Szia St!st81 írta: ↑2020.06.19., pén. 21:53Kedves Pooli!
Véleményem szerint első körben el kellene dönteni, hogy 1-2 éven belül vennél-e sztereó erősítőt a házimozi mellé?
Ha igen, akkor érdemes lehet a keresett készülékek drágább verzióját megvenni.
Ha nem, akkor - ez szigorúan az én véleményem - az erősítődet nézve ezeknél olcsóbb hálózati lejátszóval is boldog lehetsz, mert nem biztos hogy hangban kiadja a különbséget, hogy két vagy háromszázezres lejátszót kötsz a háromszázezres házimozi-erősítőhöz.
Ebben az esetben akár a korábban többször említett bluesound is jó lehet.
Ha mindenképpen az általad említett két márka közül szeretnél választani, akkor nyalábold fel az erősítőd és menj el olyan kereskedőhöz, ahol mindkettőt meg tudod hallgatni. Még két dolog: az, hogy milyen csippel felszerelt, nem garancia a jobb vagy rosszabb hangra, illetve a márka irányító szoftverét mindenképpen érdemes alaposan tesztelni.
Sok sikert a választáshoz!
Köszönöm a válaszod!
Tökéletesen egyetértek minden szavával! Persze, hogy nem tervezem a Stereo erősítő vásárlást, most vettem nem rég új AVR-t. De mivel csak jobb minőségű terméket szeretnék venni mint ami van, így majd ha hazaviszem és meghallgatom az AVR-rel, na majd akkor igen, akkor fogok akarni stereó erősítőt venni !

Félretéve a viccet /ami nem is vicc/ meg kéne hallgatnom a cuccokat, ez most eddig a "nagy Hapci" miatt nem ment, de
szeretném nagyon, persze nem fogom a saját erősítőmet vinni, mert nem az a típus vagyok aki egy ilyennel beállít egy boltba, hogy jöttem......
Legfeljebb átmegyek Kecskemétre a Mekkába és ha ott foglalkoznak velem, egy ottani AVR-rel megpróbálok hallgatni és leszűrni valamilyen tapasztalatot.
Az irányító szoftverek után megpróbálok maximálisan utánaolvasni, de hatalmas a szórás véleményekben, persze kaptam már innen a fórumról is segítséget egy kollégától aki az Onkyo ügyében tudott segíteni!
A Bluesoundról is olvastam, hideget-meleget, biztosan nem rossz, de nagy előrelépés nem lenne, viszont szintben pont illeszkedne a mostani felszerelésemhez. Szimpatikus gép!
Ma is lecsúsztam egy jó vételről itt a fórumon, igaz az egy újabb márka lett volna Coktail Audio N15
Köszi, hogy segítettél,
Üdv.: Pooli