A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Figyelem: a szabályzat 6.8.3.1 - es pontja alapján az adás vételi részen a "pü ment" és "válasz ment" jellegű hozzászólásokat törölni fogjuk, csakúgy mint a hely / posta adatok és ár nélkül feladott hirdetéseket.
Ebben az al-Fórumban lehet kérdezni azzal kapcsolatban, hogy mit és mennyiért lehet vajon eladni, mi az, ami teljesen irreális áron van hirdetve, azaz ITT és csak itt megengedett az egyértelműen elborult árakkal kapcsolatos gőz leengedése, és az árak után érdeklődők kíváncsiságának a kielégítése.
TROLLKODNI, a Fórum általános szabályrendszerét sérteni viszont TILOS.
Trane fórumtárssal pikk pakk összehoztuk az üzletet! Nagyon gyors és pontos és még sem várta hogy utaljak már feladata a csomagot!
Megbízható forumtárs!
Köszönöm
Dzsóbácsi pedig fizetett, ahogy megbeszéltük> köszi én is
Trane fórumtárssal pikk pakk összehoztuk az üzletet! Nagyon gyors és pontos és még sem várta hogy utaljak már feladata a csomagot!
Megbízható forumtárs!
Köszönöm
Nemrégiben a itt a fórumon vettem CD17MKIII-at, egy kedves fórum társtól. Terveztem, hogy lemegyek érte Balatonhoz, és az útiköltség árát fogom alkudni. Ő felajánlotta magától, hogy elhozza nekem, próbáljam ki a saját rendszeremben. Annyit kért, hogy utaljak előre 5000Ft-ot, és ha nem veszem meg, akkor az nála marad.m ez az összeg. Így is történt, és természetesen nem alkudtam, hisz házhoz jött a cucc.
Biztos vagyok benne, hogy sokaknak nem mondok újat azzal, hogy sutemenyx fórumtárs nagyon korrekt, rugalmas és szimpatikus eladó, akinek a szavaiban bízni lehet.
Süti, ha olvasod: ezúton is köszönöm a bizalmat, a türelmet, a rugalmasságot, és a rövid személyes beszélgetést is!
Thorens 206 + Goldring 2200 + Pointe Record TS | Linn Unidisk 1.1 | Mac + CoreAudio Karuna + Wadia 121 → PrimaLuna ProLogue Premium → AudioPhysic Classic 10
Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon 5.0 + Alteco C1 + BKE DoubleGem
Megkésve ugyan, de szeretném megköszönni az alábbi fórumtársaknak, akiktől az elmúlt hónapokban vásároltam, és nagyon szimpatikus, korrekt és gyors eladóként ismertem meg őket, személyesen is:
Tinnmisi
tibi62
Zeneati
viri
wittao
Őket sajnos nem volt alkalmam személyesen megismerni, mert küldték a portékát, nagyon korrekt és gyors eladók:
szaszak
panda maci
johnnyt
Ők pedig a vásárlóim voltak, és minden a legnagyobb rendben zajlott, remélem elégedettek a tőlem vett darabokkal:
Sipike
simplex
Aussyzoli
Remélem, senkit nem felejtettem ki...
Thorens 206 + Goldring 2200 + Pointe Record TS | Linn Unidisk 1.1 | Mac + CoreAudio Karuna + Wadia 121 → PrimaLuna ProLogue Premium → AudioPhysic Classic 10
Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon 5.0 + Alteco C1 + BKE DoubleGem
szly01 felhasznalo nevu kollegat ajanlom mindenkinek. Megbeszeles utan utaltam, egy oran belul fel is adta a portekat, ma mar meg is jott szep rendes csomagolasban. Gyorsabb volt mint egy jobb fajta webshop
Meg egyszer koszonom neki!!!
BUEK mindenkinek
Carrobi és Tandbergfan (bár Ő - ha jól látom - mostanában nemigen jár errefelé, ez a tranzakció is fórumon kívül történt) fórumtársaktól vásároltam, gyorsan, zökkenőmentesen zajlott minden. Mindkettejüket jó szívvel ajánlom.
(És Tandbergfan-nal egész jókat beszélgettünk telefonon. )
Tamoo fórumtárstól vásároltam, azt gondolom, ilyen egy tökéletesen lebonyolított tranzakció; villámgyors postázás, bombabiztos csomagolás és makulátlan készülék. Köszönöm.
Köszönöm!
Én is bátran ajánlom Rotox fórumtársat mindenkinek! Tényleg gyors zökkenőmentes volt minden.
PC hangkártyával, kommersz Monitor Audio szett, lomis PA végfokok, DIY szub, hullámos talján vászon, porszívó hangú PD F22
Tamoo fórumtárstól vásároltam, azt gondolom, ilyen egy tökéletesen lebonyolított tranzakció; villámgyors postázás, bombabiztos csomagolás és makulátlan készülék. Köszönöm.
A mai napon, "Scarlett" fórumtársunktól vásároltam egy távirányítót.
Ebben semmi rendkivüli nincs, de a távirányító, régi darab létére, újszerű állapotban van, sehol egy karcolás, horzsolás, de ami a legfontosabb, hogy TISZTA! Nem nekem kellett kivakarni a több évtizedes mocsokból, mint nem egyszer megtörtént már sajnos. Ezúton is köszönöm!
Ha minden készülékére így vigyázz, akkor bátran lehet vele üzletet kötni, alkolom adtán.
Tisztelt Fórumtársak!
Pár dicsérő szót szeretnék szólni Zoli84 kollégánkról. Segítőkész, korrekt, embert ismertem meg benne. Sokat segített tanácsaival és eszközei rendelkezésemre bocsájtásával is. Üzletet is kötöttünk. Bárkinek csak ajánlani tudom!
JPS Fórumtárs Korrektségét Nehéz Lesz Bárkinek Is Felülmúlni :
Telefonos Beszélgetés Alapján Ház Hoz Szállítva NULLA Forintért Nálam Hagyott Egy Közel 1800 eur Értékű Terméket !!!!!!
Úgy , Hogy Előtte Még Nem Is Ismertük / Beszéltünk Egymással !!!
( Meg Is Vettem Egyébként )
Ilyen korrekt hozzáállással még nem találkoztam !
Köszönöm Neki Utólag Is !
Tehát van jó példa is, ez bíztató! Reméljük ez a több!
Ethosz CDM Transport, Ethosz csöves DAC,
Ethosz csöves előfok, Ethosz végfok, Ethosz EAL-04 hangfalak,
Vincent MM/MC phono, Technics SL 1210 GR, Shure M44-7,
Kábelek: Ethosz, Van Den Hul, Einstein Audio, VanDamme
JPS Fórumtárs Korrektségét Nehéz Lesz Bárkinek Is Felülmúlni :
Telefonos Beszélgetés Alapján Ház Hoz Szállítva NULLA Forintért Nálam Hagyott Egy Közel 1800 eur Értékű Terméket !!!!!!
Úgy , Hogy Előtte Még Nem Is Ismertük / Beszéltünk Egymással !!!
( Meg Is Vettem Egyébként )
Ilyen korrekt hozzáállással még nem találkoztam !
Köszönöm Neki Utólag Is !
Unison Research Sinfonia – Triangle Genese Lyrr – Primare CD35 & Prisma
AudioQuest Niagara 1200 Low Z Power – Valhalla AgPt-RXF Hálózati Kábelek – Albedo Solid Monocrystal Hangfalkábel