Ha jól értem, sajnos pont a lényeget nem tudja, azaz nem tudsz távírányítóval zenét választani.Tul írta: ↑2020.06.25., csüt. 10:15Ezt én sem értem, nemhogy akinek probléma a távirányító hiánya
Bodnapet írta: ↑2020.06.25., csüt. 09:56Akinek probléma a csak okos eszközön vezérlés, akkor van rá megoldás pl. egy Roon Core-t Synology NAS-on futtató felhasználónak, ez pedig a Logitech Deep Harmony docker kiterjesztés, amihez persze kell megfelelő Logitech környezet. Nálam hub-Ultimate távirányító kombóval tökéletesen megy az alábbi funkciókkal:
Features
Supports multiple Harmony hubs
Supports multiple harmony zones
Associate Harmony activities with Roon zones for transport and other control
Volume step up/down and mute/unmute from within Roon UI
Select/standby activity from within Roon UI
Auto stop linked zone when Harmony selects another activity or powers off
Transport control of Roon from your Harmony remote
Play/Pause, Stop
Skip forward/backward
Next/previous track
Shuffle toggle
Loop mode cycle
Auto-Radio toggle
Upto 10 internet radio services or playlists can be assigned to Harmony remote number keys
Az a helyzet, hogy nincs igazi alternatívája az appos vagy PC-s vezérlésnek. Utoljára talán a Slimdevices eszközöknek (Sqeezebox, Transporter) volt olyan kijelzője és távírányítója, amivel zenehallgatási távolságból is jól láthatóan lehetett zenét választani. A médialejátszók módszere, hogy a TV képernyővel és távírányítóval vezérelhetőek, zenehallgatáshoz nekem nem bejövős.