No, letöltöttem ezt a Manjaro Linuxot, feltettem pendrive-ra, live-ban futtatom. Utána installáltam a DeaDBeaf lejátszót.Elmo írta: ↑2020.11.02., hétf. 17:36Megtaláltam és addig állítgattam amíg csak pattogó hang jön ki belőle ALSA kimeneten. Akkor is ha az ALSA újramintavételezést kikapcsolom.asebestyen írta: ↑2020.11.01., vas. 17:57DeaDBeef -> Preferences -> Plugins fül -> ALSA output plugin kijelöl -> Preferences -> Preffered buffer size
Itt milyen érték van? Végez-e konverziót bármi? Az a baj, hogy a track 500ms után szólal meg vagy az, hogy hiányzik az elejéből 500ms?JACK kimenet rendben. Hiányzik az elejéből 500ms. Még kísérletezgetek, köszönöm az eddigi segítséget!
1. Deadbeef -> Edit -> Preferences
Itt nekem Output plugin: ALSA output plugin, Output Device: A dacom Audio-gd ,USB Audio
2. Deadbeef -> Edit -> Preferences -> Plugins -> ALSA output plugin -> Configure: buffer 8192
Minden piszkálás nélkül tökéletes, nincs késés, pattogás, semmi.
Jó lenne tudni, mik a pontos beállításaid, már csak azért is, mert itt az ALSA a kimenet mindenképp, abban van a driver is.
A lejátszó program (DeaDBeef) és az ALSA közt van egy "zene szerver" még, ami lehet JACK (pro audio) vagy Pulse Audio (consumer). A Jack elvileg jobban enged belenyúlni a dolgokba, mivel feltételezi, hogy a használója ebből él és vágja a pitét becsülettel.
Én azt gondolnám, hogy minden állítgatás nélkül jónak kéne lennie Nálad is, ha ezek a beállítások vannak, mint nálam, azzal a különbséggel, hogy a Te DAC-od van kiválasztva, annak is a megfelelő verziója, mert ugye sokféle kimeneti eszközként megjelenik.
Ha beírnád adott pontokon mit látsz vagy betennél 1-2 képernyőfotót az sokat segítene.