A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Figyelem! Az ártrollkodást, ill. az eladási ár kritizálását a hirdetési topikokban ezentúl első alkalommal 1 hét pihenővel, másodjára végleges kitiltással szankcionáljuk. További részletek itt:viewtopic.php?p=2759456#p2759456
Eladásra kínálom Asus STX II hangkártyámat a hozzá tartozó 6 csatornás kiegészítő kártyával.
Első tulajdonosa vagyok a kártyának, 2019 szeptemberében vettem. A kártyán 12 db op amp-van, ami cserélhető és tavaly éltem a csere lehetőségével: egységesen minden csatorna eredeti Muses 8920-at kapott (ez 10db op amp cserét jelentett). A kivett op ampokat adom a kártyával.
A kártya doboza és minden kiegészítője megvan, de költözések miatt a doboza használható, de viseltes állapotban van.
A kártyát HTPC configban, liniáris tápokkal táplálva használtam és különböző végfokokat hajtottak. Nem terveztem eladni, de Karácsonyra megleptek egy Topping DM7-el...
A kártyához sok mindent használtam amik feleslegessé váltak:
PCI-E riser (ezzel el tudtam szeparálni a HTPC tápkörétől és megszűntetni zavaró földelési problémát)
Luxor LPS40 5/12V lineáris tápok
Hydrasound RCA kábelek
Külső VGA doboz
Ezeket nem terveztem eladni de ha valakinek szüksége van rájuk megállapodás tárgyát képezhetik a kártyához.
Demózni sajnos nem tudom a kártyát ezért egy hét próbagaranciát tudok vállalni.
Kult kártya, rengeteg infó van róla neten, magyar és külföldi fórumokban egyaránt.
Ár: Fix 90000 + Foxpost ha szükséges
Helyileg 14. kerületben van.
Beszámítás: tuning USB kártya 50k értékig lehetséges