Végül egy Sennheiser Momentum AE2(around ear) wired lett belőle, a gazdának nagyon tetszik.Köszönöm a segítséget!

Végül egy Sennheiser Momentum AE2(around ear) wired lett belőle, a gazdának nagyon tetszik.Köszönöm a segítséget!
bah, kimaradt a "használtan" a 70 előtt. Időről-időre megfordul használt 600as a különböző fórumokon, feljebblépés, leépítés, egyéb okok.MrCollector írta: ↑2021.01.12., kedd 22:43Ez a becsült használt ára a HD600-nak, újonnan jelenleg 110000-145000 Ft. A kábel is olcsóbb, ha használt. Persze ki adja el ami jó?szakee írta: ↑2021.01.11., hétf. 10:26Ha valaki azt mondja nagyon megéri, költök valamivel többet. Viszont egy 70ért beszerezhető füleshez nem költenék 40et kábelre. Látom hogy a Nordostnak van 200ért is, azt már kevésbé értem. A Viablue szimpatikus, 5€ métere. 2-2,5m jó ha megvan, kanapén, fotelban is kényelmes legyen.
Másrészt jelenleg a Brio füles kimenetére van kötve, tehát lehet nem is érdemes.![]()
Ez a becsült használt ára a HD600-nak, újonnan jelenleg 110000-145000 Ft. A kábel is olcsóbb, ha használt. Persze ki adja el ami jó?szakee írta: ↑2021.01.11., hétf. 10:26Ha valaki azt mondja nagyon megéri, költök valamivel többet. Viszont egy 70ért beszerezhető füleshez nem költenék 40et kábelre. Látom hogy a Nordostnak van 200ért is, azt már kevésbé értem. A Viablue szimpatikus, 5€ métere. 2-2,5m jó ha megvan, kanapén, fotelban is kényelmes legyen.bitrograde írta: ↑2021.01.04., hétf. 08:51Ha jól olvasom, alternatív kábelről volt szó...![]()
Amúgy a Viablue nem rossz, csak tudni kell rendesen forrasztani. 10E HUF (30 EUR) környékén (sokan fülhallgatóra is sokallják ezt az összeget) pedig alig kapni valami értékelhetőt. Hogy ez kinek a bűne, azt most ne firtassuk. Sokszor lefutott már ez a kör a "Kábelezzünk..." témakörben.
Másrészt jelenleg a Brio füles kimenetére van kötve, tehát lehet nem is érdemes.
Ha valaki azt mondja nagyon megéri, költök valamivel többet. Viszont egy 70ért beszerezhető füleshez nem költenék 40et kábelre. Látom hogy a Nordostnak van 200ért is, azt már kevésbé értem. A Viablue szimpatikus, 5€ métere. 2-2,5m jó ha megvan, kanapén, fotelban is kényelmes legyen.bitrograde írta: ↑2021.01.04., hétf. 08:51Ha jól olvasom, alternatív kábelről volt szó...![]()
Amúgy a Viablue nem rossz, csak tudni kell rendesen forrasztani. 10E HUF (30 EUR) környékén (sokan fülhallgatóra is sokallják ezt az összeget) pedig alig kapni valami értékelhetőt. Hogy ez kinek a bűne, azt most ne firtassuk. Sokszor lefutott már ez a kör a "Kábelezzünk..." témakörben.
Nem szereten a gyari dolgokat szetbatkacsolni. Konnyu cserelni a gyari kabelt. Ezert gondoltam inkabb cserelnem valami jobb minosegure.MrCollector írta: ↑2021.01.05., kedd 08:11Azon könnyű segíteni. El kell vágni, majd tenni rá egy csatlakozót.Acus írta: ↑2021.01.05., kedd 06:18Elsosorban a hossza. A hangjat nem tudom, mert nem probaltam meg masik kabelt.MrCollector írta: ↑2021.01.04., hétf. 22:54
A gyári kábelnek a hossza vagy a hangja a gond? Van jobb kábel, csak az többe kerül, mint 10000 Ft.
Azon könnyű segíteni. El kell vágni, majd tenni rá egy csatlakozót.Acus írta: ↑2021.01.05., kedd 06:18Elsosorban a hossza. A hangjat nem tudom, mert nem probaltam meg masik kabelt.MrCollector írta: ↑2021.01.04., hétf. 22:54A gyári kábelnek a hossza vagy a hangja a gond? Van jobb kábel, csak az többe kerül, mint 10000 Ft.
Elsosorban a hossza. A hangjat nem tudom, mert nem probaltam meg masik kabelt.MrCollector írta: ↑2021.01.04., hétf. 22:54A gyári kábelnek a hossza vagy a hangja a gond? Van jobb kábel, csak az többe kerül, mint 10000 Ft.
Vegyél csatlakozókat, egy pár méter Viablue füllhallgató-kábelt méterre, és keress egy pákász ismerőst.szakee írta: ↑2021.01.03., vas. 11:29köszi!
ez számomra is rövid. 2,5-3m-est keresek.
Ezt az elejen nem irtad, de igy mar en is csatlakozom az elottem szolokhoz, akkor marad a gyari.szakee írta: ↑2021.01.03., vas. 11:29köszi!
ez számomra is rövid. 2,5-3m-est keresek.
köszi!
ViXi78 írta: ↑2020.12.23., szer. 14:40Remélem Aszpirin is olvassa, mert magamnak válaszolok, hogy folyamatos legyen, de pont most csengetett a postás és kihozott 3 kínai csomagot nekem!ViXi78 írta: ↑2020.12.22., kedd 19:53Meg fogod kapni, de szerintem most minden kínai csomagot leállítottak. Aliról én is várok jópár cuccot és ebből néhány már leszált, átment a vám ellenőrzésen és bekerült a postai elosztóba. Itt megált a történet egy ideje. Szerintem a hazai karácsonyi csomagokkal foglalkoznak most és félre van tolva minden ami szerintük nem fontos.Aszpirin írta: ↑2020.12.21., hétf. 12:42A Kínából rendelt AKG K701-eshez való fülpárnákat tartalmazó csomag november 22 óta "Arrived in destination country airport / Hungary" státuszban vannak a megadott csomagszám szerint. Szerintetek érdemes még várnom rájuk, vagy ezekről inkábk mondjak is le? (egyébként aprópénz volt, de már nagyon kellenének azok a fülpárnák)![]()
Max. annyit lehet tenni, hogy ha nem fut be időre, akkor tudsz reklamálni és pénzt visszaigényelni. Nekem eddig bejött.
Kellemes meleg hangú fejhallgató. Nagyon kényelmes. Nekem a Meze egyáltalán nem volt az.tonee73 írta: ↑2020.12.25., pén. 13:27Esetleg a Sennhesier Momentum 2.0 over-ear drótos ?
Zárt, eléggé alacsony az impedanciája, és a kagylókat is nagyobbra szabták mint az első szériás Momentumokét.
Az aktív zajszűrés egyébként nem szempont, csak otthon fogja használni, ha nem akarja zavarni a családot.
Persze, nyilván - valószínűleg neki is kényelmesebb lesz, elég nagy a feje.Persze azért még olvasgatok itt-ott és nem is sürgős neki a dolog.MrCollector írta: ↑2020.12.25., pén. 12:26Azért próbálja fel mielőtt megveszi. Az MSR7B lényegesen kényelmesebb volt nekem.tonee73 írta: ↑2020.12.25., pén. 10:49Bár ennyi idő alatt lehetetlen alaposan beleásni magam a témába, az eddigiek alapján mindenképp zárt és minél alacsonyabb impedanciájú füles (a dedikált fejhallgató erősítő hiányában) kellene, ami tényleg over-ear (nem csak annak mondott on-ear).
Eddig talán az AT-M50X áll legközelebb ehhez.
Azért próbálja fel mielőtt megveszi. Az MSR7B lényegesen kényelmesebb volt nekem.tonee73 írta: ↑2020.12.25., pén. 10:49Bár ennyi idő alatt lehetetlen alaposan beleásni magam a témába, az eddigiek alapján mindenképp zárt és minél alacsonyabb impedanciájú füles (a dedikált fejhallgató erősítő hiányában) kellene, ami tényleg over-ear (nem csak annak mondott on-ear).
Eddig talán az AT-M50X áll legközelebb ehhez.
Köszi, szétnézek.MrCollector írta: ↑2020.12.25., pén. 00:57
ATH-MSR7B, ATH-M50x, Sony MDR-7506, Focal Listen Professional.
Vagy esetleg olyat amiben van aktív zajszűrés...