Ok kösz, ezt már olvastam. :)John írta: ↑2020.12.03., csüt. 14:27Kiindulásnak az alábbi linken írtakat ajánlanám figyelmedbe.bézsé írta: ↑2020.12.03., csüt. 12:55Igen ez könnyen felfedezhető volt :) De azért köszönet a pontosításért.tonee73 írta: ↑2020.12.03., csüt. 00:24
Bárki rákérdezhet, innen származik a fórumról:
viewtopic.php?f=33&t=132176&p=2383940&h ... s#p2383940
Tehát valójában kicsivel több mint egy éve (másfél) vannak mostani tulajdonosánál a dobozok.
Jó lenne némi tapasztalatot is meghallgatni a hangzásról, stb.
Előre is kösz!
https://www.hifipiac.hu/hifi/hangsugarz ... hinus.html
Kiindulásnak az alábbi linken írtakat ajánlanám figyelmedbe.bézsé írta: ↑2020.12.03., csüt. 12:55Igen ez könnyen felfedezhető volt :) De azért köszönet a pontosításért.tonee73 írta: ↑2020.12.03., csüt. 00:24Bárki rákérdezhet, innen származik a fórumról:Spinoza71 írta: ↑2020.12.02., szer. 14:55
Természetesen válaszolok nyilvánosan is... Nálam 2. éve vannak a dobozok, de se a hangfalon sem a dobozán és papírjain nem találtam pontos dátumot. A meglévő információk alapján, azt feltételezem, hogy körülbelül 2012 ben közvetlenül az olaszországi gyárból rendelték Bodajkra.
Nem tudom miért volt olyan fontos számodra, hogy püben is rákérdeztél - szvsz. kissé türelmetlenkedő stilusban - erre az információra... ...de ha komolyan érdekel a hangfal az előző, szegedi tulajdonostól rá kérdezhetek hátha többet tud mint én. Hangfalak újszerűek, de a gyári dobozuk sem tűnik réginek ezért is gondolom hogy 8-10 évnél nem lehet idősebb... ...de a hangfalak korát a hallgatóság szeme és füle sokkal jobban meg tudja határozni mint az adott papír információim![]()
Tehát valójában kicsivel több mint egy éve (másfél) vannak mostani tulajdonosánál a dobozok.
Jó lenne némi tapasztalatot is meghallgatni a hangzásról, stb.
Előre is kösz!
Igen ez könnyen felfedezhető volt :) De azért köszönet a pontosításért.tonee73 írta: ↑2020.12.03., csüt. 00:24Bárki rákérdezhet, innen származik a fórumról:Spinoza71 írta: ↑2020.12.02., szer. 14:55Természetesen válaszolok nyilvánosan is... Nálam 2. éve vannak a dobozok, de se a hangfalon sem a dobozán és papírjain nem találtam pontos dátumot. A meglévő információk alapján, azt feltételezem, hogy körülbelül 2012 ben közvetlenül az olaszországi gyárból rendelték Bodajkra.
Nem tudom miért volt olyan fontos számodra, hogy püben is rákérdeztél - szvsz. kissé türelmetlenkedő stilusban - erre az információra... ...de ha komolyan érdekel a hangfal az előző, szegedi tulajdonostól rá kérdezhetek hátha többet tud mint én. Hangfalak újszerűek, de a gyári dobozuk sem tűnik réginek ezért is gondolom hogy 8-10 évnél nem lehet idősebb... ...de a hangfalak korát a hallgatóság szeme és füle sokkal jobban meg tudja határozni mint az adott papír információim![]()
Bárki rákérdezhet, innen származik a fórumról:Spinoza71 írta: ↑2020.12.02., szer. 14:55Természetesen válaszolok nyilvánosan is... Nálam 2. éve vannak a dobozok, de se a hangfalon sem a dobozán és papírjain nem találtam pontos dátumot. A meglévő információk alapján, azt feltételezem, hogy körülbelül 2012 ben közvetlenül az olaszországi gyárból rendelték Bodajkra.
Természetesen válaszolok nyilvánosan is... Nálam 2. éve vannak a dobozok, de se a hangfalon sem a dobozán és papírjain nem találtam pontos dátumot. A meglévő információk alapján, azt feltételezem, hogy körülbelül 2012 ben közvetlenül az olaszországi gyárból rendelték Bodajkra.