Zsoló! A tüskéken már én is filóztam, de nem gondoltam hogy jelentős különbséget okoznának.. De amiket írtal , azok után erős gondolkodóba estem. Fotók nagyon jók lennének + írd le hogy rögzítetted őket. Én még soha nem tüskéztem fel hangfalakat, és itt semmi "hely" "lyuk" sincs alul nekik.
Ezek a tüskék két részből állnak. Van egy hüvely és ebbe lehet belecsavarni magát a tüskét.Na most ezeket a hüvelyeket kell belefúrni a hangfal aljába, illetve ha ezt nem akarod, akkor egy külön lapba is beleteheted és akkor az megy a hangfal alá.Ha a hangfal aljába tennéd akkor nagyon óvatosan fúrj bele és csak addig a mélységig amennyi a hüvely magassága.Én kézzel tekertem a fúrót.Így biztosan nem szalad tovább. Ezt a kis hüvelyt bele is ragaszthatod, de nálam erre nem volt szükség, ugyanis a széle bordázott, így nagyon passzentos lett. Végül pedi ebbe tekerheted bele magát a tüskét.
Ja és még egy ötletet is hallottam. Az így feltüskézett hangfalat egy márványlapra kell rátenni, így állítolag még szebb hangzást lehet elérni.