A JPlay egy hivatalosan nem ajánlott szoftver sem a JRiverhez sem a Foobarhoz. Persze ettől még használhatja aki akarja.kovacs10s írta: ↑2020.05.19., kedd 20:02Külön pc azért nem akarok építeni, maradnék a laptop, dac, stereo erősítő vonalon. Ebből szeretném kihozni a maximumot. Eddig a foobart hasznaltam, win7-el, de itt olvastam a jriverrol, most majd akkor megprobalom beleintegralni a jplayt. Elég macerásnak hangzik ez így.tottyi írta: ↑2020.05.19., kedd 15:55Hello, JRiver-nel meg szoktak integralni a JPlay-t is azzal mar szebben szol mint alapbol. Na meg optimalizalni a windowsot es egy kimondottan audio celra epitett pc-et. Vagy ha ennyire nem akarsz belemerulni akkor amelyik neked jobban tetszik vagy kezelhetobb.kovacs10s írta: ↑2020.05.19., kedd 15:49Sziasztok.
Visszaolvastam, de nem talaltam választ arra, hogy a jriver miért lenne jobb minőségben foobarnal. Miért nem mindegy a digitalis adatfolyamnak, h melyik lejátszó küldi ki az usb-n?
Feltelepitettem mindkettőt, de egyelőre csak annyit tudtam megállapítani h a jriver hangosabb. Amint lesz időm folytatom a tesztelgetést.
https://jriver.com/jplay.html