Figyelem: a szabályzat 6.8.3.1 - es pontja alapján az adás vételi részen a "pü ment" és "válasz ment" jellegű hozzászólásokat törölni fogjuk, csakúgy mint a hely / posta adatok és ár nélkül feladott hirdetéseket.

Nyereményjáték

Moderátor: alto

Lezárt
Avatar
AVX
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Hozzászólások: 59355
Csatlakozott: 2007.02.20., kedd 22:34
Értékelés: 3271

Nyereményjáték

Hozzászólás Szerző: AVX » 2010.04.02., pén. 19:34


Hamarosan elérkezünk ez 1 Milliomodik beíráshoz.


Tervezünk egy játékot az AVX tagoknak.


Szükségünk lenne valamilyen nyereménytárgyra,amit fel tudtok ajánlani.


Előre is köszönöm.



Online
Avatar
alto
Beköltözött
Beköltözött
Hozzászólások: 2657
Csatlakozott: 2007.08.09., csüt. 17:47
Értékelés: 639
Kapcsolat:

Nyereményjáték

Hozzászólás Szerző: alto » 2009.07.20., hétf. 21:06


A NYEREMÉNYJÁTÉK FELTÉTELEI


 


Nyeremények:


 


Első díj: 1 db Trends-Audio Ta-10.1 Class-T erősítő. TA-10_2.jpg


 


Második díj: 1 db 15.000 Ft értékű vásárlási kupon, amely beváltható a Bartimex Audio webáruházában.


 


Harmadik díj: 1 db 10.000 Ft értékű vásárlási kupon, amely beváltható a Bartimex Audio webáruházában.


 


Minden nyeretlen résztvevő fáradozást egy 1.000 Ft értékű vásárlási kuponnal honoráljuk.


 


Részvétel:


 


Az játékban olyan személyek vehetnek részt, akik saját weblappal vagy webbloggal rendelkeznek melyek Google pagerank értéke legalább 1, és elhelyezik azon a Bartimex Audio honlapjára mutató linket a késöbbiekben részletezett módon. A résztvevő automatikusan elfogadja a részvételi feltételeket és hozzájárul ahhoz, hogy - amennyiben nyer - nevét a Bartimex Audio közzétegye a honlapján.


 


Egy személy több weboldallal is részt vehet a nyereményjátékban. Egy érvényes jelentkezés egy weboldal kezdőlapján egy link elhelyezése. A sorsolás a weblap vagy blog pagerank értkével súlyozva történik, azaz például egy kettes pagerank értékű oldal nyerési esélye kétszeres az egyes pagerank értékű laphoz képest.


 


A nyereményjáték időtartama:


 


A nyereménysorsoláson a 2009. július 20. és 2009. szeptember 15. között a nyereményjátékban résztvevő játékosok vesznek részt, akik a szabályzatban foglalt érvényes linkkel rendelkeznek és a nyereményjátékra jelentkeztek az info@bartimexaudio.hu email címen.


 


A sorsolás és a nyeremények átvétele:


 


 


A sorsolást szeptember 16-án tartjuk.


A nyerteseket a sorsolás után e-mailben értesítjük. Az első díjat a futárszolgálattal juttatjuk el a nyerteshez a sorsolástól számított 2 héten belül. A további nyereményeket emailben továbbítjuk.


 


 


A link és kihelyezés:


 


 


Az akcióban való részvételhez a résztvevőnek biztosítania kell minimum 1 évre, hogy saját tulajdonú, működő weboldalának vagy blogjának index, vagy kezdőoldalára egy, a http://validator.w3.org által is valósnak és érvényesnek jelzett linket kihelyez. A szöveg mérete, látható (tehát a háttérrel nem azonos színű) szövegnek kell lennie, amely tartalmazza a "Bartimex Audio" szót. Mérete: minimum 8 px. A szövegnek pedig, a http://www.bartimexaudio.hu oldalra kell mutatnia. A link elhelyezése szabadon választható. Kizárólag szöveges link lehet, kép vagy flash nem vehet részt a nyereményjátékban.


A weboldalnak a google keresőben megtalálhatónak kell lennie, és a linknek a keresőmotorok számára követehetőnek kell lennie(nofollow paraméter nem engedélyezett).


 


A nyeremények készpénzre nem válthatók.


BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275


Lezárt

Vissza: “Bartimex Audio”