Megkérünk mindenkit, hogy a topikokkal kapcsolatos kéréseiteket, mint hirdetés újbóli megnyitása, cím javítás, stb... NE privát üzenet formájában jelezzétek, hanem a jelentés gomb használatával!
Köszi!

(A jelenetéseket minden moderátor és adminisztrátor látja, így a kéréseitek hamarabb teljesítésre kerülnek)

DIY tápkábel tervező/készítő workgroup :)

Lezárt
Online
Avatar
ZolaBA
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1113
Csatlakozott: 2006.10.31., kedd 09:10
Értékelés: 609
Tartózkodási hely: Pilisvörösvár

DIY tápkábel tervező/készítő workgroup :)

Hozzászólás Szerző: ZolaBA » 2019.12.02., hétf. 09:08

A kérdés egyszerű, ki venne részt egy ilyen játékban? :D

Az elképzelés az alábbi: Keresek 2-3-4 fórumtagot, akikkel közösen megterveznénk és elkészítenénk legalább fejenként 1 db tápkábelt. A csoportos játék lényege az lenne, hogy egymást meghallgatva, segítve, meggyőzve választanánk ki az alapanyagokat, beszerzési forrást, szerkezetet és kiviteli módot, stb. Szeretnék ragaszkodni ahhoz, hogy csak olyan szálljon be, aki benne van a játékban, a közös koncepciót elfogadja és meg is építi, ezáltal feltételezve, hogy majd szívét-lelkét-tudását beleteszi, a kibicnek kuss és az együtt sírunk, együtt nevetünk elveket is követve :)
Semmi vérengző hitvitára nem vágyom, ezért az ideális jelölt a hozzám hasonló, szélsőségektől mentes, inkább műszaki alapú, mint vakon márka vagy marketing hívő, racionális, ugyanakkor a nem mérhető paraméterekre is nyitott, aki adott esetben bevallja ha nem hall különbséget, rendelkezik egy kis műszaki affinitással, de semmiképp sem fekete öves kábelkészítő (vagy fejlesztő), stb. Mivel a dolog erősen megbeszélés, kutatás/keresés igényes, jó lenne egy 24 órás reakció idő és kellő szándék a keresésre, utána olvasásra, kommunikációra. A kábel anyagárát én a 20 ezres nagyságrend körül gondolnám, de ez már megbeszélés kérdése. Ja igen, és a párbeszéd pedig inkább magán üzenet/email lenne, mert magamból szívesen csinálok bohócot, másból nem szeretnék.

Az elképzelés egyébként kapcsolódik a karácsonyhoz is!, mert egyrészt jó lenne addig elkészülni legalább a tervvel, másrészt van aki karácsonyra angyalkát, mézeskalácsot meg adventi koszorút készít, engem a barkácsolás, tervezés jobban lázba hoz, felvállalva akár azt is, hogy az eredmény nem tökéletes, drága, sok időt elvisz de legalább a miénk :D

A gyakorlati részét persze azért nem úgy képzelném, hogy advent vasárnap összegyűlünk a tábortűz mellett és kábelt fonunk, miközben népdalokat énekelünk :fekverohog: inkább a távmunka jellegű közös tervezés, megbeszélés, illetve a közös alapanyag rendelés, beszerzés előnyei jöhetnének jól. Már akit érdekel... ;)

Poénokat és kritikákat ide, érdeklődést és támogatást nyugodtan privátba, a virágokat pedig az öltözőbe kérem :smile29:
Rövid az élet ... egyél sok palacsintát!

Lezárt

Vissza: “Gyors kérdések helye-olyan kérdések melyeknek nincs helye a fórum általános részén, vagy nem a hifivel / zenehallgatással kapcsolatosak”