bevallom én jórészt érteni vélek nem "mü", hanbem valós kérdezést is a fórumtársnál !
volt es van egy rendszere, szeret zenét hallgatni, sok éve nem cserélt komponenst - ez szerintem mind +++++
most valamiért (kis találgatás: midlife crizis :-) túl kevés egyéb gondja van :-) , valami rossz miatt idetévedt, és olvassa a kategóriaugrást mindentöl [kavics, drót, dugó, elosztó] és ez felkeltette a kíváncsiságát (mert ha tényleg ilyen "simán" javulhat, hát miért ne ??)
ezért kérdez, mert hátha, de szkeptikus is, mert ...
...én a szkepticizmusát támogatom/nám: Alex_Aston hagyd a ...ába a bóvlitól fényévnyi ugrásokat,
asebestyén fórumtárssal ezekben egyetértek (kivéve: nem kell elkölteni sok pénzt, csak ahhoz kordában kell tudni magunkat tartani, hogy felesleges, jó ez, szuper zenéket lehet hallgatni, ez döntsön belül - es ha belül, akkor nem azután, hogy sokmindent sok penzert kiprobalva; persze ha valakinek az kell, tegye ! - és kész
asebestyen írta: ↑2021.02.21., vas. 09:30
..Miért másokkal foglalkozol?
Hangzás tekintetében az egész hifi egy kompromisszum, csak az a kérdés egy rendszernél, hogy milyen és mekkora?
Neked annyi dolgod van, hogy megtaláld azt a kompromisszumot, amivel te együtt tudsz élni. Ez sajnos olvasgatással, pláne írással nem fog menni. El kell hozzá költeni jó sok pénzt, rengeteg időt rá kell áldozni és akkor lesz némi rálátásod a dologra.
Vagy simán hallgatod a rendszered és nem érdekel más, de akkor minek foglalkozol másokkal és más megoldásokkal? ....
ez is igaz (lehet) - en nem feledtem a beirasat, hogy sok evig nem valtoztatott semmit a rendszereben, tehat alapvetöen nem biztos, hogy türelmetlen !! ...csak most valami [forum, midlife, .. :-) ] erre tolta - ...és persze: akik lelki nyugalmát a kérdezö meg tudja zavarni, azok esetleg ...könnyen "ingathatóak", mert ...
Saughassy írta: ↑2021.02.21., vas. 19:49
A türelmetlen és öntudatos szokott feleslegesen olyan kérdéseket feltenni, amikre 10 perc múlva magától is megkapná a választ, de így legalább sikerül felborítania a tananyag és az előadás logikáját és megzavarni a többi tanulót.
Alex és mások is: jó zenehallgatást ! no befeszülést, no csodavárást (kívülröl), türelmes hobbi-
játékozást !