mgus írta: ↑2020.12.29., kedd 21:52
Ez csak saját problémám volt, még a tápra gyanakodtam hogy az a hibás, amúgy mint szolgáltató 100Mb/s kellene szolgáltasson erre 5Mb/s kaptam és hárman használtuk volna mert az oktatás online menne meg a vizsgáztatás is úgyhogy ilyenkor akkor nem kellene számlázni csak a havidíj felét, a pénz bezzeg elkérik.
A hibakeresés szakaszolással történik. A hiba, ha jól értem, a wifi-n keresztüli lassú net. A hibakeresés ekkor így néz ki:
1. 100mbit képes számítógép direkt csatlakoztatása a szolgáltató eszközére, sebesség mérés
2. Wifi router csatlakoztatása a szolgáltató eszközére, ehhez utp-vel kötni a számítógépet. sebesség mérés
3. A számítógépet wifi-n csatlakoztatni, sebesség mérés
Ezek után ha csak a wifi lassú, akkor ellenőrizni kell, hogy szabad csatornát használ-e a wifi router, vagy éppen olyat, amin 30 másik user is kommunikál. Csak tippelem, hogy a tuninghoz kikapcsoltad a routert és a reboot megoldotta a problémádat.
Én azzal kezdem a wifi eszköz beüzemelését, hogy kidobom a gyári firmware-t és openwrt-t rakok fel. Nem szeretem a gyártó által "bennfelejtett" kiskapukat. Ennek ellenére néha még igy is instabil az eszköz, tehát beállítok egy hajnali rebootot is. Sajnos egy szobával és két fallal odébb még így is gyakran akadozik a microsoft teams voice call. Ez van, ennyit tud a wifi technológia.
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.