdv!Érdeklődnék,hogy usb-n ad ki hangot?Konkrétan külső dac maghajtható vele usb-ről?Köszi
Popcorn A410
Sziasztok ,
Eladó sorba került a médialejátszóm. Karc és kopásmentes!! Dobozával és minden tartozékával.
Továbbá van hozzá egy tuning tép és egy Sata-s 3TB vinyó benne. Képeket E-mailben tudok küldeni.
ára : 99.999
30/9860202
Főbb jellemzöi aki nem ismerné :
Kétmagos médiaprocesszor
3D Blu-ray lejátszás fájlból lite módban, HDMI 1.4 kimenet
VXP® képfeldolgozás, képjavítás, professzionális felskálázás (pl. DVD-k esetében)
Gigabites ethernet, 30 Mbyte/sec fölötti hálózati másolási sebesség
Jukeboxos távvezérlés tabletről filmek és zenék esetében is
ESS Sabre 24 bites, 192 kHz-es audiophile DAC