Juhé írta: ↑2019.05.25., szomb. 15:23
Sziasztok!
Nem tudom mit vitatkoztok ezen a témán annyit.
Nem hallottatok még a Powerwolf-ról,elosztó is,szűr is (de nem vág),kondicionál is.
Te jószagú avas vajas bili ??!! Beleolvastam most először ebbe a Powerwolf izének a topicjába !!
Nem először olvasható hifis és nem hifis fórum otthon összebarkálcsolt, kimókolt, koppintgatott műnek "termékké" válási története, de ez itt most viszi a pálmát.
Ennyi sületlenség, és főleg magabiztonság, nyakon öntve sértődöttséggel ... komolyan mondom, ez tanulságos.
Amit látok ott a CE, gyártói felelősség, műszaki vagy felhasználót érintő információ közlésekből? Ezekből magasan ki kell emelni áramütés elleni védelmet, túláram, túlfeszültség és biztonsági kérdéseket. Múszaki fogalom zavarok sokaságát olvasom .... Kemény lecke ez. Nem elég sokat hangoztatni hogy ez ár/értékben mennyire jó. Nehogy a vége az legyen, hogy a "gyártót" valami eset kapcsán bíróság elé citálja valaki. Mert ez a veszély még akkor is fenn áll, ha a készülék nem okoz balesetet, tüzet, elég egy rosszakaró.
Igen, ez nem csak Tuti83 nick nevű, hanem más barkács/garázs gyártónak is tanulság, és főleg jó indulatú figyelem felívás.
Én ehhez hasonlókat már másnak is emleggettem, aztán jött barátti klikk társaság megvédeni az illetőt .... Most ahogy látom moderátori beavatkozás is történt.