Figyelem: a szabályzat 6.8.3.1 - es pontja alapján az adás vételi részen a "pü ment" és "válasz ment" jellegű hozzászólásokat törölni fogjuk, csakúgy mint a hely / posta adatok és ár nélkül feladott hirdetéseket.
B&W 602 S2
B&W 602 S2
Ilyen állapotban igazán illene már elkelnie, mert egy nagyon jó és mindenevő dobozka!
B&W 602 S2
Ilyen állapotban igazán illene már elkelnie, mert egy nagyon jó és mindenevő dobozka!
B&W 602 S2
Eladó lett 1 pár calvados színben is. Szintén karcmentes, ára: 100.000.-
B&W 602 S2
Megvan még az aparát?
B&W 602 S2
Szerintem ebböl a szériából legjobb hangú.Értékes ,kellemes hangzás egy zenei mindenevő.Annak idején Maranzt CD63 Ki,PM 63 KI Signature-rel hallgattuk,hát mit ne mondjam klasszis hangja volt....a maga kategóriájában szerintem.
Nagy upp neki!
Emlekszem regen mikor megjelent,ez volt az elso komolyabb hangfalam:) Tenleg jo kis doboz, es ebben az arkategoriaban siman oda lehet tenni a mai dobozokhoz!
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 3830
B&W 602 S2
Szerintem ebböl a szériából legjobb hangú.Értékes ,kellemes hangzás egy zenei mindenevő.Annak idején Maranzt CD63 Ki,PM 63 KI Signature-rel hallgattuk,hát mit ne mondjam klasszis hangja volt....a maga kategóriájában szerintem.
Nagy upp neki!
PM 66KI lesz az...
Jó zenék --> Philips CD600 --> Kenwood KR4200 --> Braun L730
Jó zenék --> Marantz CD16 + Marantz ST72 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus
Jó zenék --> Panasonic SC-PMX70BEB, Panasonic SA-PM25
Mindezek különféle madzagokkal összekötve állványokon
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Jó zenék --> Marantz CD16 + Marantz ST72 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus
Jó zenék --> Panasonic SC-PMX70BEB, Panasonic SA-PM25
Mindezek különféle madzagokkal összekötve állványokon
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- rx8
- V.I.P.
- Értékelés: 108
B&W 602 S2
Nagy upp neki!
B&W 602 S2
Eladó 2 pár fekete B&W 602 S2 hibátlan, karcmentes állapotban.
Ár: 100.000 / pár