Èn meg pontosan emlexem, kioktattál btk paragrafussal hogy elfelejtettem oda írni helyileg hol vannak a hangfalak.avl2 írta: ↑2020.11.19., csüt. 07:57egy cucca kapcsan en is erdeklödtem, a reakcioja - számomra, az én értékelésem szerint - olyan volt, hogy inkabb hagytam az egeszet (es ki is töröltem az üzeneteket ...e szempontbol most sajnos, mert nem latok idöpontokat)tonee73 írta: ↑2020.11.18., szer. 19:21Akkor most megkérdezném a fentiekhez kapcsolódóan: azzal mi van aki vállalná a telefonos kontaktust, mert te nem méltatod arra hogy elküldd neki a megvett portékát-úgy hogy a felszólításodra elutalta az árát előre?Pinkpanther írta: ↑2020.10.30., pén. 09:09Aki csak csetelget az amúgy sem komoly érdeklődő, mert nem meri vállalni már a telefonos kontaktust sem. Ha ez sérti a fórum szabályzatát töröljétek nyugodtan nem kenyérre kell az ára.
viewtopic.php?p=2549004#p2549004
Egyébként úgy látszik vevői oldalról sem megy a dolog zökkenőmentesen:
viewtopic.php?p=2432077#p2432077
Én meg megköszöntem kedvességed. Majd elmondtam hol vannak, ês azt is írtam szívesen elviszem mert a közelben vagy, de most nincs időm hifizgetésre komoly szándék esetén êrdeklődj erre vàlasz már nem jött. Majd töröltette a hirdetésem.