Bár nem ismerem pontosan a Genelec dobozokat, de általánosságban elmondható, hogyha jó minőségű a beépített A/D konverter akkor nem az fogja korlátozni a hangminőséget. A digitális bemenet hátránya, hogy csak digitális hangerőszabályzás áll rendelkezésre, ami akár többet ronthat a hangon mintha analóg bemenetről hajtanánk a dobozt, illetve digit bemenet esetén újramintavételezés fog történni, ez nem megkerülhető.D2L írta: ↑2019.11.06., szer. 14:54Sziasztok!
Genelec 8350t vennék és ha jól értem nem célszerű analog balanced xlr outról hajtani mert bár a jelet fogadja de először digitalizálja majd újra analoggá alakítja és +két konverzió nem segít a hangon az biztos. Jól értettem/tudom?
Ha igen akkor szükségem lenne egy interfacra amin van USB bemenet számítógéppel való összekötésre és vagy van rajta BT (persze APTXes) vagy spdif in a kimenete pedig 8350re köthető AS/EBU. Semmi mást nem kell tudnia.
Tudnátok ilyeneket ajánlani? Költségvetésem szükös tehát ilyen 300.000Ft+os dolgok nem játszanak.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Én saját vakteszten nem tudtam megkülönböztetni az analóg illetve a digitális bemeneteket egymástól, bár nem Genelec dobozzal teszteltem, meg nyilván az analóg forrástól is függ a végeredmény.