Figyelem: a szabályzat 6.8.3.1 - es pontja alapján az adás vételi részen a "pü ment" és "válasz ment" jellegű hozzászólásokat törölni fogjuk, csakúgy mint a hely / posta adatok és ár nélkül feladott hirdetéseket.
Pro-Ject Amp Box DS végerősitő
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 3824
Just now, ludy said:
Elkelt !
Akkor:
Köszi.
Jó zenék --> Philips CD600 --> Kenwood KR4200 --> Braun L730
Jó zenék --> Marantz CD16 + Marantz ST72 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus
Jó zenék --> Panasonic SC-PMX70BEB, Panasonic SA-PM25
Mindezek különféle madzagokkal összekötve állványokon
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Jó zenék --> Marantz CD16 + Marantz ST72 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus
Jó zenék --> Panasonic SC-PMX70BEB, Panasonic SA-PM25
Mindezek különféle madzagokkal összekötve állványokon
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Elkelt !
Egyetértek,akinek nincs helye a nagyobb berendezések elhelyezésére,de mégis megfelelő teljesitményt,és minőséget szeretne annak kiválló megoldás lehet,valamint annak is aki nem szeretne sokat a szervizbe járni,mert ez nagy valoszinűséggel soha nem fog elromlani.
A DS sorozatról csak jó tapasztalatom van, évek óta meglep amikor ránézek erre a pici dobozra, és hallom mit is tud.
Szia !
Az erősítöt 2017. 07.21-én vásároltam Pro-Ject magyar forgalmazojánál,az Audio Centrumban,a Fogarasi uton,igy még nincs egy éves,és mivel két év garancia jár hozzá igy még több mint egy évig garanciális.
Meghallgatni Budapesten a XI.kerületben lehet.
Szia! Erdeklődnék, hogy mennyi idős a készülék és merre lehetne meghallgatni?
Továbbra is eladó a pro-ject végerősítő!
Továbbra is eladó,ez a nagyon dinamikus ,kitűnő hangot produkáló végfok !
Szia sajnos nem tudom megmondani,ez egy Pro-Ject produkció,de hogy mi van benne azt nem tudom, csak azt hogy nagyon dinamikus a megszolalása.
- schillerasz
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 5
Szervusz, ebben flying mole panel van?
Köszönöm
Eladó egy kisméretű de nagy teljesitményű végerősitő!
Felratam még két internetes képet a Pro-Ject végerősitőről,
ezek jobb képek mint amit én készítettem,de ezeken nincs rajta a tápja és a speciális tápkábele,ami hozzáadok.
Én csöves előfokkal hallgattam nagyon meggyőző,és nagy dinamikával szolalt meg,a csöves előfok pedig vitt bele egy kis finomságot.
Eladó egy garaciális,csak bejáratott, Pro-Ject Amp Box DS végerősítŐ.
D osztályban müködik,és méretéhez képest nagy teljesitményű
alacsony érzékenységű hangfalakat is meghajt,aki kevesli a mélyhangokat a rendszerében,
annak is ajánlom.
Teljesitménye:
2x100 vatt 8 ohmon.
2x180 vatt 4 ohmon.
Irányár:99 000 ft